Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Našemu pejskovi je 13 let. Je zdravý, jen už víc odpočívá a není hravý. Je vychovaný, poslechne na slovo, na písknutí přiběhl. Přestal slyšet a je problém na světě. Naštěstí je inteligentní a naučil se rozeznávat co mu ukazuji.
Příspěvek upraven 21.07.11 v 19:32
Kráásny psík. My sme mali taktiež kokra
, ale bohužiaľ už zomrel. Mal 14 rokov.
TwistedAngel píše:
Kráásny psík. My sme mali taktiež kokra, ale bohužiaľ už zomrel. Mal 14 rokov.
Momentálne máme drsnosrstého jazvečíka
(priložená fotka je o niečo mladšia, to mi pripomína, musíme ju nejako sfotiť, ale to bude ťažké, lebo sa skoro nikdy nezastaví
)
ty jsou krásný! My o psa bohužel přišli, bylo mu 9, naprosto zdravý. Na Štědrý den nám ho zabili
Ale občas mám takové záchvěvy, že si psa pořídím, chybí mi to. Jen není moc času, to jediné mě odrazuje.
Ahoj, nás minulý týden náš hafík opustil. A malá ho hledá a volá ![]()
Taky máme doma pejska…je mu 5 let, jmenuje se Bertík a rasa je neurčiého původu
…Je to náš „nalezeneček“, měl jít do útulku, tak jsem si ho vzala, mám ho od štěňátka, brácha ho našel u silnice…Je to náš miláček ![]()
Háta_x píše:
Ahoj, nás minulý týden náš hafík opustil. A malá ho hledá a volá
To je mi líto…
My pesana mít nemůžeme, máme to v nájemní smlouvě
…ale jednou, jednou si pořídíme pořádného ovčáka, možná briarda, pamatuju si ho jako dítě, jezdila jsem na něm jako na koni
jsou to zlatíčka ![]()
Ahojky, tak my máme doma čivavku, budou jí dva roky a u našich pesana, kterého jsme jednou dostaly se sestrou a zůstal u nich, ale pořád ho máme moc rádi. Je už chudáček nemocný, má kupu prášků, ale pořád je docela hravý, je mu 11 roků. A moc si rozuměj, zrovna je společně u našich hlídáme, jeli si dovolenkovat
Čivavka je na téhle fotce nějaká osvícená, omlovuám se..
Příspěvek upraven 18.07.11 v 09:58
To jsou nasi dva milacci!
Tedy Yorksirku Terezku uz nemame, byla stara a trapila se!
A Endik ji po utraceni
hledal skoro 14 dni!
Ahojky, náš Pyreneják - Phortos:-) 5 let
Příští rok přibude kamarádka Landseerka:-)
milhaus píše:
Náš mazel berňák Benji
jé tak já berňáčky miluju pro mě jsou to úplně nejlepší psyska ![]()
my jsme bohužel o našeho přišli bylo to loni 4. září
do té doby byla veselá plná života ale pak se nějak přetočila a tím si způsobila perforaci žaludku a měla pouze 3 roky
to jsem byla v 5 měsíci těhu takže to pro mě bylo doti težké od té doby zatím psa nemáme ale jednou snad si Matýsek ňákého vybere