Těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
27.10.10 21:06

Já vám nevím. Sice mám kluka a je ještě malej, ale kdybych měla holku a otěhotněla mi v 16-ti, měla by přítele co pracuje, možnost někde bydlet…nedovedu si představit, že bych ji vydírala citovým nátlakem, aby na ten potrat šla, protože si „zkazí život“ (to je fakt příšerná formulace!). Určitě bych z toho měla nervy, ale spíš si myslím, že bych se ji snažila podpořit v JEJÍM svobodném rozhodnutí a kdyby to bylo ponechat si dítě, tak tím víc.

Tyhle diskuze jsou náchylný k rozdvojení do táborů odpůrkyň potratů a jejich zastánců, no ale tak co, to nevadí ne? Já respektuju, že si někdo myslí, že to tahle mladá holka nezvládne, ale zvládnout se to dá, bude to chtít někdy velký sebezapření, ale proč ji nepodpořit, když mi přijde navíc zodpovědná?

Stejně to konečný rozhodnutí udělá ona sama, stejně tak jako ponese jeho následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
27.10.10 21:08

Vereniko je super, že máš o životě dětí své představy, co začneš dělat, když je přestanou naplňovat? Myslíš, že když by se nedej Bože stalo něco takového a ty bys „tu holku“ dokopala k potratu…to bys mu fakt dokonale ukázala zodpovědnost za své činy. Prostě, když spolu dva lidi spí, tak musí počítat s tím, že se dítě může přihodit i přes sebelepší antikoncepci.

Jani zajímavé úvahy, to o potratu maminky mi přijde docela rozumné, i tak je mi z toho smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.10.10 21:17

Holky já vám nerozumím :nevim:

Vy si nepředstavujete život svých dětí šťastný,spokojený?

Tinuvien-své dítě vychovávm tak aby naplňoval představy své a ne moje.Když bude chtít být kuchař-fajn,když doktor taky fajn,jako kdyby se rozhodl sportovat,hrát na klavír atd. :wink: Vychovávám ho aby si něco vystudoval/vyučil,byl slušný,hodný atd.
Kdyby byl gay tak by mi to jedno,pořád bych ho milovala…

Opravdu si teda nepředstavuju že mě v 16ti udělá babičkou 8-o A doufám,že se tak nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
27.10.10 21:24

Ahoj anonymni pred 4roky semi narodil muj syn moje mati mi udelala neco podobneho doslova mne vyhodila kdyz jsem byla ve 3mesici tak jsem ji pres mojeho pritele poslala utz od miminka a toji totalne dostalo brecela a omlouvala se tehdy mi bylo 17let a zvladla jsem to kdybych maleho cekala v 16-ti taky bychsiho nechala miminko je dar a pokud se nato citis mas moji podporu dnes uz mam doma 3mesicni holcicku nelituju ze nemuzu chodit na diskoteky. :huban:

Příspěvek upraven 27.10.10 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.10.10 21:24

Zakladatelka si musí rozhodnout sama…Musí si uvědomit, že existuje hodně velké riziko, že jí vztah s mladým a nevyzrálým mužem nemusí dopadnou nejlépe…Pokud půjde na interupci proti svému přesvědčení, tak může později litovat…Co se týče vzdělání, tak bych v dnešní době neviděla problém.Trošku skeptická jsem v tom hlídání rodinou…nemusí to vždy dopadnou podle představ…

Znám holčinu, která na tom byla hůř. Chytla se špatné party, ve 14-ti útěky z domova, alkohol, potulka, záškoláctví…Maminka si s ní nevěděla rady, skončila v diagnostické ústavü, kde v 16-ti otěhotněla s nějakým klučinou, který se na ni vykašlal…Teď je v ústavu pro svobodné matky, o dítě se stará vzorně, dálkově dodělává učňák..Sama o sobě říká, že jí mateřství zachránilo život, že neví, jak by jinak skončila…I její máma ji teď sama chválí, že to nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.10.10 21:25

Pořád je to tady ale dokolečka.Zakladatelka dítě chce ale ty co budou platit a starat se nejspíš dítě nechtějí a starat se asi budou dost podle toho co zde bylo napsáno a díky věku,takže se nedivim že neskáčou radostí.
Navíc zakladatelka předpokládá SNAD se postará její táta,SNAD pomuže babička,SNAD zustane s přítelem ale jistotu nemá a ty co už jsou v příběhu zainteresovaný jako sponzoři a chuvy o tom ještě ani nemají tušení,ale SNAD to dopadne dobře :nevim:

Taky si pro svého syna představuju jinej život a třeba i pro svojí dceru(jestli se povede)i když bych je určitě nezavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.10.10 21:31

je samé coby kdyby :think:

jsou různé povahy,každá jsme jiná.Každá jsme napsala jak by jsme se nejspíš zachovalz.Situace může být jiná když se tak stane.Dítě určitě nezavrhnu,ale bude mě to určitě mrzet…

A hlavně se zamyslete,že dítě počali omylem.Co když to za pár měsíců přítel vyčte?A zase je tu coby kddby :think:

Jak píšu,musí si promluvit s přítelem,zamyslet se pořádně co chce,ono je hezký vidět mimi na ulici spinkat v kočárku,ale samy víte co péče o mimi obnáší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.10.10 22:09

IVUNKG 87- a jak jsi to zvladala se skolou ? :-( s toho mam asi nejvetsi obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.10.10 22:26
týnakk píše:
IVUNKG 87- a jak jsi to zvladala se skolou ? :-( s toho mam asi nejvetsi obavy.

týnko ty si i karolínka?
Pokud jo,tak jsme se tu zase nechali slušně napálit :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.10.10 22:39
Kamča.dalmatinka píše:
týnakk píše:
IVUNKG 87- a jak jsi to zvladala se skolou ? :-( s toho mam asi nejvetsi obavy.
týnko ty si i karolínka?
Pokud jo,tak jsme se tu zase nechali slušně napálit :pankac: :pankac: :pankac:

jsem fakt blbá neboj á už nevím,že se vždycky chytím? :roll:

Ono je fajn udělat si hodně registrací,ale pak se v tom orientovat je trochu problém :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.10.10 22:43

Já si myslím, že si nikdo legraci nedělal. Docela i věřím, že tenhle příběh je skutečný.
Ovšem pokud je to pravda, tak to nebylo náhodné početí, ale plánované těhotenství v 16 letech - co na to říct? Snad jen :potlesk: :potlesk: :potlesk: (ironie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.10.10 22:45
Cappy píše:
Já si myslím, že si nikdo legraci nedělal. Docela i věřím, že tenhle příběh je skutečný.
Ovšem pokud je to pravda, tak to nebylo náhodné početí, ale plánované těhotenství v 16 letech - co na to říct? Snad jen :potlesk: :potlesk: :potlesk: (ironie)

tak se podívej na profil uživatelky týnakk,tady v tý diskuzi odpověděla jako zakaldatelka a tam se ptá jak má otěhotněť atd?To asi není nechtěné početí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.10.10 22:48

Ano taky myslim že příběh je skutečný,těhotenství plánované,jen se o tom ta slečna chce neustále bavit a chce být středem pozornosti.Já bejt její máma tak jí vystřihnu prdel :roll::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.10.10 22:50

Vereniko, právěže jsem se koukla i na ten druhý profil.
Před pár dny se ptá, jak vypadá pozitivní těhotenský test a pak pod jinou přezdívkou nahraje příběh o tom, jak chuderka díky selhání antikoncepce otěhotněla, ale jako statečná dospělá holka se k tomu postaví čelem :zed:

Já si fakt myslím, že je jí 16, otěhotnět prostě chtěla (tý brďo, je to vůbec normální?)

Beru si z toho ponaučení, hodlám svého syna (a další své případné děti) už od malička zaměstnat nějakým sportem, zálibou, aby se nenudily a nevymýšlely takové ptákoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.10.10 22:52
Cappy píše:
Vereniko, právěže jsem se koukla i na ten druhý profil.
Před pár dny se ptá, jak vypadá pozitivní těhotenský test a pak pod jinou přezdívkou nahraje příběh o tom, jak chuderka díky selhání antikoncepce otěhotněla, ale jako statečná dospělá holka se k tomu postaví čelem :zed:

Já si fakt myslím, že je jí 16, otěhotnět prostě chtěla (tý brďo, je to vůbec normální?)

Beru si z toho ponaučení, hodlám svého syna (a další své případné děti) už od malička zaměstnat nějakým sportem, zálibou, aby se nenudily a nevymýšlely takové ptákoviny

Nejhorší na tom je že natrefila na podobné tele nevyzrálé co jí to dítě ještě schválně udělá.To taky musí být náhodička :lol: .Doufám e to mateřství bude brát stejně zodpovědně jako tu práci na početí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí