Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To ja vím ale muj chlap žij v domění že latí vyšší naměřená, což když odečtu půl stupeň mi stejně vyjde víc než v orientačním podpaží, tak to to moj zlato bere. A já právě kvůli tomu odečítání měřím n čele nebo v podpaží, ikdyž je to méně přesné.
Jinak jediné co tak mi horečka u vojty nenehá spát, bojím se protože já jako malá trpěla na záňety ucha a febrilní křeče což malej za necelé 2 roky zaplať kohokoliv nezažil ![]()
Tak neděli jsme prožili už úplně bez teplot a dneska od rána zase horečky. Dopoledne jsme byli opět u Dr. a opět nic. V poledne dostal nurofen čípek, zapotil se, ale teplota moc neklesla. V 16 dostal panadol a v 17 měl 39°C v podpaží. Takže na konec došlo už i na zábal. Teď mu to trochu kleslo, ale připravuju se na krušnou noc ![]()
Dopovat ho tak dlouho lekama, zabaly jsi mela udelat uz davno! Kolik mu je a jak doktor nic? To zjistoval jen crp? Spousta nemoci se zjisti nekolik dni po odberu. Je to divne, pokud by moje decko melo tolik dni teploty a doktor nebyl schopny ho uzdravit, jdu k jinemu. Chudak dite
@Gabulle
Mudra brala krev a moč. Tam nic nemá. Uzliny OK, poslech OK. Rýma je na ústupu. Prý na ATB to není. No, popravdě mi přišla úplně blbá. Já tam přece nepřišla pro ATB. To snad v dnešní době neexistují už žádné jiné léky!?
A na konec se mě pokoušela přesvědčit, že tu teplotu možná měřím špatně ![]()
Prý když se to nezlepší, tak máme přijít ve středu ráno na odběry. To netuší, že tam naklušeme už zítra i s manželem ![]()
Ne, do školky ještě nechodí. Navíc, nemyslím si, že by to byla povaha, která by si něco takhle zabírala. I když kdo ví?
![]()
Nikdy nevis co ma v hlave. Mohlo se stat neco, co nebylo nic hrozneho, ale on se podvedome treba neceho boji, nebo se mu libi prehnana pece kdyz je nemocny
kazdopadne neni normalni mit takhle teploty
Tak pod to se klidně podepíšu. A nechápu, že to tu naši Dr. nechává klidnou. Dneska ráno jsme tam byli na odběrech, ještě nás poslala na RTG (tam nic není). A prý jestli teda chceme, tak nás pošle do nemocnice na vyšetření. No, šla jsem do kolen. Uvidíme odpoledne, jak dopadne ta krev a podle toho se rozhodneme.
Ale je téměř jisté, že přejdeme jinam.
Dnes je 14. den od začátku horeček a konečně jsme úplně bez teplot
Dítě nemá žádnou virózu, ani žádnou jinou záhodnou nemoc, ale obyčejnou bakteriální infekci horních cest dýchacích a dutin. A naše dětská doktorka je kráva nejblbější na celém světě, protože to ani 10. den horeček nedokázala poznat a pořád trvala na viróze.
![]()