Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jak velké na uskladnění dospěláckých zimních bund, každý radí něco jiného.
chtěla jsem se zeptat zda máte zkušetos přímo s nějakým typem toho pytle? značka? kde koupit nový? budeme se stěhovat a máme doma opravdu hromadu zimního oblečení, tak jsem se rozhodla koupit pytle a odsát to. Ale mám strach, že to bude nekvalitní a zase se to nafoukne…
My je doma máme taky… Už si tedy nepamatuju značku, bylo to z nějakého katalogu zásilkového obchodu a fungují dobře, nenafouknou se. Ale musí se opatrně ze zipy, aby se igelit nepoškodil a nesmí se tam dávat péřové bundy a vesty
Já jsem je kupovala v Plusu a byly ok! Pokud se s nima manipuluje víc, tak se může stát, že se někde udělá dírka a pytle se vyfouknou! Jde to ale zalepit! Já jsem si koupila nedávno nějaké v Penny a je to takový tvrdší materiál než co jsem měla před tím z toho Plusu, ještě jsem ho nevyzkoušela, ale myslím si, že to bude ok! Nedala bych za ně bůhvíkolik peněz! Vždycky jsem za tu sadu-jeden menší, jeden větší dala kolem 100,–kč. ![]()
madi píše:
My je doma máme taky… Už si tedy nepamatuju značku, bylo to z nějakého katalogu zásilkového obchodu a fungují dobře, nenafouknou se. Ale musí se opatrně ze zipy, aby se igelit nepoškodil a nesmí se tam dávat péřové bundy a vesty
Proč se tam nesmí dávat péřové bundy a vesty?
Já tam mám všechno už pár let a ok!
Tvar vše má takový, jaký byl před vyfouknutím ![]()
lubenka píše:madi píše:Proč se tam nesmí dávat péřové bundy a vesty?
Já tam mám všechno už pár let a ok!
Tvar vše má takový, jaký byl před vyfouknutím
Já nevím, ale je to tam u těch mých pytlů v návodu napsané, tak jsem to ani nezkoušela ![]()
Napadá mě jedině to, že by se ta výpln mohla nějak zdeformovat jinak nevím taky, ale já tam bundy mám normálně a vesty taky! Třeba to není péřovka ![]()
Klidně si ale nějaké druhy pytlů nechám poradit!
Jinak už totiž uskladnování oblečení neřeším!
Je toho čímdál víc a to, co je krásné opravdu jinak uskladnit nejde, aby to zůstalo vonavé, nenačichlé, nezažloutlé atp. ![]()
Já tam dávám sezonní oblečení co nepotřebujeme. Jak píšeš, je toho čím dál tím víc a místo ve skříních nám už nestačí.
Ale když to za půl roku vyndám, tak to prostě smrdí. Ne moc, když se to nechá den větrat, tak v poho. I přímo v návodu mám psáno, že to není určeno na dlouhodobé uskladnění, že právě min. jednou za půl roku se to oblečení má vyndat a vyvětrat ![]()
Ma mimibazaru jsem koupila ty pytle aromatizované bylinkovými vůněmi, od nějaké firmy z Písku. Jsou i barevné - jako že levandulová je fialová, takže se dobře rozlišují.
Yancy píše:
Ma mimibazaru jsem koupila ty pytle aromatizované bylinkovými vůněmi, od nějaké firmy z Písku. Jsou i barevné - jako že levandulová je fialová, takže se dobře rozlišují.
Tam nakupuji ![]()
Podívám se ![]()
![]()
lubenka píše:
Mně teda nesmrdí, ale je strašně pomačkané…
Jo, to taky. Já bych to nejradši všechno vždycky hodila do pračky, ale lenost zvítězí ![]()