Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Kdyby mě viděl manžel, jak si tady okusuju nehty, tak by mě pravděpodobně zastřelil. Nicméně: včera jsem to měla dostat, nikde nic. Těho test sněhobílý…A to jsem si dneska dělala dva. Značka GOLMED. dělala jsem si jak golda, tak citlivější 10tku. Nemám žádný příznak, který by naznačoval těho, nebo MS, pouze mě bolí prsa. Celkem dost, ale zase si říkám, že na to moc myslím…No a ještě mi bylo docela zle, ale tři dny…ale nezvracela jsem, jen mi nebylo dobře (možná kocovina)zapařili jsme s kámoškou. Co si o tom myslíte? Tím chci říct, zmeškaná ms a těhu test nic.
Mně vyšel pozitivní test až týden po vynechání, ale také den zpoždění bez užívání HA nemusí ještě nic znamenat
No 28.7. a to je i jediná možnost, kdy se to mohlo stát. Manžel byl jinak pořád v práci.
Já měla včera také sněhobílý test. Den zpoždění, ale testovala jsem z odpolední moči. Tak nevím, řekla bych, že největší šance otěhotnět byla kolem 1.8.(pondělí) na konci týdne už mě začal pobolívat podbřišek, je to už 14dní a stále nepřestává ![]()
já měla mamatest 10 pozitivní myslím až týden po vynechané MS
ahoj,ještě vydrž,myslím že je moc brzy.Počkej pár dní a uvidíš.Já mám nepravidelný cyklus,teď byl třeba 48DC a testuju tak po týdnu spoždění. ![]()
To čekání je nejhorší. Já jsem taky jak na trní. Od konce srpna neberu HA. První cyklus 25 dní, druhý taky, třetí 27 a teď…po 28 dnech jsem si udělala test a byl negativní…teď už je to 30 dní a MS stále nikde…tak nevím!
ahoj holky chci se zeptat test jsem si delala tehotensky mamatest 10 ve ctrtek a ukazala se mi jen jedna čárka a pod ni uz zadna jina na testu bylo psano ze pokud je jen jedna ze negativni tak nevim menstruaci jsem dostala ale ted mam ruzovy vytok a boli me podbrisek trosku jinak nic..
udelej si dalsi test, ale jestli sis delala test a byla tam jen jedna carka tak je negativni a pokud jsi to navic i dostala…
jo dostala mela jsem normalka menses ctyri dny normálkA A pak ten ruzovy vytok..zajdu na gyndu a uvidime