V lékařské zprávě je "Vag hrdlo", co to znamená?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Natala941
23.6.24 08:39

Vag hrdlo

Dobrý den maminky jsem 38+2 chci se zeptat včera jsem byla na pohotovosti stim že pořád něco ze mě teče po troškach myslela jsem si že to je plodovka ale nebyla mám napsaný v papírech že se mi rozpustila hlenova zatka to chápu ale může mi někdo vysvětlit co znamená tohle Vag PPH hrdlo na 3/4 články hmotný vak Blan po vysunutí hlavičky tohle tam mam přesně napsaný má někdo skusenosti děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11773
23.6.24 08:53

Že se to připravuje na porod…jestli nemáš ještě zbalenou tašku tak šup šup…😉
Přesně to znamená že hrdlo je otevřené na o něco méně nez tloušťku jednoho prstu a že tam hmatal plodové obaly…
Prostě se to blíží, klidně můžeš ještě dneska začít rodit..ale taky můžeš klidně takhle být ještě 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natala941
23.6.24 08:59

@Vladusxx děkuji. No zbalenou tašku mám 😄 ale mám od včera i nepravidelný bolesti cca po 15 minutach a slabé krvaceni tak uvidíme co stojí vyvede :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit
555
23.6.24 09:01
@Natala941 píše: Více

Tak krvácení normální ale není. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11773
23.6.24 09:16

@Natala941 může se ti to fakt rozjíždět…nicméně jestli krvacis tak raději zajedte znovu na pohotovost…může to být k tomu otvírání nebo po tom vyšetření tam něco podráždilo ale radši ať tě zkontrolují :wink: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natala941
23.6.24 10:17

@Vladusxx ano určitě si tam zajdu mám i nepravidelný bolesti cca po 15 minutách jinak děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková