Nečekaně těhotná - mohl se ten test splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
22.8.11 15:35

Ametyst=) - Je tam podmínka těch 270 nebo kolik dní nemocenského pojištění abys měla PPM a pak si mohla vybrat délku rodičáku (kdoví, jaké budou změny, aktuálně je to takhle). Což bys měla v pohodě stihnout (jedině by byl průšvih, kdyby ti teď nějak končila smlouva a už ji neprodloužili).

Přeju, aby už příště to srdíčko bylo… („bliká“ na ultrazvuku, jak ťuká a taky to jde i pustit nahlas…)
Myslím, že ty pocity, co máš, jsou normální… Přece by bylo divné, kdybys zjistila, že jsi těhotná a byla úplně v klidu :mrgreen: . Nám trvalo dva roky, než se zadařilo a stejně jsem pak po první kontrole vzlykala, že to mě to napadlo a že přece nemůžu mít mimino… A mám=) a taky je mi 25. Jen to mimino už bude mít tři roky 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
22.8.11 16:32
ametyst píše:
Já jsem taky v šoku-ale už se s tím začínám smiřovat a hlavně mi přijde že si to pořádně pořád neuvědomuju-ačkoliv to mam potvrzené od doktora:)prostě mi to přijde divný, že zrovna já bych měla mít dítě, břicho, rodit atd.hlavně rodit teda:(.A tu fotku z ultrazvuku mi příště už dá?Až bude vidět srdíčko-nebo spíš slyšet nebo já tomu nerozumim:).S tou vanou asi je to fakt, raději se budu sprchovat.Přítel je na té služebce, tak jsem mu psala že je to jisté a on mi volal a byl takový celý rožněžnělý a hodný na mě-tak snad to bude dobrý. Akorát by mě zajímalo jestli si mě bude chtít vzít :-?

no kdyz bude na tom ultrazvuku videt nejaka ta skrvnka tak si o fotku muzes rict. Ja mam takhle z kazdeho ultrazvuku :-) Je krasny videt jak je pri kazde kontrole prcek jiny :-) Srdicko vidis na ultrazvuku jakoby tam blika :-). Me to ze jsem tehotna a ze budu rodit dochazi az ted a to mam 5 tydnu do porodu :-D. Jestli si te chtel pritel vzit predtim nez jsi otehotnela tak nevidim duvod proc by nechtel ted :-). Ja se mela vdavat v cervnu. Od listopadu jsem litala a vse zarizovala az jsem z toho otehotnela a pak uz se mi s briskem vdavat nechtelo. Takze svatba se odrekla a bude snad pristi rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.8.11 16:51
ametyst píše: …ale už se s tím začínám smiřovat a hlavně mi přijde že si to pořádně pořád neuvědomuju-ačkoliv to mam potvrzené od doktora:)prostě mi to přijde divný, …

No a právě proto na to máš 9 měsíců, abys to „pobrala“. :mrgreen: Jinak gratulace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.8.11 20:13

Jooo, gratulace :dance:
Pocity jsou normalni, mi vlastne „opravdu doslo“ ze jsem tehotna a budu rodit az na porodnim boxu! :mrgreen:
Relaxuj a uzivej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.8.11 09:33

Holky, děkuju moc:), ale asi mi to fakt taky dojde až v porodnici:).I když teď se opravdu začínám bát, až tam půjdu za dva týdny aby skutečně srdíčko bylo a aby bilo…Už mám i takové pocity jako že to bude kluk-tak jsem zvědavá :-D .S těma 270 dněma bych se měla teda vejít-mě jen zaskočilo že mi sestřička na gyndě řekla že musím mít odpracovaný rok!A to nevim jestli bych nějak dala dohromady-možná že jo ale nevim to určitě. Smlouvu mam na dobu neurčitou a zkušební dobu taky za sebou :-) .Teď se jensmířit s tim mimi…a přítel nevím-jako plánovali jsme mimi ale tak za rok dva a o svatbě jsme se nikdy moc nebavili…tak uvidím až se vrátí, i když samotnou se mě to téma nahazovat nechce-přijde mi to hloupý:(na druhoustranu se mi zdá i od toho chlapa trošku špatný když by mě nechtěl-já do toho spadnu s ním, a on by mě v tom nechal(byt jen v té svatbě?)v tomhle to majženský těžší si myslim.Jinak všem fakt moc děkuju, strašně mi to pomáhá se z toho vypsat, a už se i začínám těšit(i když mi to přijde jako scifi že byh já měla mít břicho a pak rodit a pak si domu¨přivézt mrňouse:).Ráda se dozvími něco o vás:)!Anebo máte někde svoje témata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.8.11 09:51

Pokud chces zalozene temata od jednotlivcu, prohledni si profily :-)

S tou svatbou - nerikam, ze je spatna, ale alespon u nas se to neresilo. Ja bych do toho jeste nesla, nerikam, ze pritele nemiluju, ale ja si chci svatbu opravdu uzit - budu proste princezna, ktera pojede v kocare, na hotelu s prenocovanim, nikde zadny stres s odvozem a tak dale… :oops: takze az skutecne budeme si toto moct dovolit, protoze vim (no dobre tak alespon doufam :mrgreen: ) ze se budu vdavat jen jednou :dance:

Myslim, ze nejdulezitejsi bude, kdyz Vas partner bude milovat a bude s Vami vse chtit prozit nez ze si te hned bude chtit vzit!
Tim ale nechci rict, ze pokud v to doufas je to spatne nebo hloupe, jen pro me osobne to neni az tak dulezite (prozatim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.8.11 09:52

Dobre rano. Neboj se srdicko tam urco bude a urco bude bit :-) :kytka: . S tim pocitem co to bude jsem to mela taky. Od prvniho okamziku jsem byla presvedcena ze to bude klukk a nikdo mi to nedokazal vymluvit, furt jsem si stala za svym. No a ono to tak opravdu bylo. Asi to ta zenska tak trosku vyciti nebo nevim. :-) Ty by ses chtela vdavat jeste pred narozenim mimi? Ja svatbu vzdala z toho duvodu ze se mi nechtelo vdavat s briskem a chtela bych si svatbu uzit se vsim vsudy. Dalsi duvod byl takovy ze jsem si rekla ze ted je dulezitejsi mimi a vybavicka pro nej nez zaplaceni svatby atd. No zalezi to jen na vas. :-) Jinak o te materske si zkus precit na nejakych strankach co ma socialka tam to bude urco do podrobna popsane co a jak. Ja si do ted myslela ze ted rok musi byt odpracovany u jednoho zamestnavatele ale jak to tady od tebe ctu tak asi ne. Ja se po tomhle moc nepidila protoze ja uz mam neco napracovano.
Jak jsi psala ze bys neco chtela vedet i o nas tak: je mi 28 let a take cekam sve prvni mimi. Do terminu porodu nam zbyva 5 tydnu ale podle doktorky se malej narodi drive. Pry by bylo fajn abych jeste vydrzela 14 dni. Pak uz bude mit vse vyvinute a muze se narodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.8.11 10:00

Mi je 23 a mam skoro osmimesicni holcicku :-)
Jinak taky me strasili predcasnym porodem - ze je mala strasne velika!!! Nakonec jsem dva dny prenasela a mala mela 3500 gramu, tak uplne normal :wink:
Poto posilali pritele domu, ze to bude az druhy den (to bylo osm rano) a ve dve odpoledne nebylo co resit! Jeste ze se nenechal vyhodit s tim, ze ma dovolenou. Zase jim nesmime verit vse uplne doslova, ze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.8.11 10:03
ametyst píše: …a přítel nevím-jako plánovali jsme mimi ale tak za rok dva a o svatbě jsme se nikdy moc nebavili…tak uvidím až se vrátí, i když samotnou se mě to téma nahazovat nechce-přijde mi to hloupý:(na druhoustranu se mi zdá i od toho chlapa trošku špatný když by mě nechtěl-já do toho spadnu s ním, a on by mě v tom nechal(byt jen v té svatbě?)v tomhle to majženský těžší si myslim.....

Já ti rozumím. Třeba pro mě byla a je svatba důležitá. Ale my se o tom bavili a nějak nepřipadalo v úvahu, že by nebyla (manžel je steného založení). :mrgreen: Je fakt, že nahazovat téma svatby by se mi taky nechtělo, chvíli bych počkala co chlap (jestli se pochlapí :lol: ). A rozhodně bych si odpustila řeči, že svatba není důležitá, jinak tě o ruku nepožádá. :wink: No a když na téma „svatba“ nedojde, tak určitě dojde na téma „jméno dítěte“. Tam to můžeš nápadně/nenápadně naznačit: když budete žít na psí knížku, tak se dítko bude jmenovat po tobě a když budete sezdaní, tak se budete jmenovat po manželovi (všichni). :mrgreen: A ono mu to dojde… :jazyk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.8.11 10:03
BaraDolezal píše:
Jinak taky me strasili predcasnym porodem - ze je mala strasne velika!!! Nakonec jsem dva dny prenasela a mala mela 3500 gramu, tak uplne normal :wink:
Poto posilali pritele domu, ze to bude az druhy den (to bylo osm rano) a ve dve odpoledne nebylo co resit! Jeste ze se nenechal vyhodit s tim, ze ma dovolenou. Zase jim nesmime verit vse uplne doslova, ze :think:

tak to ja nemam velke mimco. ma odhadem 2 kg. Ale je uplne namacknuty hlavickou na deloznim hrdle a minuly tyden jsem si i polezela v porodnici kde mi dali kortikoidy na rychlejsi vyvinuti plic protoze se myslelo ze mi odlucuje placenta. No ted to tam malej zatarasil hlavickou ze by uz ta placenta mela byt v bezpeci ale tlaci se furt takze asi uz chce videt maminku i z venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.8.11 10:07
matess píše:
BaraDolezal píše:
Poto posilali pritele domu, ze to bude az druhy den (to bylo osm rano) a ve dve odpoledne nebylo co resit! Jeste ze se nenechal vyhodit s tim, ze ma dovolenou. Zase jim nesmime verit vse uplne doslova, ze :think:
tak to ja nemam velke mimco. ma odhadem 2 kg. Ale je uplne namacknuty hlavickou na deloznim hrdle a minuly tyden jsem si i polezela v porodnici kde mi dali kortikoidy na rychlejsi vyvinuti plic protoze se myslelo ze mi odlucuje placenta. No ted to tam malej zatarasil hlavickou ze by uz ta placenta mela byt v bezpeci ale tlaci se furt takze asi uz chce videt maminku i z venku

Samozrejme to nebylo zlehceni tve situace!!! Ja jen, ze „vzdy“ to nemusi byt uplne podle nich!
Drzime pesti a i kdyby se to nedejboze rozbehlo driv, doktori jsou v dnesni dobe uz na dobre urovni a urcite by pomohli!
Takze nohy na stul, dobrotu do leve ruky, ovladac do prave a klidovy rezim! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.8.11 10:12
BaraDolezal píše:
matess píše:
BaraDolezal píše:
Samozrejme to nebylo zlehceni tve situace!!! Ja jen, ze „vzdy“ to nemusi byt uplne podle nich!
Drzime pesti a i kdyby se to nedejboze rozbehlo driv, doktori jsou v dnesni dobe uz na dobre urovni a urcite by pomohli!
Takze nohy na stul, dobrotu do leve ruky, ovladac do prave a klidovy rezim! :mrgreen:

To se neboj nedelam nic jineho :lol: . Az me to stve. Jinak na maleho se uz tak tesim ze by mi ani nevadilo kdyby to prislo driv. Hlavne at je zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.8.11 10:30

Jej tak to držím palce do porodu!To máte fakt za pár!
Už 8měsíční holčičku :-) ?A jak vypadá teď tvoje tělo?Je jako předtím, nebo něco „zůstalo“?Asi už začínám myslet na uplně všechno :-) .
S tou svatbou fakt uvidím, jako taky se mi zdá logický radši si počkat až si to třeba budeme moct dovolit ale pocitově to chci kvůli dítěti a prostě i kvůli tomu že bych si ho daleko víc vážila.
Mam ještě jeden dotaz-je možné otěhotnět na konci cyklu?Respektive brala jsem antikoncepci a pak měla „umělou menstruaci“ no prostě ještě z prášků. A pak už jsem žádné prášky nebrala-vysadila jsem. no a podle mě datum početí je 27.7.-co myslíte?Je to možný?Ze by to tělo bylo zmatený a ovulovalo jindy?Protože já si vždycky myslela že plodný dny jsou jen dva a to uprostřed cyklu.ANebo je prostě příroda nevyzpytatelná:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.8.11 10:34

Podle mě po vysazení přášků mohla být ovulace v podstatě kdykoliv. 8-) Jinak já mám i normálně ovulaci později, tzn. cca 21DC, žádnej 11-14DC jak je průměr… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.8.11 10:45

Ha, no tak kdybych to měla taky tak ten 21.den tak by mi to krásně vycházelo :-D .Já jen že mi to prostě přijde divné-když jsme dodržovali jinak tu „účinnou“ přerušovanou soulož :lol: .Já jen jestli nejsem nějaká divná a může to být i takhle pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí