Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z toho co píšeš se mi zdá, že jsi rozhodnutá to zvládnout, je to na tobě, jak se cítíš, ale podmínky podle mě máš. Mě je čerstvých 27 let, s partnerem jsme spolu 8 let a milujeme se, oba máme vysokou školu, dobrou práci a byt STEJNĚ si nikdy nebudeš cítit připravená, ale vždycky se to nějak udělá. Já na tvém místě bych si to malé nechala, taky bych se s případným potratem těžko vyrovnávala.
Přístup tvé mamky mě teda dost zaráží, ale ta moje při mě taky nikdy nestála, o to větší mám teď předsevzetí nebýt jako ona:)Držím ti moc moc palce ať už se rozhodneš jak chceš. Pokud se rozhodneš mimčo si nechat, budete pro mě taková Gilmorova děvčata
a až vyroste, třeba jí/jemu budeš rozumět líp než my ostatní. Risk je to vždycky, tak se drž ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den ,
chtěla jsem poprosit o pomoc ,rady a vaše názory. Je mi 16 let a otěhotněla jsem i přes to,že jsem brala antikoncepci (na dvě pilulky jsem zapoměla). Test pozitivní a menstruace nikde. Máma automaticky prohlásila potrat a po chvíli mě upozornila na to,že pokud si dítě nechám vyhodí mě na ulici a jako matka pro mě skončila. Ona sama byla před dvěma lety na potratu (aby nás s bráchou finančně neomezila). Můj přítel pracuje a má byt i auto (jsme spolu přes rok). Můj otec žije v Praze a myslím ,že by mě finančně dost pomáhal. Ten pocit ,že je ve mě něco živého a měla bych to zabít je otřesný. Myslím ,že s hlídáním by problém nebyl . Chodím do prváku ,ale myslím ,že by nebyl problém se domluvit na individualním plánu nebo chodit do školy zkráceně. Prosím, poraďte mi
chtěla bych slyšet vaše názory ,nevím co mám dělat. Děkuju moc za pomoc