Nečekaně těhotná - mohl se ten test splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
9.9.11 15:59

Salme, jsem v 6tt. Takže ještě času dost. A Ty?

Holky, mám blbou otázku. Špinění na začátku je asi normální, ale co žlutozelený hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.11 16:37

No jo … pry je nejlepe se na snazeni vykaslat … samozdrejme je to hodne o psychice … kamaradka se roky snazila,pak to vzdala,jeli na dovcu a prijela uz tehotna … :palec:
A ten vytok teda rozhodne normalni neni … :-?
Jinak KvetinkaS-ja jsem v 17 tt … a taky si rikam,ze mam more cas,ale ono to nejak rachle utika … :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.9.11 19:16

Ja jsem vytok mela celou dobu :nevim: meni se PH. Jej holky, ja si dodnes pamatuju, kdyz jsem zjistila, ze jsem v tom, jako by to bylo tri mesice zpatky!!! No a zitra bude mit moje mala osm mesicu! :cert:
Sleti to ani nebudete vedet jak!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.11 19:38

No jo … vytok je normalni,ale ne zlutozeleny!!! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.9.11 19:40

To uz fakt nevim, jakou myval barvu… nejlepsi bude se zeptat dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.9.11 19:40
BaraDolezal píše:
To uz fakt nevim, jakou myval barvu… nejlepsi bude se zeptat dr. :nevim:

Sorry „MIVAL“ barvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
9.9.11 20:28

Díky, asi zeptám se doktorky na kontrole. Snad to nebude nic vážného.

Letí to děsně. Já teď vybírám kočárek, stanovuju si parametry. Ale čím víc toho kde vidím, tím jsem zmatenější. :-)

Jak se má asi zakladatelka diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.9.11 11:31

Ten výtok nakonec po krátké době ustal, tak to asi nebude žádná tragédie.

Jaký kočárek máš vybraný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.9.11 11:33

Jeeee, jak ja jsem si vybirala kocarek!!! A postylku a vanicku a hracky a oblecky, a fusak a kombinezky, a boticky a lahvicky a ja nevim co vsechno!!! Pouzila jsem tak polovinu veci!!! :mrgreen:

Kocarek hodne zvaz, ja bych to ted udelala uplne jinak, ale zvladli jsme to i s tim, co jsme si vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.9.11 19:11

Je moc pekny!!! Ty barvicky jsou supr, jen ja jsem s takovym sportakem moc spokojena nebyla, hodne jezdim autem, i s malou (prace, navstevy, putovani domov, chata, chalupa od mamky) a porad to rozkladat a skladat! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.9.11 19:23

Ja bych ted nekupovala takovy, koupila bych nejaky hluboky (Roan Marita a jemu podobne) a potom nejaky poradnejsi sportak, ktery slozis jednim tahem a hlavne!!!! do MHD a tak dale je to k nezaplaceni, tady ty trojkombinace jsou strasne tezke (nas mel 17 kilo). Koupila jsem si kvalitnejsi „golfky“ a sportak z trojkombinace skoro ani nevyuzila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.9.11 21:30

Jéé, ten je moc pěkný. Možná bych o něm také uvažovala. Mně se líbí X-lander, nejvíce asi XA. Jsou na něj dost odlišné recenze, tak nevím. Ale připadá mi úžasný!! Chci to vidět i v obchodě, nejen na obrázku, tak uvidím, co mě zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.11 23:35

My uz koukame po kocarkach chvili … X-lander se libi priteli,ale me moc ne … vadi mi tam mala a uzka hluboka korbicka .. a u sportaku,ze jsou tam pruduchy,ktery nejdou zakryt a na prcka sviti pak slunicko,nimene nekdo to bere jako plus,ze na myleho aspon presto vidi … :nevim: … tak ja nvm … porad jen koukame … tak jeste mame tak 2 mesice cas,no … :think: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.9.11 14:57

Dneska to není jednoduché. Všude je na výběr tolik kočárků, že se v tom člověk jen stěží orientuje. A dokonalý kočárek asi neexistuje… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.9.11 15:03

To mas pravdu … ja uz fakt nvm … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie