6. den horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
27.4.14 18:12

To ja vím ale muj chlap žij v domění že latí vyšší naměřená, což když odečtu půl stupeň mi stejně vyjde víc než v orientačním podpaží, tak to to moj zlato bere. A já právě kvůli tomu odečítání měřím n čele nebo v podpaží, ikdyž je to méně přesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
27.4.14 18:17

Jinak jediné co tak mi horečka u vojty nenehá spát, bojím se protože já jako malá trpěla na záňety ucha a febrilní křeče což malej za necelé 2 roky zaplať kohokoliv nezažil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.4.14 17:47

Tak neděli jsme prožili už úplně bez teplot a dneska od rána zase horečky. Dopoledne jsme byli opět u Dr. a opět nic. V poledne dostal nurofen čípek, zapotil se, ale teplota moc neklesla. V 16 dostal panadol a v 17 měl 39°C v podpaží. Takže na konec došlo už i na zábal. Teď mu to trochu kleslo, ale připravuju se na krušnou noc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.4.14 18:20

Dopovat ho tak dlouho lekama, zabaly jsi mela udelat uz davno! Kolik mu je a jak doktor nic? To zjistoval jen crp? Spousta nemoci se zjisti nekolik dni po odberu. Je to divne, pokud by moje decko melo tolik dni teploty a doktor nebyl schopny ho uzdravit, jdu k jinemu. Chudak dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.4.14 20:35

@Gabulle
Mudra brala krev a moč. Tam nic nemá. Uzliny OK, poslech OK. Rýma je na ústupu. Prý na ATB to není. No, popravdě mi přišla úplně blbá. Já tam přece nepřišla pro ATB. To snad v dnešní době neexistují už žádné jiné léky!?
A na konec se mě pokoušela přesvědčit, že tu teplotu možná měřím špatně :pocitac:
Prý když se to nezlepší, tak máme přijít ve středu ráno na odběry. To netuší, že tam naklušeme už zítra i s manželem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.4.14 21:03

A kolik ma let ci mesicu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.4.14 21:17

2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.4.14 21:45

A nemuzou ty teploty byt psychickeho razu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
29.4.14 01:18
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.4.14 07:15

No co, nechodi uz do skolky? Treba tam nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
29.4.14 10:24

Ne, do školky ještě nechodí. Navíc, nemyslím si, že by to byla povaha, která by si něco takhle zabírala. I když kdo ví?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.4.14 11:00

Nikdy nevis co ma v hlave. Mohlo se stat neco, co nebylo nic hrozneho, ale on se podvedome treba neceho boji, nebo se mu libi prehnana pece kdyz je nemocny :-D kazdopadne neni normalni mit takhle teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
29.4.14 11:19

@Gabulle

Tak pod to se klidně podepíšu. A nechápu, že to tu naši Dr. nechává klidnou. Dneska ráno jsme tam byli na odběrech, ještě nás poslala na RTG (tam nic není). A prý jestli teda chceme, tak nás pošle do nemocnice na vyšetření. No, šla jsem do kolen. Uvidíme odpoledne, jak dopadne ta krev a podle toho se rozhodneme.
Ale je téměř jisté, že přejdeme jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
3.5.14 07:00

Dnes je 14. den od začátku horeček a konečně jsme úplně bez teplot :dance: Dítě nemá žádnou virózu, ani žádnou jinou záhodnou nemoc, ale obyčejnou bakteriální infekci horních cest dýchacích a dutin. A naše dětská doktorka je kráva nejblbější na celém světě, protože to ani 10. den horeček nedokázala poznat a pořád trvala na viróze. :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí