Formulář k narození dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
21.6.24 18:55

@stinga přesně tak.. Nechápu lidi, že z jedné osobní věci udělají problémy, kde nejsou :lol: Ale jak zde čtu diskuze tak takové komentáře zbytečné tu má každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21961
21.6.24 18:55

@Whitenotes dítě se narodi s problémy, bude potřeba akutní operace nebo nějaký zakrok, budeš muset ve vteřině s něčím dát souhlas. Dítě se bude vyvíjet špatně, budete lítat od čerta k ďablu, hledat odborníky, doma cvičit, dítě nebude prospivat, nebude se vědět proč, stres, otázky, problémy…

Ty věci pro miminko a školko, už ti někdo řekl, ze děti nejsou jen záběry z reklamy? Jenom aby ses pak nedivila, až se ti s dítětem život totálně přetoči a zda má dítě postýlku po rodině nebo za padesát tisíc je úplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 18:58
@mado píše: Více
Wow tak nestačim se divit čemu píšeš 🤣 za prve jsem ve 29 tt, chodím pravidelně na screeningy, výsledky mám skvěle. Takže pokud nep*serou něco doktoři tak riziko je minimální. Měla byste se méně dívat na zprávy a vzdát se na chvíli internetu, doporučuji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
21.6.24 19:00
@Whitenotes píše: Více

hele pokud půjdeš s dítětem někdy do poradny třeba jen kvůli odkladu tak ano řeší se tam tvé dosažené vzdělání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21961
21.6.24 19:05

Nechci ti kazit radost, ale takových už bylo, co měly skvele všechny výsledky a dítě se narodilo postižené nebo nemocné.
Screening odhalí tak možnou desetinu vad a problémů.
Ty bys právě na tom internetu si měla o tom něco přečíst. Spoustu nemocí, vad a zvláště psychických dopředu nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 19:08
@mado píše: Více
No asi té trochu zklamu, ale doktoři doporučují si takové slátaniny v těhotenství nečíst. Pokud sis je četla v době těhotenství a byla z toho ve stresu, tak se s prominutím nemohu divit, ze mas dítě s problémy, protože stres z matky jde na dítě hodně. A tak chápu, ze mas komplexy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.6.24 19:08

Ale ono se to stát může i úplně zdravému dítěti a pokud nejsi přirozeně psychicky odolná je dobré se připravit, že by taková situace mohla eventuálně nastat…To je asi nic proti ničemu…

Mám 3 zdravé děti, jedno z nich astma, s tím jsem byla v nemocnici 2× urgentní plus 2 plánované zákroky…další dítě v 10 dnech vdechnuté mléko, rychlá a pozorování v nemocnici, v roce hospitalizace s bronchitidou…poslední dítě jen rychlý odvoz do nemocnice s obrovskou ránou na hlavě…

Co jsem tak maminky potkala, tak třeba zápal plic, rotaviry… ty malé děti fakt mají ty průběhy nemocí někdy strašné a v těchto chvílích ty jako rodič musíš zachovat klid a uvažovat racionálně…odvezu do nemocnice, zavolám rychlou a nebo to přejde? Na tyto situace by ses fakt měla připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.24 19:10

Tenhle papír pro statistické účely jsem vyplňovala vždy při příjmu v porodnici. A možná byl i anonymní, ale to už si nepamatuji. Jestli se dostal k rukám matriky pod kterou porodnice spadá, nebo byl rovnou odeslán porodnici někam na statistický úřad, fakt netuším.
Nicméně pochybuji, že by se z něj jakékoliv údaje dostaly k rukám matriky příslušné místu bydliste :think:.

Příspěvek upraven 21.06.24 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 19:12

@welovefashion Tak samozřejmě, ze nemohu počítat s tím, ze dítě nebude cely živit od začátku narození zdravé? Nijak nepobírám kam se dostalo téma? :lol: Z toho důvodu ze nechci jen uvádět na úřadě své vzdělání, znamená to automaticky, ze budu mít nemocné dítě a neumím řešit situace? XD ach bože..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21961
21.6.24 19:13

Zlato o mě děti se neboj, jsou úžasné, zdravé a nadané, ale to můžu říct až teď, když je jim tolik let, kolik je jim.
V těhotenství a prvních letech jsem byla pokorná a poučená.
Tak jen aby ses pak nedivila, když nejsi schopna pobrat formulář, že můžeš řešit daleko větší průsery, kdy opravdu o něco jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 19:14

@mado zlato o to se nestarej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.24 19:14
@ka2ka píše: Více

Ono i pediatr chce rodinnou anamnézu a zrovna psychicke onemocnění v rodině (ať je spouštěčem cokoliv) v rodině je něco, co není dobré zatajovat. Protože to dost pomůže při případném hledání diagnózya nasměrování dítěte do rukou odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21961
21.6.24 19:15

Tak ti přeji hodně štěstí, budeš ho potrebovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 19:16
@Svistice píše: Více

Wow a to zatajuji? To jsem nevěděla 🤔 to byla první věc kterou jsem řekla na gyndě 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.6.24 19:17

Ty, která jsi založila tuto diskuzi, protože se stydíš za to, že nemáš vzdělání, budeš někomu říkat, že má komplexy :mrgreen: fakt vtipný :zed:

Příspěvek upraven 21.06.24 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková