Pokračování - štěnice domácí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.11 16:14

Pokracovani stenice domaci

Ahoj holky uz jsem psala 2 sem stenicech.Vcera muj syn mel stipanec a dnes se probudil s dalsimi 4 stipanci 2 velky a mali.Spinkal vedle me a ja nic nemam ani pritel.Porad mi presvedcujou znami ze je to d komara.Ale ze by za noc komar stipl 4 to se mi nejak nezda.Koukala jsem na povleceni jestli tam nejsou trusy a nic.Nic jsem jinak nenasla.Uz nevim c dal mam stoho uplny trauma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzulenda12
18.7.11 16:18

no tak ho kously štěnice, a co jako??? však ono to přejde, nesmíš být tak choulostivá, stávají se horší věci a takových kousanců synátor ještě mít bude :-)

• Citovat
  • Upravit
398
18.7.11 16:23

zuzulando 8-o Tak stenice bych doma met nechtela.Ty jo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
18.7.11 16:24
zuzulenda12 píše:
no tak ho kously štěnice, a co jako??? však ono to přejde, nesmíš být tak choulostivá, stávají se horší věci a takových kousanců synátor ještě mít bude :-)

Jsi me rozesmala,to ti reknu.To bude mit jeste takovych stipancu,to je pravda,pokud to zakladatelka nezacne resit a tak se ji doma rozmnozi,ze je stenice nakonec sezerou!Ale podle me to zakladatelka asi resit chce,takze tvuj prispevek je ji asi na nic.

Neporadim ti,nemam s tim zkusenost,ale stenice zijou v noci ne?Jedine proste cekat,jestli nejakou uvidis a pak teda podle toho neco delat.

• Citovat
  • Upravit
zuzulenda12
18.7.11 16:33

myslím, že je velmi nepravděpodobné, že zakladatelka má doma štěnice a to ze dvou důvodů

1. žádný trus od nich nenašla (tj. žádnou štěnici na vlastní oči u sebe doma neviděla)
  2. proč má štípance jen její syn, když s nima spal v posteli? jak je možné, že ona ani její přítel žádné kousance nemají?

spíše to vidím na komára. 4 štípance za noc nejsou ničím neobvyklým, stačí jeden hladový komár a těch štípanců může být několik…kór teď v letních dnech, kde jsou jich všude mraky

takže asi tak…ale pokud má zakladatelka ppochybnosti, tak nechápu, proč to řeší na netu a nezačně místo toho hned jednat - např navštívit dr a pokud se její domněnka potvrdí, tak zavolat deratizéra. tady na netu jí beztak nikdo nepomůže

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.11 16:50

Dodam ze ty pupinky ma jen na nozickach.Dokavat nic nenajdu nechci zbytecne plasit ale bojim se.

• Citovat
  • Upravit
50725
18.7.11 17:12

Prosím tě, uklidni se :lol: Ty ses prostě přesvědčila, že jste si přinesli domů štěnice a teď se chováš hystericky a iracionálně :roll:

Mimochodem, u nás je naprosto normální, že spíme všichni v jednom pokoji, vedle sebe, chlapi jsou doštípaní (klidně i 4 za noc) a já nemám vůbec nic :lol: Nedávno mi drahý sdělil, že tam máme už týden komára a já jsem ho ani neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.7.11 17:17

Zkušenost tedy nemám vůbec žádnou, naštěstí. Ale na netu píšou, že kousnutí od štěnice vypadá jako bodnutí od komára. Takže je asi snadno zaměnitelné.

Btw jediné co mám ozkoušené je, že pokud jsou v ložnici dospělí, dítě a komár, tak zaručeně pokousané bude dítě, dospělí nikoliv. :nevim: Asi těm komářicím ty dětičky víc chutnají.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.7.11 17:21

kup si něco proti komárům do zásuvky a uvidíš jestli budete i pak doštípaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný