Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, pročítám si tu Vaše příspěvky a tak mě napadlo sem taky napsat. Dnes je 40. den menstruačního cyklu a menstruace nikde. Nikdy se mi nestalo, že by se tak zpozdila, vždy byla v rozmezí 28 - 35 dní. Stále mě pobolívá břicho jako před menstruací, toto trvá už asi týden, ale menstruace nepřichází. Antikoncepci jsem vysadila před půl rokem a celou tu dobu chodila jako hodinky. Je možné, že by se až po půl roce dostavily potíže s menstruačním cyklem spojené s vysazením antikoncepce nebo je možnost, že jsem těhotná? S přítelem žádnou antikoncepci nepoužíváme, praktikujeme přerušovanou soulož. Miminko by nám nevadilo. Jsme ale jak na trní, co se děje. Předem děkuji za odpověď.
Já jsem na trní stejně. Testy negativní ms nikde. Bolesti břicha místo ms. Může to být zpoždění - stres, změna tlaku, skoky teplot. Těhotenství - rané. A nebo - nedej bože - nějaký zdravotní problém! To snad není ![]()
Zažívám to poprvé, takže mě to vyvedlo docela z míry. Dělala jsem si těhotenský test, který byl negativní. Je možné, že by vyšel negativní a byla byc těhotná?
@Bára.912
jeden z x cyklů může být klidně anovulační a pak ms přijde později, nebo mohla být ovulace později. jestli je test negativní, nezbývá než počkat a jednou za 2 dny testovat
podle mě je lepší počkat až se tělo samo srovná než chodit na vyvolávačky. a samozřejmě můžeš být taky těhotná ![]()
Nerada bych právě na tu injekci šla, jsem objednaná na gyndu v pondělí, tak potom uvidím víc. Myslím ale spíše, že těhotná nejsem.
Je tu někdo, kdo má zkušenost svou vlastní nebo z okolí, že by byl test negativní a nakonec se u lékaře zjistilo, že je ta dotyčná těhotná?
Ahoj,
oživuji diskuzi…poslední ms jsem měla 27.8.-1.9., ovulaci jsem měla až 13.-15.9., takže dnes by jsem měla být minimálně 14dpo, ms jsem čekala už tak před 3dny. Přesně týden mám už ms bolesti, každou chvíli chodím na wc, ze už to určitě přišlo a stále nic.
Testy jsem zkoušela a byly negativní. dnes jsem zkoušela clear blue 10 - tam je slabý duch, ale zároveň jsem zkusila mamatest a tam nic není. Nejednalo by se o moje první těhotenství, mám už 2 děti, mezi nimi jsem měla mimodelozni těhotenství. Vždy jsem měla hezkyho ducha na testu už před očekávanou ms.
Myslíte, ze je teď ještě nějaká šance?