Nečekaně těhotná - mohl se ten test splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
29.3.17 19:00

Dobrý den

Dobrý den chci se zeptat když nevím jestli jsem těhotná dneska je to 3 dny od početí mohu jezdit na koni? Co to může způsobit? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.17 19:03
@Tereza 84 píše:
Dobrý den chci se zeptat když nevím jestli jsem těhotná dneska je to 3 dny od početí mohu jezdit na koni? Co to může způsobit? Dekuji Bylo to 3 dny po do brání prášku a dva dny před menses
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5915
29.3.17 19:13
@Tereza 84 píše:
Dobrý den chci se zeptat když nevím jestli jsem těhotná dneska je to 3 dny od početí mohu jezdit na koni? Co to může způsobit? Dekuji

Jezdit na koni určitě můžeš, to bys nemohla na koni jezdit pomalu nikdy, protože co sex, tak potenciální možnost, že otěhotníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
29.3.17 19:20

Milá 18 letá těhotná. Všechno se dá zvládnout. Už nejsi dítě. Na mateřství se nedá nikdy dokonale připravit, člověk se učí až v běhu :D. Dceřina spolužačka otěhotněla dokonce ve 14, nyní má nádhernou dvouletou holčičku, s pomocí přítele a rodičů studuje a říkala, že je moc ráda, že si ji nechala, že je její poklad. Ty jsi na tom podstatně lépe. V případě interrupce bych neriskovala možné zdravotní problémy, ani to, že třeba nebudu moci mít v budoucnu dítě, nebo mě dostihnou výčitky svědomí kdykoliv v budoucnu. Neznám maminku, která by se rozhodla nechat si dítě, byť zpočátku nechtěné, aby toho litovala. Každá se po narození svého děťátka hrozila, jaké to vlastně měla nápady zbavit se na začátku svého dítěte. Neplánované děti bývají ty nejúžasnější. Lépe takto, než v budoucnosti plakat nad každou menstruací a nemoci otěhotnět. Pak bych ti nepřála ty černé myšlenky na své potracené dítě. Určitě na vše nebudeš sama, ale máš kolem sebe lidi, kteří ti podají pomocnou ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 14:00

Rozhodla jsem se si miminko nechat. Děkuji vám všem. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5915
30.3.17 14:01
@Anonymní píše:
Rozhodla jsem se si miminko nechat. Děkuji vám všem. :srdce:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 14:09

Prosím o anonym, osobní údaje.

Otěhotněla jsem na škole jako ty, jen jsem byla o rok starší. Byla jsem bez chlapa, bydlela u rodičů, a neměla žádné peníze. Dítě jsem chtěla dát k adopci, protože jsem se o těhotenství dozvěděla pozdě, potrat už nebyl možný, ale ja nebyla na mimimko připravená. Byla jsem mladé tele. Celou dobu, co jsem synka čekala jsem se chovala, jako bych těhotná nebyla. Chodila po večírkách, tahala těžké věci na brigádě, kde jsem bříško schovávala jak to šlo, lítala po nocích venku. Nemám jedinou fotku z ultrazvuku, ani jsem nebyla na všech povinných vyšetřeních :,( :oops: bylo mi to jedno. I jméno mu vymysleli rodiče. Naši z toho byli tenkrát hodně nešťastní.

Abych to zkrátila, syna jsem si nechala a teď by nebylo dne, kdybych nelitovala. Za své chování se vážně velmi stydím. Teď se vzorně starám, mám děti už 2, manžela, vysněný baráček. Bio otec syna nikdy neviděl, manžel ho adoptoval a chová se k němu jako k vlastnímu. Své děti miluju nadevše a čas od času si představím, že jsem tu synka neměla vůbec mít, je mi z toho do breku.

K tobě. Pokud se na miminko opravdu necítíš, jdi na potrat. Ale vem na vědomí, že bys potom mohla mít problémy otěhotnět. Nebo otehotniš hned, to do předu nikdo neví. Za druhé, je to něco co už nikdy nevrátíš. Vyrovnáš se s tím? Já bych ho tenkrát volila, ale teď po letech už to taky vidím jinak :) školu dodělat můžeš, cestování si na pár měsíců odložíš, ale všechno nejde hned :lol: s dítětem život nekončí, pro mě naopak začal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.17 14:12

Jen doplním, anonym nad tímto příspěvkem.

Nebylo by dne, kdybych nelitovala toho, jak jsem se chovala! ne toho, že jsem si dítě nechala. Vyrostl z něj nejkrásnější, ale nějvětší ďablík v okolí :lol:

• Citovat
  • Upravit
774
31.3.17 20:27

Skvělé! Moc gratuluji k báječnému rozhodnutí. Dej vědět, jak se daří a jak miminko roste. Kdybys potřebovala nějaké věcičky do budoucna, dej vědět, třeba i v sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí