Formulář k narození dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.24 18:17

Formulář k narození dítěte

Ahoj momentálně vyplňujeme formuláře k narození dítěte a docela mne zaskočilo, že tam mám zaškrtnout i své dosažené vzdělání, tak se chci zeptat, proč je to podstatné? :D slyšela jsem, že se to dělá kvůli nějaké statistice, či co? :mrgreen: Každopádně mi jde o to, ze kvůli psychickým problémům jsem nemohla dodělat střední a jak znám takové úřady, tak mají potřebu to hlásat nahlas, když to zadávají do PC a tak. A já se úplně nechci připadat trapné :oops:. Tak se chci zeptat, zda je velký problém, když bych ve formuláři proste škrtla ze mám střední?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76039
21.6.24 18:20
@Anonymní píše: Více
:roll: kde to jako kdo bude hlásat nahlas? myslíš, že to u váš vyhlásí veřejným rozhlasem, že nemáš střední?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 18:24

@stinga bydlím na vesnici kde se zná každý s každým. A kdyby byl zrovna na matrice někdo z vesnice všichni už ví.. takže tak. Proto se ptám zda je to takový problém. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4468
21.6.24 18:30

Tak to neuváděj. ;) Pokud se budou ptát, vysvětlí ti, k čemu to potřebují a ani potom jim to nebudeš chtít říct, tak jim prostě jen řekneš, že to nechceš uvádět. Neviděla bych v tom problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.6.24 18:33
@Anonymní píše: Více

nejsi trochu paranoidní? když bydlíš na vesnici, asi všichni ví, jaké máš nebo nemáš vzdělání,
a jako to si myslíš, že když na matriku přijde někdo z vaší obce, tak matrikářka vytáhne tvůj tiskopis a bude jim hlásit, že nemáš střední školu??? jako fakt, asi bys měla navštívit psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 18:34

@stinga chodím k němu 5 let :D :lol: takže díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.6.24 18:35
@Whitenotes píše: Více

tak ho vyměň, očividně ta terapie není účinná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.6.24 18:41

@Whitenotes ale abych se vrátila k začátku, klidně tam zaškrtni, že střední máš - nikdo to kontrolovat nebude ani nijak jinak řešit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 18:42
@stinga píše: Více
doufám, ze to myslíš vážně teď a ne ze srandy. Děkuji moc. Vím, ze to jsou hlouposti, ale proste cítím se za to trapně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
21.6.24 18:44

@Whitenotes a co budeš dělat, až budeš mít rozhodovat něco opravdu důležitého ohledně dítěte? Když tě rozhodí formulář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.6.24 18:45
@Whitenotes píše: Více

myslím to vážně, někdo blízký pracuje na matrice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 18:47

@mado A mohu vědět co například? :lol: Šlo mi jen o jednu věc, která je v podstatě moje věc. Ohledně dítěte bych se opravdu nebala, protože teď zařizujeme rekonstrukci a věci pro miminko aby bylo co nejvíce spokojené. Pak samozřejmě se bude řešit školka atd., a tam řeší snad me dosažené vzdělání? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.6.24 18:51

Pokud se stydíš za to, že nemáš střední, tak si ji dodělej :roll:
Jinak nevidím důvod, proč lhát a zbytečně zkreslovat data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.6.24 18:52
@klkakla píše: Více

jako zase - je to nic proti ničemu, nikomu tím neublíží ani tím nezíská žádnou neoprávněnou výhodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 18:53

@klkakla zřejmě si nepochopila ze šlo o závazně psychicky problémy. Proto si ji nemohu ani dodělat. Nemusím ti popisovat z jakého důvodu. Teď jsem ráda za to, ze jsem se po letech z toho jakžtakž dostala a ze mohu normálně pracovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková