V letadle s kočárkem?!

849
30.5.18 12:15

V letadle s kočárkem?!

Zdravím maminky,
můžete mi některá říct, jak jste cestovali s kočárkem? Dcerce budou dva, poletíme poprvé a máme skládací kočárek (ale ne golfky). Je do 8 kg, ale placatý. Myslíte, že si ho mohu vzít sebou do letadla? Nechci ho dávat k zavazadlům na odbav. páse. Letíme se SmartWings, ale na jejich stránkách jsem žádné informace ohledně kočárku nenašla..
Děkuji všem, kdo máte zkušenost a poradíte mi. Trochu se toho bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
30.5.18 12:17

Myslím že ne, taky jsme museli dát do zavazadlového prostoru. Poničili nám ho, doporučuji obalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
30.5.18 12:17

Přijedeš s kočárkem až k letadlu, tam si ho od tebe vezme zřízenec a odnese ho do zavazadlového prostoru. V destinaci bude zase připraven u výstupu z letadla. V Praze se nám ale jednou stalo, že jsme si kočárek museli vyzvednout ve výdejně nadměrných zavazadel, to bylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
30.5.18 12:18

S kočárkem jedeš k letadlu, před vstupem sundáš dítě, složíš kočárek a letuška si ho převezme, při výstupu ti ho zase hned podají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950

Kočárek na palubu ne, jedině do zavazadlového prostoru. Dítě jsme měli v kočárku po celou dobu na letišti a před vstupem do letadla jsme ho odložili vedle vchodu složený. Nijak jsme ho nebalili a neponičil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

Ja jsem mela golfky a normalne mi je odebrali az pri nastupu do letadla, pani s vetsim kocarkem taktez.Pri vystupu nam ho opet pristavili ke dverim od letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.5.18 12:20

Ám ho nikdy k letadlu nedávali vyzvedávali jsme ho v té hale jak se vyzvedávají kufry a i tam jsme ho odevzdávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.5.18 12:21

Aha! Dobře, děkuji!! :srdce: :kytka: Tak asi nemá cenu kupovat golfky kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.5.18 12:24

Lítám pravidelně několikrát rocne (minimálně 10×) a skoro nikdy mi nedají kočárek při odchodu z letadla. Tak jen abys nebyla překvapená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
30.5.18 12:26

Jak ktera spolecnost.. vestinou muzes az k letadlu. Vetsina spolecnosti nabidne odbavit kocarek i se zavazadly, takze na letisti budes bez kocarku a po vystoupeni dostanes kocarek az se zavazadly. Lepsi spolecnosti Ti daji dokonce i obal na kocarek (turkish airlines). Pokud cestujes jen s jednim ditetem, netahas sebou zadne rucni zavazadla, tak to nekdy muze byt vyhodnejsi. Nemusis s kocarkem resit vytah, jen popadnes tasku pres ramena, dite do naruce a jdes s nim rovnou az k zavazadlum. Vetsinou ale maminky maji toho vice, tak je lepsi si kocarek nechat. U odbaveni na nej sice dostanes oznaceni, ale budes ho mit az k letadlu. Jednou se mi i stalo, ze kocarek jsem sice mela az k letadlu, ale zpatky mi ho dali az ze zavazadly. Je lepsi se informovat primo u dopravce. Se kterou spolecnosti letis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.5.18 12:33

Nám taky nedali kočárek při výlezu z letadla, někdy jo, ale většinou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.5.18 12:34
@TeriiTerii píše:
Aha! Dobře, děkuji!! :srdce: :kytka: Tak asi nemá cenu kupovat golfky kvůli tomu.

ani golfky ti nedají na palubu, i ty půjdou do zavazadlového prostoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36003
30.5.18 12:51

Do letadla ti vezmou jen takovy ten pidi skladaci kocarek, co se slozi jako mala krabicka, jinak ho musis odevzdat pred letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.5.18 13:05

Jsou kočárky, které splňují rozměr příručního zavazadla a ty si na palubu můžete vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.5.18 13:16

Kocarek na palubu urcite s sebou ne, ale jak pisi holky, tak s nim pojedes az k letadlu. Zkus si zavolat na jejich sluzby a zeptej se jich, at nemusis resit treba pozkozeni na dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí