Nečekaně těhotná - mohl se ten test splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kašlunato
25.8.11 22:53

Ahoj Ametyst,
neboj se, dneska už to s těma nemanželskýma dětma není jako dříve a hodně lidí se bere až mají děti. Třeba moje sestra měla před čtrnácti dny opravdu nádhernou svatbu a obě děti co už s novomanželem mají si to docela užily - navíc jí je i babičky pohlídaly, takže si to užily nejen děti:).

• Citovat
  • Upravit
13021
30.8.11 08:51

Reakce přítele na svatbu:
Já-no a to se jako ani nevezmeme?To miminko teda nebude mít rodinu?
On-nevim, pro mě to taky neni lehký
Já-ty nevíš??????
On-nevim.
Super ne :cry: opravdu parádní reakce :cry: :cry: :cry:
Myslela jsem si že je to člověk na kterého se můžu spolehnout a tenhle rozhovor mě totálně ponížil :cry: . Dítě jsme plánovali do budoucna a když to přijde nečekaně tak mi řekne tohle?!Jsem fakt strašně zklamaná, mám pocit že mě totálně zradil(možná přehánim ale já to ted takhle cítim) a vykašlal se na mě-na nás. Mám sto chutí mu říct že aby se nedivil až ho nebudu chtít já. Prostě jsem asi ze starý školy ale mě to opravdu takhle přijde že mě zradil…už těma řečma. Mam i myšlenky jít na potrat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.8.11 09:46

Máš myšlenku jí zabít svoje nenarozené dítě, protože si tě přítel nechce vzít :roll: ? Prober se prosím tě a srovnej si priority :cert: Dítě máš na celý život, s chlapem máš v manželství statisticky 50% šanci, že se rozvedeš. Kvůli tomu, že tě zklamal svým postojem k manželství, teď myslíš na potrat? A na to nejsi ze staré školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.8.11 09:48

Ahoj Ametyst!
Ja chapu, ze pro nekoho muze byt svatba dulezita, ale myslim, ze s temi recmi o potratu to je prehnane!
Vim, ze ted asi vse prozivas jinak, ale pokus se na to podivat ROZUMNE!!!

Mas milujiciho pritele, ktery o Vas stoji, o Tebe i o detatko, chce byt s Vami a chce Vas zabezpecit! Mas zazemi a na partnera se muzes spolehnout - samozrejme, je zaskoceny a plny emoci a proste odpovedel ze nevi. :nevim:
Ale prece na tom nestoji svet!
Vzij se do situaci holek (maminek) ktere partneri opustili,jen co zjistili ze jsou tehotne, nutili je na potrat, popripade je nechali s ditkem a vice se nezajimaji! Nemluvim o nejakem domacim nasili a tak dale.
Dulezite je aby male bylo zdrave, melo vse co k zivotu potrebuje, jak po materialni strance, tak hlavne po te citove - aby melo milujici rodice a vyrustalo v jakesi harmonii!!!
A vzit mu pravo na stastny zivot - byt bez toho ze rodice budou „svoji“ - jen proto, ze maminka touzi byt nevesta, mi vuci nemu neprijde fer!

Neber to spatne, diskuzi sleduji, fandim ti a preji vse nejlepsi, jen jsem chtela napsat svuj nazor a nejak Te povzbudit, ale s timto nemohu souhlasit! :oops:

Myslim, ze az prejde to prekvapeni, az prekonas navaly hormonu a se situaci se smiris, budes se na to divat jinak! :nevim:

Ted, kdyz se podivas s odstupem casu na to, co jsi napsala, jeste s tim souhlasis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
30.8.11 09:49

Ty jsi blázen, jen kvůli chlapovi s nechat vzít miminko a ještě to tu takhle veřejně napsat, styd se, víš co je tu holek, paní… kteří se o miminko snaží a ty by sis ho chtěla nechat vzít...... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.8.11 09:58

:-( Holky, já jsem to napsala ale vzít bych si ho nenechala :cry: , nedokázala bych to.
Jen je mi to všechno prostě líto. A vim, že máte pravdu, jen jsem mu prostě věřila že se zachová jako „chlap“ se všim všudy a podrží mě i v tomhle.
Děkuji že jste mi vynadaly, myslim to upřímně, já asi potřebuju slyšet že to není žádná tragédie být svobodná matka :-( (jenže to já nikdy nechtěla:(.
Jsem hysterka co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.8.11 10:04

Myslim, ze trochu urcite „hystercis“ ale pletes si pojem a prujem!!!
Vis co znamena pojem „svobodna matka“??? To ty tedy urcite nebudes! A pokud budes na pritele tlacit, muzes se ji lehce stat!!!
Takze rozum do hrsti, partnerovi (pokud je treba) vysvetli tvuj myslenkovy zkrat, ze ti pracuji hormony a milujes ho i tak!
A zacni myslet pozitivne, mozna nebude svatba (alespon ne hned) ale budou krasne pripravy, teseni se ve dvou, spolecne prozivani ultrazvuku, ocekavani miminka, sdileni radosti!!!
Uvedom si, ze strasne hodne zen o tom sni a neproziji to, protoze bud otehotnet nemohou a nebo je partner uplne opusti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.8.11 10:41

Baru-chtěla bych být rozumná jako ty :oops: a brát to takhle s nadhledem.
A ty vdaná jsi?Myslim že netom nemám zmatek…a vůbec jsi takové myšlenky neměla?A kolik ti je?Se moc ptám že :-) ?Zajímá mě jestli sem jen já taková „divně přemýšlející“.
Máš pravdu, já to sama vim, ale přesto je mi to líto :-( . Ale nesouhlasim s tim že bych mu měla vysvětlovat svoje pochody, já být jim tak bych se spíš styděla-samozřejmě že jsme si miminko udělali spolu-a chtěli jsme ho-za rok za dva…jenže pořád mam na mysli že to byl on „co se do mě udělal“ ačkoliv jsem mu řikala at to nedělá-že nemam prášky a bojim se-prostě mi připadá že by za to měl nést nějakou zodpovědnost-chápu že ji nese tím že se mnou zůstane a bude se o nás starat(snad teda)ale stejně, fakt se za sebe už omlouvám, ale tohle se mi honí hlavou:(.Jediné se bojim že si mě nevezme ani potom, anebo že budu ošklivá tlustá nevěsta s dvaceti kilama navíc-doufám že to nezní moc sobecky :oops: :oops: :oops:
Klidně me odsudtě, mě pomáhá se z toho vypsat. jinak mi věřte, že jsem celkem normální holka co je ted asi dost hysterická a zoufalá a pořád trochu nesmířená „že čeká dítě a bude mamkou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.8.11 10:52
ametyst píše:
Klidně me odsudtě, mě pomáhá se z toho vypsat. jinak mi věřte, že jsem celkem normální holka co je ted asi dost hysterická a zoufalá a pořád trochu nesmířená „že čeká dítě a bude mamkou“.

Víš, tvůj chlap asi se nechodí nikam vypsat a třeba je taky jen trochu zoufalý z toho, že „čeká dítě a bude taťka“. Proč on by měl stát s hlavou vztyčenou, když ty se tady hroutíš? Asi to pro něj taky není jednoduché… Vždyť neřekl, že si tě nevezme, jen že ještě neví… dej mu taky trochu čas.
Taky se bojí, neví, do čeho jde, navíc na chlapovi je většinou ta povinnost „živit rodinu“, nevím, jakou má práci, ale taky mu to může způsobovat docela solidní stres.

A nebudeš „svobodná matka“, budeš „družka“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.8.11 10:55

Jejda - to teda nechápu,ze nekdo staví na tom být nebo nebýt vdaná,popr. být ci nebýt svobodná matka!!!Já se nikdy vdávat nechtela,nemám nic proti manzelství jako instituci,ale svatbu NÉÉÉ,proste staci úrad,svedci,rodice a ZDAR!!!A to urco nekdy v budoucnu,az nás to proste s pritelem „chytne“,zatím si porád uzíváme sami sebe i bez lejstra a tesíme se na miminko,Nastestí prítel taky na svatbu nespechá a já jsem stàstná,ze v tomhle jsme zajedno :srdce: …nekdo svatbu mít chce a nekdo proste nemusí,kazdého je to vec,ale aby se kvuli tomu bortil svet???Je to jen formalita…Asi to fakt nechápu,sorry :zed: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.8.11 10:58

Já se z druhýho pohledu taky nechápu :-( , kdyby takovej „problém“ měl někdo jinej, taky mu řeknu to co vy. Jenže pro mě ta svatba není uplně bezvýznamná a neni pro mě jen lejstro.
Pipet-ale družka nebudu automaticky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.8.11 11:13
ametyst píše:
Já se z druhýho pohledu taky nechápu :-( , kdyby takovej „problém“ měl někdo jinej, taky mu řeknu to co vy. Jenže pro mě ta svatba není uplně bezvýznamná a neni pro mě jen lejstro.
Pipet-ale družka nebudu automaticky ne?

Když spolu budete bydlet, tak jo… Jako on to není asi žádný extra právní termín nebo tak, ale lepší, než svobodná matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.8.11 11:46
ametyst píše:
Pipet-ale družka nebudu automaticky ne?

Tak to je mi líto,clovek si proste neporuci,vím…tak doufej,ze to pritel tak nemyslel,treba je toho na nej fakt moc,chlapi tikaji fakt jinak!!!Moc bych Ti to prala a vez,ze jsi normální!!!To,ze nekdo prijde neplánovane do jiného stavu nebo touzi po svatbe a pritel se „nechytá“ - to není vubec nic nenormálního,urcite mas spoustu jiných výjmecných vecí,zázitku,zkuseností atd.po cem zase touzi treba nekdo jiný!!! :hug:
Hlavne se ted´nestresuj a mysli na fazolku,bo to je ted` PRIORITA :srdce: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.8.11 12:24

:-( Máte pravdu,že je to ted nejdůležitější. ted se zase znova začínám bát aby všechno bylo vpořádku-ale to se dozvim až 7.9.:(břicho pořád bolí tak si řikám že se něco „děje“ a že je to dobře.
No peníze našetřené určitě nemá to vim,protože spolu vlastně bydlíme teprve půl roku a všechno dáváme na renovaci:(-teď třeba děláme obývák, a je fakt že přítel je hodně do tý práce(na bytě)a připadá mi takovej rodinej typ…možná mu fakt trošku křivdím.Nejhorší je, že já mam tendence mít všechno hned jak si to umanu-hrozná vlastnost :-( a mam tendence se hned zeptat(jak to s námi bude atd.jsem zvyklá s nim mluvit takhle přímo, i když vim že na tohle potřebuje taky čas).Potěšily mě vaše příspěvky že o tu svatbu fakt nejde zas tolik-jinak ještě pro upřesnění, já taky netoužím po extra velké svatbě, spíš menší, romantické jen s nejbližšími-žádných 100 lidí, ani 50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.8.11 13:12

Skoro vse v zivote musis brat s nadhledem, jinak se zblaznis.
Myslim, ze uz jsem to psala, je mi 23 vdana nejsem a nejak se do toho nezenu. Ziju s pritelem, se kterym mam krasnou, zdravou osmimesicni holcicku (kdyztak koukni na muj profil) a miluju ho za to, ze se o nas stara, ze mi docela pomaha kdyz muze, ze dela vse pro to abychom nestradali ( i kdyz nakonec mam nekdy vetsi prijem nez on :lol: ) ale ocenuji tu snahu, ten postoj k tomu, ze chce abychom byli stastni!!!
Proc „places“ nad tim, co nemas a neuzivas si toho co mas? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital