Vajíčka k jídlu - 13měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vajička k jidlu - 13měsíční dítě
Dobrý den, mám 13měsíční dítě, chci se zeptat odkdy jste začaly dávat vajíčko k jídlu ale normálně celé? Děkuji za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem dávala od roka nebo možná i dřív (míchané na pánvičce)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davala jsem o dost drive, ale poradne uvarene a rozmixovane(davila se nam)s maslem…ted 16m uz normalne i michana atd. zakladem je, aby bylo dobre uvarene a taky bych nedavala na vecer, ale treba k snidani…
- Citovat
- Upravit
Dávám vařené celé asi od 10 m. Od cca roka dávám i rozkvedlané do polévky. Smažené formy ještě ne, ale to nesouvisí s vajíčky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kámoška totiž trvdí že se může pouze žloutek a každej říká že roční dítě už může všechno tak jsem nevěděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak žloutek jsme dávali určitě dřív, myslím že už kolem toho 8-9 měsíce tak jednou týdne mi bylo řečeno, no dávala jsem ho asi mnohem míń, od roka pak prý může už normálně i bílek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív se říkalo že do roka jen žloutek, mě už před 2 lety doktorka tvrdila, že celé vejce klidně v 5m. jinak vajíčka dělám míchaný tak, že pánev potřu olejem, zapnu, a hned na ni vyklopím vejce, ještě na studenou, postupně mi to tuhne, dělám to na mírným plameni, a hned jak to ztuhne, sundávám, tohle mi nepřijde nijak závadný ani pro dítě, není tam žádná úprava na prskajícím oleji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tchýně dala malýmu v roce ke svačině míchaný vajíčka a radši dvě, aby nemel málo
Přežil bez úhony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, moje má rok a vejce ještě neměla
tak dík za tip, už vím, co bude dnes k večeři!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak žloutek od počátku příkrmů- jednou týdně a asi od roka dostává celé vejce. Miluje míchané, děám s malinko máslem, takže o smaženou věc nejde
jinak na suché pánvičce a to miluje, kdyby bylo na něm, živí se snad jen vejcem
dostává ho ale max jednou týdně. Občas k večeři těstoviny/ knedlík s vejcem, taky miluje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit