Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky
Chtěla jsem se zaptat.Kupujete někdo tyto jakoby náhrady za kinder vajíčka???
jsou modré a vevnitř je pár bonbonů a nějaká hračka???stojí to u nás 39 kč
Chtěla jsem se zaptat co tam najdete jako hračku???Mělo by tam být tak osm mašinek s tím ksichtíkem ve předu, nebo jeden vagonek ve předu taky s ksichtíkem a jeden obyčejný vagonék bez ksichtíku.
A ted proč se ptám. koupili jsme jich už několik a jediné co jsme v tom našli byl ten obyčejný vagonek a jeden s očima.Takže máme doma asi 15 vagonků a žádnou mašinku.
![]()
Máme jenom špatnou ruku nebo je to tak že těch mašinek je opravdu poskrovnu???
už jsme se zařekla že za ty prachy už to kupovat nebudu ale jsem zvědavá a je mi líto natálky když ji slyším jak říká " jéé další vagonek, a kdy tam bude už ta mašinka ??"
Nat kluci to dostali od babi k Mikulášovi ( i loni) a pokaždé tam měli každý jinou mašinku… Takže mi máme doma 4 pěkné maličké mašinky, na vagonek jsme nenarazili… Jo a ségra to dostala pro kluky samo taky a taky měli mašinky(ale to už teda teď nejsem schopna porovnat jestl istejný nebo jiný
)
My taky koupili a měli jsme různé mašinky. Jedině jestli pořád nekupujete ve stejném obchodě? ale to asi né. Jinak šťastnou ruku
Koupili jsme dvě a máme doma vagonek a mašinku. Tuším, že je to Henry ![]()
Oživuji
kde se koupí?
já ho koupila náhodně v malém krámečku, podruhé ho neměli. Zatím jsem koukla v Albertu a nebylo. Ve kterém řetězci ho budou mít? Mladej ho má slíbené.
jo a máme Tobyho ![]()
@Pudloslava
Ahojky já ho koupila loni před vánocema myslím v Kauflandu a hned napoprvé tam byl Tomáš ![]()