Nečekaně těhotná - mohl se ten test splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
15.9.11 10:41

to já také držím palečky at vše dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.9.11 17:46

Určitě to bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.9.11 19:03

I ja drzim palecky … a verim,ze to bude dobre …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
16.9.11 08:09

Tak nakonec to přeci jen není tak hrozné-mimčo je v pohodě,manžel zlomená ruka a šitá hlava ale I.má zlomenou pánev, žebra a ztratila mlíko :-( ,už i volala že na tü hrůzu se cítí docela dobře. Tak jsem ráda!
Akorát mě je teď poslední dobou nic moc-pořád jsem děsně nafouklá, bolí mě hlava a jsem ospalá-ale to j asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.11 16:33

To je dobre … jeste ze to dopadlo takto …
jj … me byvalo taky … ale … u me ta bolest hlavy jaksi … zustala … teda … vypozorovala jsem,ze kdyz si jdu pres den na chvili lehnout a hooodne piju,tak neboli tak moc … :palec:
tak uvidis,co ti pomuze … ja se teda priznam,ze jsem obcas pozobkavala Paraleny … :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.9.11 17:23

Myslim, ze to ze stratila mlicko je to nejmensi zlo!!! Hlavne ze jsou jinak „v poradku“!!!
Paraleny jsem taky pozobkavala, nekdy to neslo vydrzet! Mi teda bolest hlavy nejak nezustala, ale vsimla jsem si, ze jsem od porodu citlivejsi na pruvan, klimatizaci a tak… :nevim: jestli to ma souvislost to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.11 17:45

Tak ja mela bolesti hlavy i pred tehotenstvim a nejak mi to zustalo,no … :nevim:
to by bylo fajn se tho zbavit … nekterym to pry prestava po 3m … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.9.11 22:22
salme píše:
Tak ja mela bolesti hlavy i pred tehotenstvim a nejak mi to zustalo,no … :nevim:
to by bylo fajn se tho zbavit … nekterym to pry prestava po 3m … :think:

Myslis si, ze by ti to jako mohlo „zustat“? Neptala ses Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.9.11 18:39

noo … primo na to jsem se ho neptala,jen mu pokazde oznamuju,ze me porad straaasne boli hlava … a on mi na to nikdy nic nerekne … jen ze i to k tehu patri … tak nvm … :-(
rikala jsem to i na RHB … ale tam i doktor rekl,ze pokud jsem tehu,tak on se mnou nic delat nebude … tak nvm …
a jeste me po porodu ceka operace s ramenem (teda pokud se rozhodnu na to jit) … tak jeste odsud by to mohlo byt … jenomze nikdo mi k tomu nic nerekne … :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.9.11 22:04

salme: a zkusila jsi na ty bolesti hlavy třeba masáže?
Mě manžel vždycky v sedě masíroval krk a ramena a pomáhalo to. Když bylo zle, tak paralen a studené obklady. Každopádně bych volila klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.9.11 22:05

Jó a taky pomáho magnesium - uvolňuje svalové napětí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.9.11 09:33

zkousela … bud me masiruje priztel … nebo jednou jsem zasla na masaze … ale nepomaha … :-?
magnesko jsem teda nezkousela … pokud nemusim,nechci ho jist … a pak magnesko ma svou funkci,ale kdysi jsem ho brala a nic moc … :-)
tak proste cekam,az to prejde … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.9.11 09:54

Holky, tak v sobotu jsme byli v nemocnici- a fakt se mi chtěla brečet :cry: . Je na jipce, tak nás oblíkli do těch zelenejch hadrů, už to mě začalo deprimovat, pak tam přijdem a leží tam chudák s těma všema hadičkama a v krunýři :-( !Celá zlámaná, tak prý dokonce i ramena má zlomený, žebro a hlavně tu pánev-snad to ale bude dobrý!I se usmívala, tak snad…ale její manžel nevypadal dobře-nechápu jak ho mohli pustit, špatně se mu dýchá-prý ho museli z auta vystříhávat a ta ruka taky nevypadá nejlíp-hlavně vypadá strašně unaveně-opravdu si myslim že to podcenili a měl ještě pár dní ležet v nemocnici. Malej byl hrozně zaraženej-je na dětskym oddělení ale jinak v pohodě.Snad pojedou brzy domů!

Jinak s tím paralenem jste mě překvapily!To opravdu nevadí miminku???mě taky často bolí hlava a bojim se cokoliv vzít tak radši trpim s mokrym hadrem na hlavě :-(.
A jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.9.11 10:45

Hlavu vzhuru, urcite se oba dva uzdravi, kdyz jsou mimo ohrozeni zivota!!! :kytka: Vim, ze to nevyada pekne a ze ti to je lito, ale rikej si, ze to mohlo dopadnout mnohem hur! :think:
A co mimco, je jinak v poradku?

U nas vcelku nic noveho, jen mala se konecne zacala plazit, uz jsem mela podezdreni, ze je opozdenecek! :srdce:
Kdy mas dalsi poradnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.9.11 11:54

Urcite to bude dobre … maji toho za sebou moc …

Paralen nevadi … ale nic jineho mimo nej nebrat …  :-)

a co ty a prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital