Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jéé holky,ty jou sladký.Já miluju jezevčíky,šájo
![]()
Moje jezevčice se jmenuje Ketty a koncem května jí bylo 15,ale vůbec na to nevypadá,je to dračice a hrozně ráda si hraje s plyšovýma zvířátkama.Ted v létě má úžasnej sestřih ![]()
Tera:)1 píše:milhaus píše:jé tak já berňáčky miluju pro mě jsou to úplně nejlepší psyska
Náš mazel berňák Benji
my jsme bohužel o našeho přišli bylo to loni 4. zářído té doby byla veselá plná života ale pak se nějak přetočila a tím si způsobila perforaci žaludku a měla pouze 3 roky
to jsem byla v 5 měsíci těhu takže to pro mě bylo doti težké od té doby zatím psa nemáme ale jednou snad si Matýsek ňákého vybere
Tak to je mi moc líto
Třeba si zase nějakého pořídíte.
milhaus píše:Tera:)1 píše:Tak to je mi moc lítomilhaus píše:jé tak já berňáčky miluju pro mě jsou to úplně nejlepší psyska
Náš mazel berňák Benji
my jsme bohužel o našeho přišli bylo to loni 4. zářído té doby byla veselá plná života ale pak se nějak přetočila a tím si způsobila perforaci žaludku a měla pouze 3 roky
to jsem byla v 5 měsíci těhu takže to pro mě bylo doti težké od té doby zatím psa nemáme ale jednou snad si Matýsek ňákého vybere
tak u nás se už s jiným ani nepočítá ale letos bych to ještě asi nedala
ono to není tak dlouhu co jsem při vzpomínce na ní brečela
![]()
ale manža vždycky říká že si malý vybere a on mu poradí jakou rasu ![]()
Ahojky mi máme 2 letou fenku Enye je to Shitzu a zatim jí mame jako miminko ![]()
Tera:)1 píše:milhaus píše:tak u nás se už s jiným ani nepočítá ale letos bych to ještě asi nedalaTera:)1 píše:Tak to je mi moc lítomilhaus píše:jé tak já berňáčky miluju pro mě jsou to úplně nejlepší psyska
Náš mazel berňák Benji
ono to není tak dlouhu co jsem při vzpomínce na ní brečela
![]()
ale manža vždycky říká že si malý vybere a on mu poradí jakou rasu
Tak u nás už jiné plemeno taky nebude
.Ale já se přiznám,že tak dlouho bez psa bych nevydržela ![]()
mahdalko, díky, jezevčíci jsou skvělí, ta Vaše je taky fešanda ![]()
Beník, naše zlatíčko 24.12.2012 bohužel odešel do psího nebe, bylo mu 14,5 roku. Moc nám všem chybí. ![]()