Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chci se zeptat,
ráno jsem posadila malou na nocnik, vyčůrala se a koukám že ještě kaká.
tak jsme si začli hrát a nakouknu do nočníku a tam jen trošku průjmu, fakt jen trošku( jak když máte velkej průjem a uprdnete si
)
akorát že natálka fakt tlačila, pak tlačila ještě a z nočníku slezla.
Tak koukám a tam pár těch průjmových prdů
a u toho „krvavý sliz“ ![]()
Vůbec nevim proč ![]()
Mléko nepije žádné, bude nám 13měsíců a těď nám rostou snad všechny špičáky najednou..
prosím poradtě, jeslti mám jít na pohotovost nebo vydržet do zítra, zatim se nám nic takového nestalo
Maly miva krvavy hlen od urputneho tlaceni, kdyz to proste nejde
@sabinta na pohotovost bych určitě nejela. Sleduj další nočníky, ale pokud to není intenzivnější krvácení ale „jen“ troška, tak bych neplašila.
Já bych zavolala své doktorce domů, a počkala bych až co mi řekne.
@sabinta na pohotovost bych zatím nejela, pokud k tomu není horečka, pláč, neklid, častý průjem, zvracení nebo cokoli neobvyklého. Ale hlen s příměsí krve může být od poranění zadečku při tlační nebo při zahlenění, při střevní chřipce nebo po prodělané stř. chřipce. Sleduj to dál a když tak zítra zajdi k dr. Můj prcek to míval do roka párkrát taky. Vždy jsem pak nasadila laktobacily
Nebylo to moc, jen jakoby dva maly bobkovy hleny s trochou krve, ale je v pohode..
Nechci vás strašit, ale když měla dcera v kakání hlen a krev, tak měla kampylobacter - příbuzné salmonelóze. Může to být i rotavir. Sledujte to. Jinak bych šla pro kontrolu zítra k doktorce na výtěr.