Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cappy. jj,asi to pěkně naplánovala jak v 16ti otěhotnět?!No nerozumím,jen mě mrzí,že se tak pěkně baví u takovýhle diskuzí.
Je jí 16,fajn.Je těhule,fajn,ale proč takový příběhy,že selhala HA,že zapoměla?Když to všechno plánovala a jěště o tom tady diskutuje.I ovu testy si dělala?Nějaká sečtěla na 16! ![]()
verenika píše:
Cappy. jj,asi to pěkně naplánovala jak v 16ti otěhotnět?!No nerozumím,jen mě mrzí,že se tak pěkně baví u takovýhle diskuzí.Je jí 16,fajn.Je těhule,fajn,ale proč takový příběhy,že selhala HA,že zapoměla?Když to všechno plánovala a jěště o tom tady diskutuje.I ovu testy si dělala?Nějaká sečtěla na 16!
Je vidět že dnešní slečny jsou opravdu cílevědomější
a když už něco chtěla,tak si za tim šla tvrdě ![]()
Vereniko, já byla ve spoustě věcech informovaná už v 15 ![]()
Ale v něčem jsem teda ještě měla mezery, však se mi to taky vymstilo ![]()
Bůh ví, jak to bylo, frajer o celé oplodňovací akci nemusel ani vědět, že jo
Mizím spát, doufám, že nedostanem na prdel za to, jak jsme to tady dořešily ![]()
Já takové spekulace moc nemusím, ale tady mi to nedalo ![]()
Cappy píše:
Mizím spát, doufám, že nedostanem na prdel za to, jak jsme to tady dořešily
Já takové spekulace moc nemusím, ale tady mi to nedalo
Já myslim a doufám že admin to vyřeší a že těch 16tek tu není opravdu více,třeba je to ted jen modní? ![]()
Cappy píše:
Mizím spát, doufám, že nedostanem na prdel za to, jak jsme to tady dořešily
Já takové spekulace moc nemusím, ale tady mi to nedalo
No to taky doufám,jdu taky na kutě ![]()
Kamčo, módní je mít děti po 30.
Tenhle druhý extrém patrně souvisí s něčím jiným než s módou, já bych to viděla na něco s hlavou ![]()
Cappy píše:
Tenhle druhý extrém patrně souvisí s něčím jiným než s módou, já bych to viděla na něco s hlavou
Nechci se zakladatelky dotknout, ale pokud je tomu tak, jak píší holky, tak nechápu, proč jsem se vůbec rozepisovala a ztrácela svůj čas planou debatou…
Cappy píše:
Tenhle druhý extrém patrně souvisí s něčím jiným než s módou, já bych to viděla na něco s hlavou
S tím nemůžu tak úplně souhlasit..Měla jsem dítě dva měsíce před třicítkou…Vždycky jsem chtěla dítě dříve, ale jsem si ho prostě nemohla dovolit…a tím nemyslím, že bych čekala, až našetřím, ale chyběly nám tři základní věci: 1)bydlení-nebyla možnost u rodiny, 2) stálé zaměstnání alespoň u jednoho z partnerů, 3) Neměla jsem dostudováno, před studien jsem ještě pracovala…Znám spoustu takových, kteří odkládají dítě a nemá to s módou nic společného. Přijde mi to jako otřepaná fráze…
Kaczenko, to byl vtip (omlouvám se, měla jsem tam dát nějakého smajlíka, aby bylo poznat, jak jsem to myslela
).
Samozřejmě si nemyslím, že mít dítě po 30 je nějaká móda, jsem si jenom rýpla, protože v poslední době to slyším docela často ![]()
Já to naprosto chápu, proč se na dítě dostane řada kolikrát až kolem 30.
…tak to joooo…Z psaného textu je někdy problém poznat, jak to člověk myslí…
ja si myslim,ze v 16 je brzy mit mimi,uz z toho duvodu,ze jsou to takova s prominutim „teleci leta“-holky a kluci chodi na diskoteky,bavi se,radi… proste si uzivaji mladim,nekteri vice,jini mene..neznamena to ale,ze bys uz enmohla byt na decko pripravena..nekomu se to mozna zda jako hloupost,ale myslim,ze pokud se na dite psychicky citis,tak zvladnes byt skvelou maminou bez ohledu na to,kolik ti je dulezite je samozrejme i to,abys mela i plnou podporu u sveho pritele..pokud ti rekl,ze je mu to jedno a ze je toa tobe,tak to ennin dobre.bud mimi chce a je pripraven nest veskere nasledky,stejne jako ty a nebo nechce..Je na tobe,aby ses rozhodla.Jinak tvou mamcu chaopu,zadna mamina by nebyla nadsena,kdyby ji dcera v sestnacti oznamila,ze ceka mimi,ale na druhou stranu,pokud mas moznost zazemi u sveho pritele,pokus jsi zodpovedna-tim myslim schopnost dodelat alespon individualnim plaenem skolu pri starani se o prcka,tak envidim problůem v tom,abyste si mimi nechali.drzim palecky,at uz se s pritelem rozhodnete jakkoli.
![]()