Nečekaně těhotná - mohl se ten test splést?

13021
18.8.11 13:56

nečekaně těhotná

Ahoj holky, musím to někomu napsat a budu ráda za jakoukoliv podporu:(.Jsem asi v tom-dnes ráno jsem si dělala mamatest a vyšly opravdu čitelný dvě čárky!Jenže brala jsem 6 let antikoncepci a vysadila jsem ji kvůli cystě v prsu(už jsem byla operovaná a tvoří se mi cosi znova:(tak mi bylo doporučeno uplně vysadit jakékoliv hormony), první menstruaci jsem dostala normální, pak jsme vždy dodržovali přerušovanou soulož akorát jednou…to bylo v týdnu od 25.července poté jsem to měla dostat 3.srpna a nic-místo toho jsem to dostala až 9.8. s tím že to bylo jen jakési špinění které druhý den nebylo, pak zase půl dno jo a pak ne-prostě skoro nic.ted mě strašně bolí v podbřišku a včera mi bylo hrozně na omdlení.Co myslíte?Nemohl se ten test splést:(?Mám strach, nečekala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
18.8.11 14:00

Ja myslim, ze je to jasny, chtelo by se mi Ti gratulovat, ale vidim, ze nejsi rada :think:
To uz si musis sama prebrat, jak dal, kazdopadne podle me jsi tehule, mas klasický začátek těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.8.11 14:02

Špinění na začátku těhotenství je poměrně dost běžná věc. Embryo se zavrtává. Vzhledem k tomu, že píšeš, že jsi HA brala 6let, tak počítám, že je ti přes 20, tak bych to jako nějakou velkou tragédii nebrala :wink: Mít sex jen tak „navostro“ a doufat, že se nic nestane je poměrně naivní… Existují i nehormonální antikoncepce.

Přítel už to ví? Jak se k tomu staví on? Určitě to zvládnete, nebyla bys první ani poslední 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
18.8.11 14:08

Ahoj, taky myslím,že těhotná na 80% jsi. Jen bych být tebou hned zavolala svému Dr. kvůli potvrzení těhotenství.Pokud chodíš do nějaké poradny,kvůli té cystě,tak tě určitě budou chtít hned od začátku hlídat.Jinak přeju hodně zdaru a štěstí,to zvládneš :kytka: .

• Citovat
  • Upravit
24798
18.8.11 14:10

Nečekat těhotenství při přerušované souloži a navíc když ani ta jednou nevyšla…
Tak teď už čekáš=)
Myslím, že test se nespletl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.8.11 14:11

Holky jste hodný,asi je to fakt pravda. No je mi 25, vim že v podstatě na to věk už mam a mimi jsme chtěli-ale až tak za rok, dva se o něj začínat snažit. Máte pravdu že jsem asi naivní, nějak jsem to prostě nečekala-samozřejmě že jsem to brala tak, že to možný je, ale spíš sem si řikala že se mi to tak rychle přece stát nemůže:(. V pondělí už jdu k doktorovi, objednala jsem se…tak uvidím-trochu se i bojím, aby nešlo o mimoděložní těhu, když jsem měla tu antik. a bolí mě břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.8.11 14:13
ametyst píše: …samozřejmě že jsem to brala tak, že to možný je, ale spíš sem si řikala že se mi to tak rychle přece stát nemůže…

Ale může!
Já jsem živý důkaz - dvakrát těhotná a vždy napoprvé!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.8.11 14:16

Ahoj, není moc pravděpodobné, aby to bylo mimoděložní, bolest břicha je běžná na začátku těhotenství, mě teda pobolívalo s přestávkami až do konce :-) a antikoncepci předtím bral skoro každý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
18.8.11 14:21

Tak já jsem taky živý důkaz :lol: .Dvakrát jsem otěhotněla na poprvé.První těhu sice nedopadlo,ale což.
Antikoncepce nemá na mimoděložní těhu vliv.Bolesti břicha jsou normální.Mě bolelo docela dost snad do 4. měsíce.

• Citovat
  • Upravit
31594
18.8.11 14:26

Při mimoděložním většinou nebývají na testu žádné extra tlustice. A břicho přitom bolí tak, že bys nebyla schopná sem psát :-?
Bolení břicha je normálka, děloha se dala do pohybu, zvětšuje se a to může bolet, stejně tak jako když pracuje při ms.
Antiko nemá na uložení embrya vliv, kdybys trpěla na endometriozu, což je růst děložná sliznice mimo dělohu, tak to HA právě naopak brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.8.11 14:44
Gladys píše:
Při mimoděložním většinou nebývají na testu žádné extra tlustice. A břicho přitom bolí tak, že bys nebyla schopná sem psát :-?

Tlustice to nejsou, to mas pravdu, ale bricho hned zezacatku bolet nemusi, spis je tam priznakem krvaceni, moje segra to mela - porad cmrndala krev, pritom videla, ze klasicka MS to neni, tak si zkusene udelala test, a byly tam //, ale jak pises, bylo to takovy nejasny, vselijaky. Ale bricho ji nebolelo, to asi musi dojit trochu dal … potykala se s tim dobry 2 tydny, nez sla k Apolinari, kde ji hned objednali na laparo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.8.11 15:52

Ametyste, prostě se ta jedna spermie rozhodla, že váš vztah posune trochu dál…jakákoli rozhodnutí budou samozřejmě na tobě a partnerovi, ale já té spermii přeju, abyste ji nezklamali… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.8.11 15:59

Určitě jsi teď celá vytřeštěná a nezapadá to do vašich dokonalých plánů, ale je to zázrak :palec:
A upřímně, proč za rok? Proč ne teď? To půjde, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.8.11 16:05

Máte pravdu, vlastně ani nevím proč ne teď a za rok jo-myslim že bych i za rok z toho byla vytřeštěná :-) asi se to nedá přesně naplánovat, máte pravdu.
Hlavně jsem se chtěla třebai vdát, aby mimi mělo opravdovou rodinu(já ji neměla),ale co se dá dělat.Každopádně dnes to oznámím příteli, ale hlavně třeba je to uplně jinak, v pondělí jdu na gyndu a koupila jsem si ještě dva testy tak to zkusím taky.Jinak děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.8.11 16:18

Přesně tak, když to stejně plánujete, rok sem, rok tam nehraje roli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie