Vajíčko / autosedačka

9
28.3.23 21:52

Vajicko / autosedacka

Ahoj holky :srdce:
Prosim o radu.. miminko se narodi v lete a ja shanim vajicko jako autosedacku.. je toho hrozne moc. Budu se snazit koupit z druhe ruky. Vsude vidim cybex anton 5, ale zda se mi tezky( bydlime ve 4 patre bez vytahu).
Rada bych asi i polohovatelne, ale nevim jestli je to potreba tak si necham poradit.
Do auta Kia ceed - budeme kupovat i s isofixem
Jakou doporucujete vy? Jakou mate a jste spokojeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tosidelassrandu
28.3.23 21:53

Z druhé ruky rozhodně ne-ku-po-vat.

• Citovat
  • Upravit
35872
28.3.23 21:58
@Tosidelassrandu píše:
Z druhé ruky rozhodně ne-ku-po-vat.

Tak tak. Já jsem měla novou, ale přiznám se že u třetího dítěte už jsem měla trochu pochybnosti o její životnosti.
Navíc nikdy nevíš, jestli nebyla třeba bouraná. Staci i malý tukanec a sedačka by se měla vyměnit. Ale pohledem to na ní nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.3.23 22:06

Jestli sháníš lehkou, tak Nuna Arra Next (polohovatelná, lze poutat pouze na isofixovou základnu, nepřipoutáš ji do jiného auta pásem), Nuna Pipa Next (lze poutat i pásem). Na základnu k oběma vajíčkům Nuna Base Next pak sedí pokračovací sedačka Nuna Todl.

Nicméně pokud řešíš finance, základnu bych oželela. Než koupit třeba ten Cybex Aton 5 se základnou (těžké vajíčko, bez zmenšovacích vložek), vezmu Nunu bez základny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
28.3.23 22:11

Autosedacka sa musi spravne nosit, potom aj cybex je lahky, tiez som nosila len za tu rucku a strasne tazke a jak som si to zacvakla do ruk tak jak to ma byt tak aj s 10kg dietatom vnutri to bezproblemov odnesiem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.3.23 22:22

Jak moc s tim budes jezdit?
Jestli casto, tak je ta izofix zakladna k nezaplaceni.
Polohovaci nepotrebujes, miminka jezdi furt stejne v pololehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.23 22:22

@Andysek89
My jsme měli Cybex platinum cloud Z-i size i se základnou a naprostá spokojenost
Je široce polohovatelné, což jsme využívali, když dcerka usnula…jeli jsme třeba na návštěvu, tak jsem jí mohla napolohovat a nechat pěkně dospat a nebyla tolik zmačknutá :srdce:
Další plus, že má ochranu proti bočnímu nárazu, zatahovací sluneční stříšku UPF50+,…
Jen je to těžší vajíčko, to jediné bylo naprd
Určitě dobře vyberete a budete spokojení :srdce:
Hlavně hodně zdravíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
28.3.23 22:31

@Andysek89 Ja ted objednala z Lidlu Cybex i se zakladnou a vypada kvalitne a tezke je tak akorat. Lehci je pak vajicko Avinoaut cosmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2842
29.3.23 05:59

Máme cybex, taky bydlíme ve 4. bez výtahu. Sedačku nosím domu jen zřídka, když je poblinkana, když mi náhodou malý usne a neprobudi se ještě v autě… Celkem tak 2× za měsíc. Cybex je zde prostorná sedačka, pokud budeš mít větší dítě, tak ti vydrží déle než jiné. Jezdím poměrně často krátké trasy a na to je úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.3.23 12:06

Z druhe ruky jedine od znamych. Z bazaru ne, protoze neznas historii. My mame Cybex Cloud Z a je to perfektni sedacka. Jasne je tezka, ale na to si clovek zvykne, podotykam, ze ji taham fakt dost a kolikrat daleko, takze vim o cem mluvim. Mam velke dite, ted je mu pres rok a porad se tam krasbe vejde, takze opravdu vydrzi do 18 mesicu, aniz by dite couhalo ven. Kupovali jsme s otocnou zakladnou, zpetne to hodnotim jako blbost, protoze jsme to nikdy nevyuzili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.3.23 13:24

Tak pro me je treba hmotnost zasadni, dite jsem v tom tahala furt, kdyz mi treba v aute usnulo nebo nacvaknout na kocar pri nakupech.
Meli jsme Maxi Cosi nejaky starsi model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.23 11:21

Vajíčko Cybex CLOUD Z I-SIZE PLUS 2022

Ahoj holky,
taky se přidávám s dotazem ohledně vajíček.
nemá některá z Vás zkušenosti s vajíčkem Cybex CLOUD Z I-SIZE PLUS 2022
Případně nějaké další tipy, prosím.
Díky moc.
 Andy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
6.4.23 12:41

@Aidi my ho mame a jsme na 100%spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.4.23 09:48

@Ernais
Jéé, tak super, díky moc za odpověď a zkušenost! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí