6. den horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
25.4.14 16:42

6. den horečka

Chtěla bych se zeptat maminek, zda má některá podobnou zkušenost. Malej dostal v sobotu rýmu a v neděli horečky. Dneska už je má 6. den. Včera jsme byli u Dr., ale nic mu nenašla. Krev i moč, vše OK. Dnes dopoledne to vypadalo už jen na zvýšenou teplotu, ale po odpoledním spaní jsem mu naměřila zase 39. Rýma taky vůbec neustává. Už 7. dej smrká pořád hustej zelenej hlen. Nevíte někdo, co by to mohlo být, respektive co by mohlo pomoct. Už jsem z toho na nervy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
25.4.14 16:51

Ryma se leci dlouho, ale 6 dni horecky neni normalni, doktorka by mela udelat jina vysetreni a ty ty horecky nicim nesrazis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
25.4.14 16:56

@Ivana1000 No počkej, doktorka Ti na zelenou rýmu nic nedala? A horečka takovou dobu taky neni ok. Jak je staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
25.4.14 16:59

Klukovi je 2,5 roku. Horečku samozřejmě srážím. Ale mrcha vždycky znova vyleze. Na zelenou rýmu mi dala Pamycon, ale začali jsme užívat teprve včera - zatím bez zlepšení. Jinak samozřejmě stříkáme do nosu na střídačku Olynth, Nasivin, mořskou vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
25.4.14 17:00

@Gabulle
Já vím, že se říká, že neléčená rýma trvá týden a léčená 7 dní :mrgreen: Ale u nás je to 7. den bez zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
25.4.14 17:03

@Ivana1000 7 dni uz v dnesni dobe trva jen vyjimecne. Ja ted mela i se synem rymu mesic a hlen z plic vykaslavam obcas od ledna jeste ted, na rymu je nejlepsi neco inhalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.4.14 17:05

@Gabulle přesně ale nelíbí se mi ty horečky, pokud by se to nezlepšilo ani do soboty, asi bych i jela na dětskou pohotovost ;), nevím no, mě horečky 6 dní rozhodně normální nepříjdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
25.4.14 17:05

@Gabulle

Přemýšlela jsem o napařování, ale s horečkama to je pěkná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
25.4.14 17:07

@tumpach
Tak ona mi říkala, že když se to nezlepší, tak máme v pondělí přijít. Ale já jsem z té představy, že by to mělo trvat až do pondělí, šílená. Nervy mám na pochodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.4.14 17:10

@Ivana1000 zkus horečku srážit kromě prášků i octovými ponožkami či vodní koupel či sprchu ale ne teplejší než je horečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.4.14 17:10

@Ivana1000 napařovat nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
25.4.14 17:24
@tumpach píše:
@Ivana1000 zkus horečku srážit kromě prášků i octovými ponožkami či vodní koupel či sprchu ale ne teplejší než je horečka

To mi příjde zatím zbytečné. Prášky zabírají. Ale pořád se to vrací :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.4.14 17:28

@Ivana1000 no tak já si myslím, že je dobré snižovat hroečku i tím, a léky dávat jen po 4 hodinách :think:, ale nevím, tohle to si musíš vyřešit ty sama, ejstli chceš prášky či zkusit ponožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
25.4.14 17:29

Mne teda prijde lepsi srazet horecku zabalama rukou a nozicek, nebo vlaznejsi sprchou, ten sajrajt v prascich je evidentne k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.4.14 18:04
@Ivana1000 píše:
@Gabulle
Já vím, že se říká, že neléčená rýma trvá týden a léčená 7 dní :mrgreen: Ale u nás je to 7. den bez zlepšení.

Osobní zkušenost - tři týdny, zelená, fujtajxlová, před necelým týdnem jsem se jí zbavila, nechápala jsem.
Dva dny atb zabírají - pamycon, takže mudra momentálně nic nemůže a pokud je to ono, měly by ustat i horečky. Možná bych zkusila do těch 39 přes den nesrážet, tělo se asi snaží bojovat a ty mu to přerušuješ léky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí