V podpora mateřského mléka

13
22.2.24 14:36

V podpora mateřského mléka

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte zkušenosti BebaCare máma lacto nebo také Sunar- Gravimilk na podporu mateřského :srdce: mléka ale také bych potřebovala vitamíny nevím zda jsou lepší můžete mi prosím poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2344
22.2.24 14:44

S temito vyrobky nemam zkusenosti. Uzivala jsem bylinky na podporu tvorby mleka a stejne nepomohlo :,(. Mala skoncila na sunaru. Ale kazdy je jiny :palec:.tobe treba pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.2.24 14:58

Japonci pry delali matkam po porodu vyvar - rozvarili celeho kapra do mrte, vsechno dohromady mixli a bylo.

Na laktaci je potreba hlavne casto prikladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.2.24 15:18

Sunar gravimilk jsem zkusila, nechutnal mi. Brala jsem Femibion 3, pila jsem caro s mlékem a kojící čaje, ty mi chutnaly hodně, k tomu celkově jsem si hlídala pitný režim, hodně mléčných výrobků (snad nikdy jsem nesežrala tolik jogurtů, tělo si o ně prostě řeklo) a pohoda :) Kojím dosud (dítě 13 měsíců), ale už nic zvláštního neužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
22.2.24 19:35

Koikoku je skvele… ale udelat doma mega pracne
Ja to pit zvladla, ale kratkodobe.. je skvelea na doplneni zivin atd
Jinak ja ve 3 m maleho kompletne ze dne na den ztratila mleko… umrel mi tatka a vse kolem melo vliv… ani kapka nebyla.. odsavacka xkrat denne, hodne pit, brala jsem kojici balicek z puravie a bylinky piskavice, benedikt
Jinak piju jeste kolagen z veniry…
A trpelivost… maly vriskal jak nic nebylo… no po 3?tydnech uz to bylo ok, ale onemocnela jsem a k tomu zanet prsou… takze zase na nule… takze opakovani predchoziho… chudak kluk🫣
Pak onemocnel i on.. ale zvladli jsme to… po 5m jsem zacla trochu prikrmovat… ted bude mit 7 a koji se super, pohoda
Takze obrnet se, zkusit ty bylinky a odsavacku elektrickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
22.2.24 19:40

Ahoj, není třeba nic speciálního brát. Stačí nedbat na rady v porodnici a přikládat, kdykoliv bude mít Mimi zájem (sudlani rucickami, otvírání pusy ATP.). Společně spaní také neuškodí. A hlavně nedávat dudlík, lahvičku, ATP… A nejdůležitější je kojení v noci to je prolaktin nejvyšší. Hodně zdaru :srdce:
PS: ani o jídle to nějak extra neni, já jsem vybíravá koza. A prsa jsem měla i s boulemi do 2 let malé až pak se mi laktace ustálila. Nemluvím o tom, že v porodnici jsem lepila i dvě vložky do podprdy na sebe a stejně jsem byla durch. Nevydrželo ani dvě hodiny. A pozor některé kojící čaje mohou ba naopak i laktaci snižovat. Spousta infa lze získat od Laktačních poradkych. LP z mamily jsou top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí