Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se zeptat… Ve ctvrtek jedeme na ultrazvuk do genetickeho centra v Ceskych Budejovicich a chteli bychom aby nam pani doktorka napsala pohlavi do obalky. Mate s tim nekdo zkusenost na tomto pracovisti? Dekuji ![]()
Přímo takhle ne, ale kamarádka byla na utz se svou sestrou, předem oznámily, že pohlaví znát chtějí, ale má to být překvapení - pan doktor napsal pohlaví sestře na lísteček (i s razítkem, prý pro jistotu
), ta si ho založila a bylo to. Pár dní na to měli party, kde se oznámilo, jestli to bude kluk, nebo holka. Bylo to o domluvě, o lidech… Každopádně říct předem.
Mně se tyhle akce strašně příčí, ale je to každého věc.
Myslím, že tam jsou zvyklí na ledacos. Ale abyste tam neměli treba 90% kluk. Nám to taky neřekli najisto.
Obalku pak dame sestre, ktere nam udela prekvapeni s rodinou
kazdy jsme nejaky, nam se to prekvapeni pred rodinou libi, budeme to mit i natocene ty reakce, tak se nemuzeme dockat ![]()
@Katabee píše:
Obalku pak dame sestre, ktere nam udela prekvapeni s rodinoukazdy jsme nejaky, nam se to prekvapeni pred rodinou libi, budeme to mit i natocene ty reakce, tak se nemuzeme dockat
Jestli jdete na ten první screening, tak tam tj ale ještě není úplně jisté
Nam taky do nejakeho 22tt tvrdili 80% kluk a najednou ve 23tt na kardiu..jee tak dalsi holcicka
taky se mi tyhle “filmove akce” nelibi. Kdyby slo o oznameni tehotenstvi, tak jeste budiz…
Oznamte jim to tam predem, zbyva jen poprat, at se lekar trefi, aby pak nebyl trapas…
Jinak mi to taky prijde moc filmove, ze by inspirace u klanu Kardashian apod.
Ale samozrejme vase zalezitost.