Těhotná v 16

Anonymní
27.10.10 10:44

těhotná v 16

Dobrý den ,
chtěla jsem poprosit o pomoc ,rady a vaše názory. Je mi 16 let a otěhotněla jsem i přes to,že jsem brala antikoncepci (na dvě pilulky jsem zapoměla :-( ). Test pozitivní a menstruace nikde. Máma automaticky prohlásila potrat a po chvíli mě upozornila na to,že pokud si dítě nechám vyhodí mě na ulici a jako matka pro mě skončila. Ona sama byla před dvěma lety na potratu (aby nás s bráchou finančně neomezila). Můj přítel pracuje a má byt i auto (jsme spolu přes rok). Můj otec žije v Praze a myslím ,že by mě finančně dost pomáhal. Ten pocit ,že je ve mě něco živého a měla bych to zabít je otřesný. Myslím ,že s hlídáním by problém nebyl . Chodím do prváku ,ale myslím ,že by nebyl problém se domluvit na individualním plánu nebo chodit do školy zkráceně. Prosím, poraďte mi :-( chtěla bych slyšet vaše názory ,nevím co mám dělat. Děkuju moc za pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
27.10.10 10:48

jak se k tomu stavi otec ditete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
27.10.10 10:49

Poradit takhle to je těžké.Musíš vědět sama nejlíp, jak zvládneš se postarat o malýho človíčka, jak se k tomu postaví tvůj přítel, jestliže se o Vás dokáže postarat, tak bych tvojí mámu neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.10.10 10:51

Proč mám pocit,že je to zas jedna z těch provokujících diskuzí??

Poslední dobou se jich vyrojilo tolik, že pak člověk fakt neví, co je myšleno jako opravdu vážný a reálný dotaz a co jen něčí zábava :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 10:51

Vůbec mu to nevadí,nechává rozhodnutí na mě a spíš by byl radši, kdyby jsme si to nechali ..

• Citovat
  • Upravit
672
27.10.10 10:54

Tak vidíš, přítel si chce miminko nechat, ty nejspíš taky, tak v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
Markit.Hl píše:
Proč mám pocit,že je to zas jedna z těch provokujících diskuzí??Poslední dobou se jich vyrojilo tolik, že pak člověk fakt neví, co je myšleno jako opravdu vážný a reálný dotaz a co jen něčí zábava :zed: :zed:

Mě to taky v první chvíli napadlo.Nechci ale nikoho urazit,pokud má takové trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

tak co resis. :wink:
A zajdi si k doktorovi jeste at ti to potvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
27.10.10 10:55

Já bych na potrat nešla ani náhodou, buď ráda, že jsi otěhotněla bez „problému“, pokud máte kde bydlet, přítel chodí do práce, a cítíte se na to mít miminko. Tak bych neváhala.

Vidím to u sebe, od 19let se snažíme s manželem o miminko každý říkal, že jsem se zbláznila jsem hloupá atd… Už přes rok nám to nejde, jsem mladá, a mám problémy s otěhotněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 10:56

Markit- omlouvám se pokud vám to tak připadá,ale já opravdu tento problém mám (a rozodně bych si s TOHOHLE srandu nedělala) a nevím, kde se poradit a dozvědět se názor více lidí než tady.

• Citovat
  • Upravit
24320
27.10.10 10:58

jinak zkus se zaregistrovat.lip se komunikuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.10.10 10:58

Situaci nezávidím, každá rada drahá, ono se ale budeš muset nakonec rozhodnout ty sama, že jo ;-)

Co se týče školy, není to tak jednoduché, individuál nedají každému a chodit do školy i po narození dítěte je docela nereálné (ozvlášť pokud tě vlastní matka chce odepsat, kdo by ti hlídal?).
Dítě není hračka, nejde vypnout a myslím, že pro 16letou holku je to až moc velká zodpovědnost.
Netvrdím, že bys to nezvládla, možná ano, ale za cenu, že během pár dnů budeš muset zestárnout nejmíň o 10 let..

Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 11:00

issabell- problém je v mojí mámě ,nechci jí ublížit a bojím se ,že je nezodpovědné mít dítě v 16 (i kdybych se snažila pro to malý udělat vše),ale na druhou stranu lepší než o zabít.(nikdy bych si to neodpustila)

• Citovat
  • Upravit
5597
27.10.10 11:02

když i přítel souhlasí a má svůj byt i práci, můžeš se nastěhovat k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.10.10 11:02

No řekla bych, že sis už odpověděla sama. Dospělý člověk se pozná podle toho, že je schopen nést následky svého jednání. Co jste si „navařili“, budete muset sníst, to za Vás (Tebe a přítele) nikdo neudělá, ani rodiče. Reakci Tvé mámy se nedivím (taky bych nebyla nadšená, kdyby má dcera v tomhle věku přišla s tím, že je těhotná :roll: )
Rozhodnutí je na Tobě, to za Tebe nikdo neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí