Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj emimiňačky ![]()
V sobotu se vdávám a mám z toho pořádně nervy v kýblu. Bude to asi stres jak á bejt a já se těším, až to bude za mnou ![]()
A proto zakládám tohle ,,odlehčené,, téma. Napiště zábavné historky nebo trapasy, co se vám staly na Vaší svatbě. Nebo klidně i na svatbě někoho jiného ![]()
Možná mě trochu uklidní, když budu vědět, že ne každému to vyjde na 100% ![]()
Jé, to je hezké, gratuluju
a přeju hodně štěstí na společné cestě.
Na své vlastní svatbě jsem byla posraná ptactvem. …
![]()
Sezobali cosi, z čeho pak z výšky posmolili moje bílé svatební šaty fialovými sranci.....
![]()
Naštěstí to šlo vyčistit…
Si myslím, že na 100% to vyjít nemusí. Hlavní je brát to s nadhledem a nečekaným situacím se umět zasmát a neřešit to zase tak.
Mě to na svatbě docela klaplo na to, že jsem to všechno vlastně zařídila sama. A možná právě i proto, že jsem si z toho zas takovou hlavu nedělala a drobné „chyby“ přehlížela. Každopádně kdybych věděla, že to fakt všechno klapne skoro tak, jak jsem chtěla, tak bych si to užila ještě víc. A vdávala bych se klidně znova, ten den mě bavil.
@radúna ![]()
Nooooo, to by mě teda moc potěšilo, myslím, že paní v půjčovně asi taky
![]()
Lyrica, klíd, to bude v pohodě. Užij si ten krásný den a když se něco stane? No a? Aspoň budete mít na co vzpomínat..............
![]()
Synovec v restauraci ukousl skleničku a naštěstí si teda nepořezal pusinku. Tchýně si rozsekla obočí a ošetřila ji provozní z restaurace (bývalá zdr. sestra).
Příspěvek upraven 23.02.20 v 08:27
Tak všechno nejlepší at se vše vydaří
Mě se strašně líbilo jak nám četly ty citáty novomanželům ![]()
@lyrica Gratuluji !!! já obecně měla na té své smůlu. Den před, si kadeřnice zlomila ruku, ten den jsem zjistila, že jsou šaty roztržené,a v den svatby se mi hned po nalíčení odlepila nalepovací řasa a to už byl ženich na cestě, no je toho víc a všichni říkali, že je to špatné znamení, ale jsme svoji 17 let ![]()
@omites já jako taky nelpim na tom, že to musí dopadnout bez chybičky, spíš jsme nervní, jak všechno stihneme, počasí nám asi taky moc přát nebude a jestli bude malej vyvádět..skáču z okna
![]()
@danyk Taky pěkný ![]()
Taky se přidávám k velké gratulaci ![]()
http://www.amazing-animations.com/…lowers15.gif
Mě se žádný trapas nestal,snad jen ten, že mé 1.manželství bylo velký omyl ![]()
Přeji, ať vše klapně jak má, a nějaký drobný trapas určitě vadit nebude ![]()
A samo děkuju moc za gratulace
![]()
@Katrinka no já věřím, že naše manželství omyl nebude, Tom je jakoby tchánovi z prd*e vypadl, no a když vidím jejich manželství..no doufám teda ![]()
@omites
hezky napsané.
Je to pravda, s odstupem času se každému trapasu budete smát ještě víc.
U nás se asi ani nic závažného nestalo. Sestra dělala zmatky s prstýnkama, družička mi „nečekaně“ přišlápla šaty, když jsem se hrdě nesla uličkou, pro jistotu mi na ně potom dupnul ještě kameraman a to rupnutí bylo slyšet do daleka, ale přežily to.
Jinak si hlavně vybavuju tu příšernou nervozitu a vedro!! Brali jsme se na začátku července. A strašně rychle to utíká ten den. To mi potvrdily i další novomanželky. Stejně jako to, že ona slavná svatební noc proběhla v klidu a naprostém komatu z vyčerpání. ![]()
@Tadelka hehe, moc pěkně
![]()
A těch 17 let, SUPER! Ať to klape dál ![]()
Každopádně moc gratuluju a přeju spoustu krásných společných chvil!!
![]()