V letadle s kočárkem?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.5.18 14:54
@stinga píše:
S kočárkem jedeš k letadlu, před vstupem sundáš dítě, složíš kočárek a letuška si ho převezme, při výstupu ti ho zase hned podají

Letuska si nic neprevezme, kocarek se necha v gatu a prijde si pro nej nakladac, ktery ho da dolu ke kufrum. Po priletu ho opet nakladac vylozi. Pokud neni gate, tak se kocarky nechavaji dole u nastupnich schodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
30.5.18 19:52

Muzes si ho vzit k letadlu ale pak ho hodi k zavazadlum a az pristanete, tak ti ho jeste u letadla vyndaji. Vzala bych sebou nejake stare golfky. Nam kocar v hotelu znicili. Jeste ze byl stary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.5.18 23:01

Moc dekuji za odpovedi! Pomohli jste mi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 05:01

Co do kocarku

Holky a muze byt v korbe fusak? Nerada bych ho tam potom cpala do batohu. Letime jen s prirucnim zavazadlem tak sem si rikala ze bych si v kocarku ve fusaku nechala jeste bundu. Mate nekdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
16.2.20 06:42

@Jitula0711 nebudou ti za to rozhodne rucit. Ja mohla s kocarkem az k letadlu, tam kocar prevzali a dali ho ke kufrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
16.2.20 07:15

Kočárek musíš nahlásit při odbavení. S kočárkem dojdeš k letadlu, tam ho odevzdáš a oni ho uloží ke kufrům. Při příletu do destinace vyjede na pásu, nebo někde ti ho vydají extra. Fusak ani bundu bych tam rozhodně nedávala, myslím, že by to ani neprošlo a ztratilo by se to. Při mezipřistání není kočárek u tebe, ale s ostatními zavazadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
16.2.20 07:19

Kocar si stejne budes davat pred vstupem na palubu do nejaky tasky, proti zniceni, ne? Tak si tam fusak dej. Bundu si lidi normalne berou na palubu kdyz je zima, nacpou se pak k prirucakum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.2.20 07:35

Kočárek se na palubu nebere. Dává se těsně před nástupem zaměstnancům letiště a ti ho dají ke kufrům. No a s fusák si vem samozřejmě s sebou do letadla, ale je tady možnost, že budou dělat problémy. Dvě příruční zavazadla máš a toto můžou chtít nějakým způsobem zaplatit. Ale myslím, že to bude bez problémů. Ještě mne napadlo, pokud kočár s fusákem složíš tak ho nechej v něm, ale pořádně si ho zajisti proti zašpinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.2.20 07:37

@Jitula0711 a jak velké mas dítě? Teď jsem viděla na Youtubu ukázky cestovních kocaru a jeden byl pi složení přesně jako příruční zavazadlo na palubu letadla. Je to teda další výdaj pár tisíc, ale máš jistotu, že ti kočár neznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 07:44

Maly ma 4 mesice ale zase tak casto letat nebudeme. No uvidim jak se budeme balit. Mam vyhodu ze spoustu veci mi v Anglii nakoupi mamka tak nemusim brat ani plenky ani lavičky. Tak se to do batohu snad vejde. Ale fusak necham v korbe. To by jim doufam teda vadit nemelo stejne v nem maly bude lezet po ceste k letadlu pac to jsme sli po venku minule. Dekuju za radu se zabalenim kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.2.20 07:46

@Jitula0711 no to ještě malý, hluboký kočár má pohodlnější a bezpecnejsi. Tak když is, te nebudete často cestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
16.2.20 10:33

Ja bych v kocaru nenechala lezet vubec nic, veelmi casto jezdi kocarky bez madel, rukojeti, kolecek… takze takovy volny fusak nema moc sanci prezit:-D teda pokud cely kocar nestrcis do nejakeho cestovniho obalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.2.20 11:02

Letala jsem s kočárkem a 2 dětmi dost často a fusak bych teda rozhodně v kočárku nenechala. Jen jednou se mi stalo, že při příletu mi dali kočárek u letadla, jinak jsem ho vždycky dostala někde při vydeji zavazadel (na pásu jezdil jen dvakrát a to bylo pokaždé mimo evropu). Bych se bála, že se ztratí…ti lidé nenacházejí ani s kufry a ani s kočárky moc pěkně. Jednou nám zničili celý podvozek kočárku :roll: jinak teda na palubě jsem nikdy neměla problém s množstvím věci. Obzvlášť v zimě jsem měla vždycky plnou náruč věci (a děti :D ). Prebalovaci taška (měla určitě víc než 5 kg), batůžek dcery, ten fusak plus občas i pláštěnky na kočárek a ještě bundy…mi dala jsem tedy většinou s Lufthansou výjimečně s čsa. Ale nemyslím si, že by na palubě dělali problém máme s detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
16.2.20 13:19

Ja do spodu kocaru vzdycky cpu bundu, kombinezku atd, zapnu na zip a vzdycky to tam bylo, zadnej problem :palec: Ale je to teda zapnute, na volno by to asi bylo horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.20 14:30

No a nevite jak to je kdyz mam korbu na kocarku tak po rozlozeni je na dva kusy. Nechci davat sportak na to je jeste prcek maly. Veznou mi ten kocarek jako jeden? Letime s wizzair do Londyna s malym poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí