Vadný GS Mamatest 10

42
23.8.11 09:57

Vadný GS Mamatest10

Zdravím, chtěla jsem se zepta… Včera a dnes jsem si dělala tento mamatest MS mám zpožděnou 3-5 dní. Na obou testech mně to vyšlo skoro stejně kontrolní čárka byla tam, kde být měla ale ta testovací buď se neukázala a nebo se mně udělala tam, kde končí nálepka s tím max. ponořením a druhý den ráno na tam stejném místě a ještě se mně trochu rozpila do té vatičky. Tak jestli s tím máte nějakou zkoušenost popř. co by to mohlo znamenat? Předem děkuju za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
23.8.11 10:04

prostě negativní test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.8.11 10:08

Ta testovací má pevné místo, je tam nalepená. Takže test je negativní. To se ti jen na konci nashromáždilo trochu barvy. Zkus to za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.8.11 11:47

a nenamáčela jsi to moc dlouho? mě to dělali testy když jsem je ve vzorku nechala moc dlouho pak byli rozpité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.8.11 13:35

Já myslím, že ne…je napsané 5 sekund, tak to je rychlovka… Namočila a dá se říct, že hened vytáhla. Ale teď jsem si koupila ten ClearBlue digital a podle něj bych být těhu neměla, ale taky je torchu matoucí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.8.11 15:20
Fruity píše:
Já myslím, že ne…je napsané 5 sekund, tak to je rychlovka… Namočila a dá se říct, že hened vytáhla. Ale teď jsem si koupila ten ClearBlue digital a podle něj bych být těhu neměla, ale taky je torchu matoucí…

Mi digital taky psal minus a druy den jsem měla na mamatestu //

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.8.11 15:20

On je tuším digitál 20tka. a mamatest 10

• Citovat
  • Upravit
42
25.8.11 15:51

Jj, to vím :-). Ale mám dnes 5. den zpoždění, tak to by už mělo jít poznat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.8.11 18:47
Fruity píše:
Jj, to vím :-). Ale mám dnes 5. den zpoždění, tak to by už mělo jít poznat, ne?

Mohlo a nemuselo. Záleží kdy byla ovulace

• Citovat
  • Upravit
42
26.8.11 07:19

Řekla bych tak před 3 týdny, když počítám i toto moje vynechání, které je už dnes 6. den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.8.11 07:32
Fruity píše: Řekla bych tak před 3 týdny, když počítám i toto moje vynechání, které je už dnes 6. den…

Tak to by mohlo

• Citovat
  • Upravit
4822
3.9.11 17:34

souhlasím, prostě negativní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.11 21:35

Ahoj… tak tohle řeším teď… ten samej problém s tím samím testem… prosím napiš jak si dopadla.. děkuji moooc

• Citovat
  • Upravit
3
25.9.11 08:12

Ahoj holky :mavam: Mám taky 5 dní zpoždění. Těhotenský test mám stále negativní. Dělala jsem si Mamatest 10. Sice je na něm slaboučká růžová čárka, ale je fakt opravdu slabá. Mimi, bychom strašně moc chtěli.Neměla by už být tlustá dálníce?? po 5 dnech zpoždění?? MS jinak mám prvidelnou.
Můžu poprosit o váš názor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.9.11 08:14

Samozřejmě vím, že si můžu zajít na krev. Zítra to asi udělám. Na druhou stranu si říkám…prostě to dopadne, nebo nedopadne…já to neovlivním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí