Váha a hormonální antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
22.8.12 14:41

Váha a hormonální antikoncepce

Když jsem začala brát antikoncepci tak jsem začala přibírat na váze. Ted uvažuju, že bych jí po 3 letech vysadila. Myslíte, že váha půjde dolů, nebo to na to nemá vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.8.12 14:48

Já si nejsem jistá, že to funguje i takhle zpětně. Myslim, že možná nebudeš mít takovou chut na sladké a tak možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.12 15:09

Popravdě, já když brala HA tak jsem nepřibrala nic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
22.8.12 15:15

Moje kamarádka měla přesně tenhle problém, změnila prášky a váha jde dolů, ale možná je to jen shoda náhod, kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
22.8.12 15:16

Tak já když jsem ji brala, tak nic a teď jsem vysadila a naopak mi jdu kilča nahoru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.8.12 15:20

Jen vysazení podle mě nepomůže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.12 15:22

Na každého antikoncepce působí jinak.Ale přibírání není tím, že jíme naprosto stejně a váha jde nahoru.Jen máme prostě větší hlad, větší chutě a ty nejsou dost dobře ovládnout.
Pokud antikoncepci vysadíš, měly by přejít chutě a měla by si ubrat v jídle-a potom zhubneš. Pokud pojedeš v zaběhnutém jídelníčku, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.8.12 15:25

Záleží jak na tebe HA působí. Já vyzkoušela už několik druhů a přibrala jsem po každé. Přibrala jsem hodně +-10kg. Teď od vánoc hubnu a nějak nic moc účinek. Jakmile jsem vysadila antikoncepci mám za týden kilo dole.
Před těhotenstvím jsem to měla stejně. Během 4 měsíců užívání jsem nabrala 8kilo a jakmile jsem vysadila, měla jsem je během 3 měsíců zase dole :roll:

• Citovat
  • Upravit
11733
22.8.12 18:58

JÁ jsem vyzkoušela dvě HA a přibrala jsem 2é kg, takže teď už HA neberu a ani zatím nechci brát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.12 13:14

No tak uvidíme holky :) Děkuju za všechny rad! ted sem vysadila, tak vás budu informovat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí