Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla jsem se zepta… Včera a dnes jsem si dělala tento mamatest MS mám zpožděnou 3-5 dní. Na obou testech mně to vyšlo skoro stejně kontrolní čárka byla tam, kde být měla ale ta testovací buď se neukázala a nebo se mně udělala tam, kde končí nálepka s tím max. ponořením a druhý den ráno na tam stejném místě a ještě se mně trochu rozpila do té vatičky. Tak jestli s tím máte nějakou zkoušenost popř. co by to mohlo znamenat? Předem děkuju za odpověď ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Ta testovací má pevné místo, je tam nalepená. Takže test je negativní. To se ti jen na konci nashromáždilo trochu barvy. Zkus to za pár dní.
a nenamáčela jsi to moc dlouho? mě to dělali testy když jsem je ve vzorku nechala moc dlouho pak byli rozpité
Já myslím, že ne…je napsané 5 sekund, tak to je rychlovka… Namočila a dá se říct, že hened vytáhla. Ale teď jsem si koupila ten ClearBlue digital a podle něj bych být těhu neměla, ale taky je torchu matoucí…
Fruity píše:
Já myslím, že ne…je napsané 5 sekund, tak to je rychlovka… Namočila a dá se říct, že hened vytáhla. Ale teď jsem si koupila ten ClearBlue digital a podle něj bych být těhu neměla, ale taky je torchu matoucí…
Mi digital taky psal minus a druy den jsem měla na mamatestu //
Jj, to vím
. Ale mám dnes 5. den zpoždění, tak to by už mělo jít poznat, ne?
Fruity píše:
Jj, to vím. Ale mám dnes 5. den zpoždění, tak to by už mělo jít poznat, ne?
Mohlo a nemuselo. Záleží kdy byla ovulace
Řekla bych tak před 3 týdny, když počítám i toto moje vynechání, které je už dnes 6. den…
Fruity píše: Řekla bych tak před 3 týdny, když počítám i toto moje vynechání, které je už dnes 6. den…
Tak to by mohlo
Ahoj… tak tohle řeším teď… ten samej problém s tím samím testem… prosím napiš jak si dopadla.. děkuji moooc
Ahoj holky
Mám taky 5 dní zpoždění. Těhotenský test mám stále negativní. Dělala jsem si Mamatest 10. Sice je na něm slaboučká růžová čárka, ale je fakt opravdu slabá. Mimi, bychom strašně moc chtěli.Neměla by už být tlustá dálníce?? po 5 dnech zpoždění?? MS jinak mám prvidelnou.
Můžu poprosit o váš názor???
Samozřejmě vím, že si můžu zajít na krev. Zítra to asi udělám. Na druhou stranu si říkám…prostě to dopadne, nebo nedopadne…já to neovlivním.