Těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
7.12.14 11:04

Drž se:) jsou i horší věci

Z toho co píšeš se mi zdá, že jsi rozhodnutá to zvládnout, je to na tobě, jak se cítíš, ale podmínky podle mě máš. Mě je čerstvých 27 let, s partnerem jsme spolu 8 let a milujeme se, oba máme vysokou školu, dobrou práci a byt STEJNĚ si nikdy nebudeš cítit připravená, ale vždycky se to nějak udělá. Já na tvém místě bych si to malé nechala, taky bych se s případným potratem těžko vyrovnávala.

Přístup tvé mamky mě teda dost zaráží, ale ta moje při mě taky nikdy nestála, o to větší mám teď předsevzetí nebýt jako ona:)Držím ti moc moc palce ať už se rozhodneš jak chceš. Pokud se rozhodneš mimčo si nechat, budete pro mě taková Gilmorova děvčata :potlesk: a až vyroste, třeba jí/jemu budeš rozumět líp než my ostatní. Risk je to vždycky, tak se drž :*

@Anonymní píše:
Dobrý den ,
chtěla jsem poprosit o pomoc ,rady a vaše názory. Je mi 16 let a otěhotněla jsem i přes to,že jsem brala antikoncepci (na dvě pilulky jsem zapoměla :-( ). Test pozitivní a menstruace nikde. Máma automaticky prohlásila potrat a po chvíli mě upozornila na to,že pokud si dítě nechám vyhodí mě na ulici a jako matka pro mě skončila. Ona sama byla před dvěma lety na potratu (aby nás s bráchou finančně neomezila). Můj přítel pracuje a má byt i auto (jsme spolu přes rok). Můj otec žije v Praze a myslím ,že by mě finančně dost pomáhal. Ten pocit ,že je ve mě něco živého a měla bych to zabít je otřesný. Myslím ,že s hlídáním by problém nebyl . Chodím do prváku ,ale myslím ,že by nebyl problém se domluvit na individualním plánu nebo chodit do školy zkráceně. Prosím, poraďte mi :-( chtěla bych slyšet vaše názory ,nevím co mám dělat. Děkuju moc za pomoc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí