Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
NO popravdě ikyby si byla tak na gyndě nenajdou nic, je moc brzo!
Zkus testnout ještě par dni po sobe, jestli si tak ti to ukazou testy jakykoliv prakticky.
Drzim palce ![]()
ja myslim ze je brzo…z krve nemusi byt jasny jestli je to ono, jestli neni mimodelozni, jestli se uchyti. POckala bych a testni az bude klasicka silici carka tak tam jdi ![]()
Dice píše:
ja myslim ze je brzo…z krve nemusi byt jasny jestli je to ono, jestli neni mimodelozni, jestli se uchyti. POckala bych a testni az bude klasicka silici carka tak tam jdi
Mimoděložní z krve rozhodně nepoznají. A rozhodně ne ted den po vynechané ms.
Možná tak od šestého týdne, kdy by v deloze nebylo nic videt by nabirali kontrolni hcg,nekdy ani to ne. Mně řekli,že jsem otěhotnělap ozději a přijdte za tyden. No přišla jsem, za 14 dnu na vytažení stehu
Test bych zkusila tak za 2-3 dny, pokud BT neklesá naděje je, záleží kolikátý jsi DPO a jak dlouhé máš cykly.
lokofa píše:Dice píše:
ja myslim ze je brzo…z krve nemusi byt jasny jestli je to ono, jestli neni mimodelozni, jestli se uchyti. POckala bych a testni az bude klasicka silici carka tak tam jdiMimoděložní z krve rozhodně nepoznají. A rozhodně ne ted den po vynechané ms.
Možná tak od šestého týdne, kdy by v deloze nebylo nic videt by nabirali kontrolni hcg,nekdy ani to ne. Mně řekli,že jsem otěhotnělap ozději a přijdte za tyden. No přišla jsem, za 14 dnu na vytažení stehu
No říkam ze to nepoznaji, nepoznaji nic je proste brzo!
Musi se objednat az kdyz budou na testu aspon uplne jasny carky.
Dice píše:lokofa píše:No říkam ze to nepoznaji, nepoznaji nic je proste brzo!Dice píše:
ja myslim ze je brzo…z krve nemusi byt jasny jestli je to ono, jestli neni mimodelozni, jestli se uchyti. POckala bych a testni az bude klasicka silici carka tak tam jdiMimoděložní z krve rozhodně nepoznají. A rozhodně ne ted den po vynechané ms.
Musi se objednat az kdyz budou na testu aspon uplne jasny carky.
Ani to ne.
Holt někdy i to mimoděložní ze začátku vypadá jako prosperující normální těhotenství.
Ahoj lidí, omlouvám se za anonym. Včera jsem měla dostat mrchu, ale ta nikde. Břicho bolelo ako že každou chvílí, ale nic. Udělala jsem mamatest 10, s citlivosti 10, ale byl sněhobilý. A dneska už mě břicho nebolí, prsa ano a velmi, BT neklesá, menses nikde. Koupila jsem Clearblu a udělal mi ducha. Přitom to nebylo z ranní moči a citlivost testu je 25. Na první pohled tam není nic, ale když to natočíte pod růžným úhlem, tak duch tam je. Manžel nevidí nic. Objednala jsem se na gyndu, ale ted si říkám zda to nebylo zbytečné. Máte zkušenost s clearblu zda tvoří duchy? Už mám připravenou zásobu testíku různých značek, abych to zítra ráno ověřila.