Vajíčko mašinka Tomáš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5139
14.1.10 13:17

Vajíčko mašinka Tomáš

Ahoj holky

Chtěla jsem se zaptat.Kupujete někdo tyto jakoby náhrady za kinder vajíčka??? 8-o jsou modré a vevnitř je pár bonbonů a nějaká hračka???stojí to u nás 39 kč

Chtěla jsem se zaptat co tam najdete jako hračku???Mělo by tam být tak osm mašinek s tím ksichtíkem ve předu, nebo jeden vagonek ve předu taky s ksichtíkem a jeden obyčejný vagonék bez ksichtíku.

A ted proč se ptám. koupili jsme jich už několik a jediné co jsme v tom našli byl ten obyčejný vagonek a jeden s očima.Takže máme doma asi 15 vagonků a žádnou mašinku. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Máme jenom špatnou ruku nebo je to tak že těch mašinek je opravdu poskrovnu??? :think: už jsme se zařekla že za ty prachy už to kupovat nebudu ale jsem zvědavá a je mi líto natálky když ji slyším jak říká " jéé další vagonek, a kdy tam bude už ta mašinka ??"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
14.1.10 13:22

Nat kluci to dostali od babi k Mikulášovi ( i loni) a pokaždé tam měli každý jinou mašinku… Takže mi máme doma 4 pěkné maličké mašinky, na vagonek jsme nenarazili… Jo a ségra to dostala pro kluky samo taky a taky měli mašinky(ale to už teda teď nejsem schopna porovnat jestl istejný nebo jiný 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.1.10 13:32

My taky koupili a měli jsme různé mašinky. Jedině jestli pořád nekupujete ve stejném obchodě? ale to asi né. Jinak šťastnou ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
14.1.10 14:38

My jsme to koupili jen jednou a měli jsme tam vagonek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
14.1.10 14:55

Koupili jsme dvě a máme doma vagonek a mašinku. Tuším, že je to Henry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
12.11.12 07:07

Oživuji
kde se koupí?

já ho koupila náhodně v malém krámečku, podruhé ho neměli. Zatím jsem koukla v Albertu a nebylo. Ve kterém řetězci ho budou mít? Mladej ho má slíbené.

jo a máme Tobyho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
12.11.12 07:35

@Pudloslava
Ahojky já ho koupila loni před vánocema myslím v Kauflandu a hned napoprvé tam byl Tomáš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí