Formulář k narození dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
21.6.24 19:17
@mado píše: Více

Jo tobě taktéž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16339
21.6.24 19:18

Jednou něco mám, nebo nemám, tak to píšu podle pravdy. Na matrice se v tom fakt nikdo šťourat nebude :nevim: Proč by taky měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 19:18

@MiaBea každý máme komplexy, já si je lecim alespoň na sobě a nemám potřebu ubližovat druhým a říkat jak jejich děti budou nemocné atd 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.24 19:20
@Whitenotes píše: Více

Tak proč máš problém mnohem větší prkotinu v podobě dosaženého vzdělání napsat do obyčejného statistického dotazníku? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.6.24 19:21

Ty jsi vůbec nepochopila, co se ti @mado snažila tím příspěvkem říct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 19:21
@Svistice píše: Více

Ano je to prkotina🤣 s většími věcmi opravdu problém nemam, co tady z toho dělají ostatní xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
21.6.24 19:31

Co se to tady zase vyrojilo za ženský moralizující gang? Máte teda docela vostrý zobáky, dámy. Zakladatelko, nedej se, držim palce a přidávám se na tvojí stranu. :lol: Když píšeš na epipi, tak počítej s tím, že si do tebe bude chtít spousta lidí kopnout a léčit si tak svý komplexy.

• Citovat
  • Upravit
27693
21.6.24 19:33
@Svistice píše: Více

jo to máš pravdu to mě netrklo, ono to vzdělání a diagnoza se uvádí docela často :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 19:34

Hele, tohle je fakt šílenej výrok.

V rodině máme příbuzné, kteří jsou zdraví a nic nikdy nenasvědčovalo o problému. Jejich dítě se narodilo tělesné postižené, protože oni jen přenášeli gen, o kterém nevěděli. Je to nějaký pátek zpátky a nevím, jestli se toto konkrétní onemocnění vyšetřuje při 1. screeningu, ale zdravé dítě prostě není samozřejmostí.
Já - bezproblémové těhotenství a ze dne na den v 28tt hrozící předčasný porod. Otevírala jsem se zevnitř, čípek nikde a ihned kapačky a léky na dozrání plic… Nakonec jsem ráda, že jsme to vůbec doklepali do 35+5 a dítě se vyvíjelo v pořádku.
Stejně tak jsou různé nemoci jako ADHD, autismus nebo onemocnění spojená s opožděným vývojem, na které se přijde až časem a určitě ne v těhotenství.

Určitě tě nechci strašit, ale chápu jinou uživatelku, co tím myslela a určitě tím nemyslela nic špatného… Pokud je to první dítě, tak ta změna je šílená. Psychické problémy jsem měla v menší míře dlouho před otěhotněním (ale střední školu jsem teda zvládla dokončit, takže si nedovedu představit, co za problémy jsi musela mít ty a proto mají i ostatní strach o tebe i o dítě) a po porodu se mi rozjela porodní deprese, která gradovala až do skoro roku dcery… První 4 měsíce neustálého řevu, odmítání umělého mléka, protože jsem přišla o své mléko vlivem stresu po porodu a že moje dítě bylo v inkubátoru a následné odmítání jídla a z dítěte je do teď nejedlík.
S dítětem zkrátka řešíš pořád něco. Těch úplně bezproblémových je fakt málo. A i když jsem si představovala do čeho jdu a věděla jsem, že to bude náročné, tak realita byla někde úplně jinde…

Chtělo by to trochu pokory. ;) Nikdo ti tady nenapsal nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
27693
21.6.24 19:52

sorry jsi k… nebeská nevidíš si do hu.by měla by jsi si uvědomit co hnusnýho a zlýho jsi napsala, empatie ti teda fakt chybí

Příspěvek upraven 21.06.24 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21922
21.6.24 19:56
@ka2ka píše: Více

Zas bych byla tolerantní, pokud má holka psychiatrickou diagnózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
21.6.24 19:58
@mado píše: Více

ale tolerantní bych byla kdyby tady nenapsala takovou hnusárnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
21.6.24 19:59

Bydlíš na vesnici. Všichni ví, že jsi těhotná, jaké máš vzdělání, že jsi psychicky nemocná a dokonce i kde bydlíš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 20:03

@ka2ka mohu se zeptat co je na tom spanetho? Zeptej se každého gynekologa zda si mas číst takové články když cekas mimi ;) Ano bylo to trochu ostřejší, ale hold obrana je obrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.24 20:05

@Bytsamsebou zlato, koupily jsme si dům 200 km od toho kde me někdo vůbec zná 🤣. Psychicky nemocná neznamená blbá, bohužel jednoduchým lidem nic psychicky není nu. Upřímně ráda bych jím byla 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková