Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,tak jsem dnes byla na kontrole,vaha pred tremi tydny byla 57,5 ted 57,6..takze jsem v podstate nic nepribrala neni to nejake divne?a jeste k tomu dr.dle dnesniho utz rikal ze je to teda 16tt a ne 15tt tak ted nevim ![]()
Není to divné. Prostě si to dítko bere z tebe (z tvých zásob). Ono roste, ale ty tím hubneš, takže se to plus mínus vyrovnává. Pořád lepší varianta, než když přibírá dítko i ty - pak je za těhotenství třeba i 30 kg navrch (a dítě má z toho např. jen 3,5kg) a co s tím zbytkem pak po porodu? Buď ráda. ![]()
Btw, já jsem za 1. těhotenství přibrala celkem cca 10kg, do 4-5. měsíce na mě nebylo nic vidět. Teď jsem 7tt, mám navrch 3kg a vypadám jak v 5.měsíci. ![]()
Asi mas pravdu,protoze jsem spise rychle nabrala do toho 13-14tt a tak tam mam asi fest zasob
Tak teda zatim 4kg nahore…uvidime teda kolik nabereme do konce
.Ja u prvniho pribrala za cele tehu 11kg a do pateho mesice teda brecela ze uz chci mit taky brisko a je pravda ze pak vyrostlo ze dne na den a ja jen cucela
.Za to ted mam brusek teda radny ![]()
Nic si z toho nedělej, hlavně že miminko roste. Já jsem první kilo přibrala u obou holek až v 26tt.
ja jsem ve 26tt a uz mam 10kg na vic. pri prvnim tehu celkem 23kg. Takze to nepribirani zavidim ![]()
Mrkni na muj metrik, dnneska jsem se vazila a pribrala jsem 800gr. takze mam 62,8 na 170cm
s dvojcatama jsem pribrala 8 kg (brzo me nekdo zmlati, protoze tim tady uklidnuju kazdyho
a deti byli uplne v poho
ahojki. Ja jsem teda 13tt a mam kilo dole. Dr rikala, ze je to uplne normalni. neboj, to lehce a rychle dozeneme ![]()