Váha v dospělosti u psa

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
26.7.11 12:44

Nejspíš mezi labradorským retrývrem.Majitelé fenky co naši porodila taky samy neví jaká rasa nebo nerasa byli její rodiče.Jen mě to zajímalo jak bude asi veliká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.7.11 12:45
Baslerinda píše:
Něco mezi retrívrem - a jakým ? Labradorským, goldenem, flat coated,curly coated,nova scotia duck tolling,,chesapeake bay ret. ? Nevíš absolutně nic o předcích,otce neznáš vůbec,váhu v dospělosti ani přibližnou ti opravdu nikdo neodhadne,když všichni jsou vořeši. Holt uvidíte sami časem kolik bude vážit.
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.7.11 12:48
Almondea píše:
Jestli má štěně v 6-ti měsících cca 10 kg, tak v dospělosti to bude do 20kg maximálně. Odhadovala bych to tak na cca 15 kg. A jinak je moc krásný. :huban:

Taky si myslím že víc mít nebude,spíš se jí natahujou nohy a dost zeštíhlela :-) Když sme si jí brali 2 8.týdnu byla to taková koulička :srdce: A krásná to je ale jinak pěkný zlobidlo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.10.13 01:36

Kolik tak může mít kříženec ovčáka s ohařem v dospělosti když má ted na začátku 5ti měsíců 22kg? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.10.13 06:14

@Tyme Záleží zda máte fenu nebo psa:
Ohař pes - 30-40kg
Ohař fena - 25-35kg
Jaký ovčák - Australský o., Belgický o., Německý o…
Předpokládám, že myslíte německého ovčáka.
Ovčák pes - 30-40kg
Ovčák fena - 22-32kg

Vzhledem k váze, kterou má už teď, tak bych řekla, že kolem těch 35-40kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.10.13 09:16

Taky bych to viděla na max 20kg, spíš míň a výšku tak okolo 40cm v kohoutku. Viděla bych to tak na velikost kokra :nevim:
edit: to byla reakce na zakladatelku

k tomu dalšímu, souhlasím s předchozím příspěvkem a viděla bych to taky na těch 35-40kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.12.20 14:08

Máme 10 týdenní štěně a má 15kg. kolik bude mít v dospělosti. Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.1.21 22:19

Krásný večer všem, potřebovala bych poradit od někoho znalejšího :D
Mám dam stěně dnes mu bylo půl roku a váží něco málo přes 16 kg. Pejsek je kříženec, maminka je labrador x ridgeback, taková menší hubenejsi a tatínek bohužel neznámý.
Tak bych se chtěla zeptat, do kdy tak poroste, nebo aspoň odhad jeho váhy v dospělosti.

Předem děkuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
2.1.21 19:15

@Dzejna18 tak to by mě zajímalo co vyroste z toho mého mega psa. 8o :mrgreen: měl 10týdnu a 15 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.1.21 21:11

@Mišičta Záleží co mate za plemeno, pokud je to nějaký kříženec tak bych tipovala, ze rodiče jsou velcí 😅 já když si přivezla toho mého měl asi 3kg jenomže já už mám voříška a tam je horší uhodnout plemena😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
2.1.21 21:13

@Dzejna18 labrador s ovčákem.. :smiling_face_with3_hearts: :wink: 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
2.1.21 21:15

@Mišičta jak vypadala máma? Moc malé to asi nebude :lol:. ŕíká se že co má štěně v 8 týdnech tak cca 3× tolik v dospělosti, ale u kříženců je to hodně různé. Ale pokud už ted 15kg tak bych očekávala velkého psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.1.21 23:11

@Markéta80 Mamka je ta hnědá( horší kvalita, vystřižené z videa) a cernej je muj chlapak😄
Já pravé nevím do kdy bude růst, mě je jedno jak bude velký, jen čistě pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
2.1.21 23:24

@Dzejna18 pěknej je :palec: Mám velkou slabost pro černé psy :palec: Otec byl asi něco menšího. nejvíc pes roste právě do 6m, pak už jen nabírá svaly takže možná 20-25kg ;). U kříženců kdy jde o křížence už nějakých mixů se kolikrát i ve vrhu narodí štěnata hodně rozdílná :lol: Je to takové překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.1.21 23:58

@Markéta80 štěňátek bylo šest, čtyři takhle stejně černý s bílým flekem, ale jinou stavbou těla ( fenky byly drobnější, měly kratší čumáček) a dvě byla hnědá a huňatá😃
Po dohledávání jsem si Vzpomněla, ze tatínek byl border kolie, tomu by odpovídala i ta jeho chytrost, účenlivost a hlavně aktivita, za což sem ráda, protože mi děla parťáka na výlety.
Taktéž jsem tipovala, ze bude mít kolem těch max 25 kg po nasvalení, no mám z nej radost❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný