Porodnice jihočeský kraj

Anonymní
7.6.24 14:03

Porodnice jihočeský kraj

Ahoj holky jste tady některá z jihu? :D ráda bych se zeptala na zkušenosti např. z porodnice Tábor, Budejce, Krumlov, J. Hradec…kdybych to měla brát podle vzdálenosti, jsou pro mě nejpraktictejsi Budejce, ALE skoro každý mě odrazuje, že je tam přístup prý šílený :nevim: kdyby mi to řekla jedna, budu si myslet že bohužel měla zrovna smůlu, ale říká mi to dost lidí…máte některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
235
7.6.24 16:26

Ahoj, já rodila první v J. Hradci a byla jsem naprosto spokojená, nemůžu si vůbec na nic stěžovat :kytka: Teď čekám druhé a znovu budu rodit tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
7.6.24 16:31

Já rodila 2× v Táboře a super. Jak porod, tak oddělení šestinedělí. Po druhé mi to přišlo ještě lepší, řekla bych, že kvalita jde nahoru. Aktuálně je tam nový primář, moc příjemný, empatický člověk. 2× mě rodil. Každým dnem se tam chystám do třetice. Dobré ohlasy jsem ještě slyšela na porodnici v Písku. Na ČB jsem bohužel také neslyšela nic moc dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.6.24 19:52

Rodila jsem v ČB 2× a vždy vše ok.
Záleží co od toho čekáš. ČB je fakt továrna na děti :mrgreen: Ale zase špičková neonatologie! Pokud by byl problém nebo dřívější porod tak bych frčela rovnou do Budějc.
Dvě moje kamarádky jezdí rodit do J. Hradce a moc si to chválí. Je to tam takové menší a rodinné. Ochotný personál.
Další kamarádka je taková alternativní ;) takže ta už 3× rodila v Č. Krumlově do vody. Krumlov je vyhlášený, že do porodu zasahuje co nejméně.
Takže fakt je to spíš na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.24 11:27

Já rodila v Prachatické porodnici v prosinci 2023 a mohu vám ji doporučit. Pan primar MuDr. Študent je poklad zdejšího oddělení. Já měla rizikové tehotenstvi a původně jsem měla rodit u Apolinare v Praze. Ale jelikož jsme tou dobou byli na jihu kousek od Prachatic (máme tu chalupu) a začala mi odtékat plodová voda už v 31 tt. Tak jsme jeli sem. Prekvapil mě skvělý, profesionální přístup pana primáře. ( má zkušenosti z Pražských porodnic a moje paní gynekoložka mu tam posílala své rizikove onkologicky nemocné pacientky. Nechali si mě na oddělení do 35tt. k a pak jsem zde i 39+5 rodila nakonec vyvolavaně,. Porod skvělý, i když chlapeček vážil skoro 4 kg. Mohla jsem si zvolit polohu, vsichni empatičtí, hodní, dotepal pupečník, nechali mi ho na bondig 2 hod.. Byla jsem jak ve sprse, na míči,.. Po celou dobu se mnou byla porodni asistentka (manžel byl s naší prvni dcerkou doma..) a oddělení šestinedělí skvělé též. Od dětských lékařů, po sestry, laktační poradkyne.. Všechny pokoje maji socialni zarizeni.. Dá se vybrat i nadstandard, ktery narozdil od cen v Praze je za hubičku. A dokonce maji i rodinny pokoj. Podívejte na stranky. A poslechněte si rozhovor na youtube s panem primářem. Ma skvělou vizi. Jen je škoda, že je tam prakticky sám a nemá žádného zástupce.. Jinak já měla z Prahy pred 6 ti lety špatnou zkušenost, kde mě i zanedbali po porodu a díky tomu jsem pak byla ohrožena na životě. Tady se o všechno pan primář postaral, konzultoval vše s moji paní doktorkou z Prahy a vše proběhlo bez jakekoli komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková