V nočníku krev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
27.4.14 08:28

V nočníku krev

Chci se zeptat,
ráno jsem posadila malou na nocnik, vyčůrala se a koukám že ještě kaká.
tak jsme si začli hrát a nakouknu do nočníku a tam jen trošku průjmu, fakt jen trošku( jak když máte velkej průjem a uprdnete si :mrgreen: )
akorát že natálka fakt tlačila, pak tlačila ještě a z nočníku slezla.
Tak koukám a tam pár těch průjmových prdů :mrgreen: a u toho „krvavý sliz“ :think:
Vůbec nevim proč :,(
Mléko nepije žádné, bude nám 13měsíců a těď nám rostou snad všechny špičáky najednou..
prosím poradtě, jeslti mám jít na pohotovost nebo vydržet do zítra, zatim se nám nic takového nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
27.4.14 08:31

Maly miva krvavy hlen od urputneho tlaceni, kdyz to proste nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.14 08:41

@sabinta na pohotovost bych určitě nejela. Sleduj další nočníky, ale pokud to není intenzivnější krvácení ale „jen“ troška, tak bych neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
27.4.14 09:03

Já bych zavolala své doktorce domů, a počkala bych až co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.4.14 09:37

@sabinta na pohotovost bych zatím nejela, pokud k tomu není horečka, pláč, neklid, častý průjem, zvracení nebo cokoli neobvyklého. Ale hlen s příměsí krve může být od poranění zadečku při tlační nebo při zahlenění, při střevní chřipce nebo po prodělané stř. chřipce. Sleduj to dál a když tak zítra zajdi k dr. Můj prcek to míval do roka párkrát taky. Vždy jsem pak nasadila laktobacily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.4.14 12:13

Nebylo to moc, jen jakoby dva maly bobkovy hleny s trochou krve, ale je v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.4.14 13:17

Nechci vás strašit, ale když měla dcera v kakání hlen a krev, tak měla kampylobacter - příbuzné salmonelóze. Může to být i rotavir. Sledujte to. Jinak bych šla pro kontrolu zítra k doktorce na výtěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí