Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bara: no vztahy v rodině jsou docela v pořádku, ale že by byly nějak extra skvělé se říct nedá
salme: no tu školu jdu zjistit, ale myslím že půjde žádost o individuální studijní plán, pak máš možnost ještě rozložit ročník, opakovat. Musíš se zeptat na studijním. Já tam jdu až ve čtvrtek, protože ještě musím potvrdit těhotenství na UTZ:) to bude zítra
ametyst: taky už nějakou dobu pracuju, a 25 taky není úplné mládí, ale překvapilo mě to:)
salme: rozhodně se poptej, za to nic nedáš. Já to mám složitější v tom, že musím odložit skoro o dva roky laboratoře, ale myslím, že s nima půjde domluvit, že si udělam jen předměty, které můžu, teoretické, a ty praktické až pak a to se snad najde i někdo, kdo malé pohlídá, abych si mohla odběhnout do školy
Holky, plno věcí se dá koupit za pět peněz použitých… Takže klidně použitou levnou postýlku a do ní novou matraci, klidně použitý hluboký kočárek…
Tak samo že dudlík a kosmetiku novou=), ale z kosmetiky stačí fakt maličko, čím méně se mimino patlá vším možným, tím lépe.
Domluvit se s rodinou, ať nekupujou blbiny, ale ať se poradí, případně dají peníze.
Nakoupit jen základ a zbytek až bude třeba po porodu, dneska se dá koupit všechno všude, i z internetu to může být druhý den doma.
Tak všem přeju, aby to dobře dopadlo všechno ![]()
Ametyst-at se divam kdekoliv,nikde nevidim,ze me neco prekvapilo,prosim te,kde to mam?
Jinak vek to rozhodne nebyl,je mi tez 25 … ![]()
Margery - no ja se bojim toh sameho,protoze potrebuju praxi a vubec nvm,jak to udelat … jen me napada si nechat praxi jen podepsat … je to hnusne,ale jinak nvm …
… kdybych byla na zacatku,tak si ty hodiny odkroutim hned,ale jsem v 5 mesici a to uz me delat nenechaji …a ja bych do toho uz asi taky nesla … ![]()
Jinak souhlasim s nazorem na sterilizator - myslim,ze je zbytecny … ![]()
Ametyst-at se divam kdekoliv,nikde nevidim,ze me neco prekvapilo,prosim te,kde to mam?
Jinak vek to rozhodne nebyl,je mi tez 25 … ![]()
Margery - no ja se bojim toh sameho,protoze potrebuju praxi a vubec nvm,jak to udelat … jen me napada si nechat praxi jen podepsat … je to hnusne,ale jinak nvm …
… kdybych byla na zacatku,tak si ty hodiny odkroutim hned,ale jsem v 5 mesici a to uz me delat nenechaji …a ja bych do toho uz asi taky nesla … ![]()
Jinak souhlasim s nazorem na sterilizator - myslim,ze je zbytecny … ![]()
Salme-promin to nebylo na tebe ![]()
psala to mergery
ametyst: taky už nějakou dobu pracuju, a 25 taky není úplné mládí, ale překvapilo mě to:)
ametyst píše:
Salme-promin to nebylo na tebe
psala to mergery
Holky, ja kdyz jsem rodila jsem mela 22 ![]()
Vždyt to je ideální:)ale představit si to neumim ani teď v 25-vlastně mi bude 26 až budu rodit ![]()
ametyst píše:
Vždyt to je ideální:)ale představit si to neumim ani teď v 25-vlastně mi bude 26 až budu rodit
Tenkrat to pro me idealni nebylo, rozjizdela jsem si JOB (podotykam ze luxusni), domlouvala si hypoteku na dum, mela plany…ach jo ach jo… ![]()
Ale pracuju stale, jen v mensi mire, dum vlastne budujeme take (rekonstruovali jsme chatu a ted tam muzeme byt i pres zimu) a navic mam Kacenku.
No nic, jdu ji dat pusinku za ty reci! ![]()
ametyst píše:
No jako takhle jednotlivě rozepsaný to neni tak drahý ale když to sečtuale asi opravdu vyřadim takový věci přesně jak píšeš-ten přebalovací pult a vaničku-stejně to taky nemam kam dát. Největší položky jsou asi ten kočárek a postýlka…Doufám ale že ještě něco nezakřiknu, když už myslim takhle dopředu
, aby bylo mimi v pořádku…zase sýčkuju já jsem fakt hrozná
ahojky já také otěhotněla ani nevím jak,vysadila jsem HA na přelomu květen červen lonského roku a v červenci už to bylo
a nesýčkuj vše bude dobré
.I když já byla ze všeho také pěkně vykulená,a ted mám doma skoro 5-ti měsíční holčičku
salme píše:
Ametyst-at se divam kdekoliv,nikde nevidim,ze me neco prekvapilo,prosim te,kde to mam?Jinak vek to rozhodne nebyl,je mi tez 25 …
![]()
Jinak souhlasim s nazorem na sterilizator - myslim,ze je zbytecny …… kdybych byla na zacatku,tak si ty hodiny odkroutim hned,ale jsem v 5 mesici a to uz me delat nenechaji …a ja bych do toho uz asi taky nesla …
jj,já ho nepotřebuji do ted
Tak to mam stejne,ametyst .. az budu rodit,tak mi bude 26 … ![]()
priznam se,ze si to proste neumim predstavit …
… obcas mam proste strasny strach,jak to vsechno bude … ![]()
Baro-ve 22 ? … klobouk dolu … tak to si vubec nedokazu predstavit,ze bych mela doma 4 leteho prcka … ![]()
salme píše:
Tak to mam stejne,ametyst .. az budu rodit,tak mi bude 26 …
priznam se,ze si to proste neumim predstavit …… obcas mam proste strasny strach,jak to vsechno bude …
Baro-ve 22 ? … klobouk dolu … tak to si vubec nedokazu predstavit,ze bych mela doma 4 leteho prcka …
No jo no, pritel mel prvni dcerku v 19 a jeho ex bylo 18 ![]()
Mela jsem hodne velkou podporu v rodine, ale nakonec vse zvladame sami! ![]()