Vaginální tablety Polygynax

Anonymní
22.11.22 23:01

Vaginální tablety Polygynax

Dobrý den, dámy,

již týden mám strašné nutkání na močení, často chodím na záchod. Vše bez bolesti a pálení. Také mám lehce nažloutlý výtok z pochvy. Byla jsem u praktika, který vyloučil zánět močového měchýře a poslal mě ke gynekologovi, když mám i výtok. Gynekolog mi předepsal právě vaginální tablety Polygynax a já bych se chtěla zeptat, zda jste již některá na časté močení dostala takovéto vaginální tablety? Pokud ano, za jak dlouho se vám ulevilo? Do práce chodím dál, tak snad to nějak neovlivní léčbu.

Moc díky za odpovědi 👍

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
22.12.22 08:50

podobné problémy

Ahoj, jak jsi na tom? Mám teď podobné problémy jako píšeš. Na gyndě mi taky napsali polygynax a moč jsem měla negativní. Řekl mi, že mám asi zánět i na močovém měchýři podle pohmatu. Dal mi jednodenní ATB. Nepřijde mi, že by zabraly. Polygynax mám teď druhý den tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.12.22 15:12

Zdravím, budu Vás muset zklamat, Polygynax tablety mě vůbec nepomohly. Pak mi dal ještě jedny, ty také nepomohly, tak mám teď třetí a doufám, že to bude již lepší. Ale samozřejmě na každého působí něco jiného, třeba Vám Polygynax tablety pomohou. :kytka: přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí