Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jednou něco mám, nebo nemám, tak to píšu podle pravdy. Na matrice se v tom fakt nikdo šťourat nebude
Proč by taky měl?
@MiaBea každý máme komplexy, já si je lecim alespoň na sobě a nemám potřebu ubližovat druhým a říkat jak jejich děti budou nemocné atd 😘
@Whitenotes píše: Více
Tak proč máš problém mnohem větší prkotinu v podobě dosaženého vzdělání napsat do obyčejného statistického dotazníku? ![]()
Ty jsi vůbec nepochopila, co se ti @mado snažila tím příspěvkem říct ![]()
@Svistice píše: Více
Ano je to prkotina🤣 s většími věcmi opravdu problém nemam, co tady z toho dělají ostatní xD
Co se to tady zase vyrojilo za ženský moralizující gang? Máte teda docela vostrý zobáky, dámy. Zakladatelko, nedej se, držim palce a přidávám se na tvojí stranu.
Když píšeš na epipi, tak počítej s tím, že si do tebe bude chtít spousta lidí kopnout a léčit si tak svý komplexy.
@Svistice píše: Více
jo to máš pravdu to mě netrklo, ono to vzdělání a diagnoza se uvádí docela často ![]()
Hele, tohle je fakt šílenej výrok.
V rodině máme příbuzné, kteří jsou zdraví a nic nikdy nenasvědčovalo o problému. Jejich dítě se narodilo tělesné postižené, protože oni jen přenášeli gen, o kterém nevěděli. Je to nějaký pátek zpátky a nevím, jestli se toto konkrétní onemocnění vyšetřuje při 1. screeningu, ale zdravé dítě prostě není samozřejmostí.
Já - bezproblémové těhotenství a ze dne na den v 28tt hrozící předčasný porod. Otevírala jsem se zevnitř, čípek nikde a ihned kapačky a léky na dozrání plic… Nakonec jsem ráda, že jsme to vůbec doklepali do 35+5 a dítě se vyvíjelo v pořádku.
Stejně tak jsou různé nemoci jako ADHD, autismus nebo onemocnění spojená s opožděným vývojem, na které se přijde až časem a určitě ne v těhotenství.
Určitě tě nechci strašit, ale chápu jinou uživatelku, co tím myslela a určitě tím nemyslela nic špatného… Pokud je to první dítě, tak ta změna je šílená. Psychické problémy jsem měla v menší míře dlouho před otěhotněním (ale střední školu jsem teda zvládla dokončit, takže si nedovedu představit, co za problémy jsi musela mít ty a proto mají i ostatní strach o tebe i o dítě) a po porodu se mi rozjela porodní deprese, která gradovala až do skoro roku dcery… První 4 měsíce neustálého řevu, odmítání umělého mléka, protože jsem přišla o své mléko vlivem stresu po porodu a že moje dítě bylo v inkubátoru a následné odmítání jídla a z dítěte je do teď nejedlík.
S dítětem zkrátka řešíš pořád něco. Těch úplně bezproblémových je fakt málo. A i když jsem si představovala do čeho jdu a věděla jsem, že to bude náročné, tak realita byla někde úplně jinde…
Chtělo by to trochu pokory.
Nikdo ti tady nenapsal nic špatného.
sorry jsi k… nebeská nevidíš si do hu.by měla by jsi si uvědomit co hnusnýho a zlýho jsi napsala, empatie ti teda fakt chybí
Příspěvek upraven 21.06.24 v 19:57
@ka2ka píše: Více
Zas bych byla tolerantní, pokud má holka psychiatrickou diagnózu.
@mado píše: Více
ale tolerantní bych byla kdyby tady nenapsala takovou hnusárnu
Bydlíš na vesnici. Všichni ví, že jsi těhotná, jaké máš vzdělání, že jsi psychicky nemocná a dokonce i kde bydlíš
…
@ka2ka mohu se zeptat co je na tom spanetho? Zeptej se každého gynekologa zda si mas číst takové články když cekas mimi
Ano bylo to trochu ostřejší, ale hold obrana je obrana.
@Bytsamsebou zlato, koupily jsme si dům 200 km od toho kde me někdo vůbec zná 🤣. Psychicky nemocná neznamená blbá, bohužel jednoduchým lidem nic psychicky není nu. Upřímně ráda bych jím byla 😊
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.