Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti určitě řekl Dr… Jinak dutinka tak 4., max. 5. týden, víc ne. To znamená otěhotnění před 2–3 týdny. Neodpovídáš tedy poslední MS, ovulace byla později. Což tvé obvyklé délce cyklu odpovídá. ![]()
Podle hcg 5? Ale jinak je maly, ja zacinala na 1000 a i tak me strasila mudra ze to je malo a kdovico
Hcg jsem měla 206, ale doktor mi neřekl jaký to může být týden. další prohlídku mám za 10 dnů a říkal že už bude vidět víc.
@Anonymní píše:
Hcg jsem měla 206, ale doktor mi neřekl jaký to může být týden. další prohlídku mám za 10 dnů a říkal že už bude vidět víc.
Podle hCG se to moc určit nedá, hodnota je dost individuální. Důležité je, aby správně rostlo. Podle UTZ se ale týden dá odhadnout líp. Tak uvidíš příště. ![]()
Tak pokud nic víc neviděl tak můžeš být tak 5 tt víc ti asi k tomu nikdo nerekne.. až na další kontrole..jedine tak co že to podle ms neodpovídá ale to nevadí mohla si mít ovulaci později
Tím hcg bych se netrápila, hlavně když poroste! Já měla hcg 47, pět dní po vynechání MS, a miminko krásně roste. Počkej na ten UTZ, z toho to bude mnohem jasnější
Případně bych zašla na další krev, abych věděla, jestli se to hcg zvedlo.
Ahoj, chci se zeptat v kolikátém cca mohu být týdnu. Na ultrazvuku je vidět taková černá tečka. Hcg 5.2 = 206. Test jasně červené //.
Poslední MS začala 25.12, cyklus jsem měla nepravidelný 34 - 40 dnů. (3 cykly po vysatení HA)
Díky