Valco nebo Cybex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
11.1.23 14:34

Valco nebo Cybex

Holky, poraďte, prosím,

Valco Baby Snap nebo Cybex Eezy S+2?

Jde mi o skladnost do auta a váhu? Což za mě vyhrává Cybex, ale zase nemá větrání na strisce a není tak stabilní.

Díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
11.1.23 16:34

Před nějakou dobou jsem se rozhodovala stejně a nakonec to vyhrál BabyStyle Oyster Zero. Mrkni na něj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.1.23 16:38

@Pinotek Děkuji, ale měla jsem u první a pro nás je moc sirokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.1.23 16:40

Ten Cybex Eezy S+2 jsem zkoušela v prodejně a jak říkáš, je z nich takový nejlehčí a nejmenší ale ta stabilita a celkovej pocit z toho kočárku nebyl moc dobrej. Působil levně. Větrání na stříšce je super pro sledování dítěte. A ten Oyster má navíc fakt dlouhou střechu a je i hodně prostornej na to jak je skladnej. Navíc je z nich pocitově nejvíc odpruženej. Valco neni prakticky vůbec, zachraňují to maximálně nafukovací kola co se dají připlatit.

Jo ale ještě mě napadá, jestli to má být kočár vážně jen na cestování, tak jsem největší chválu slyšela na Babyzen Yoyo. Ten v téhle kategorii rozhodně vítězí.

No tak to jsem ti asi úplně nepomohla co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.1.23 16:49

@Pinotek No jen na cestovní úplně ne, i na běžné užívání do města. Ale nechce se mi do kufru tahat s těžkým sportakem. Což proste Oyster i Valco trochu jsou. Oyster jsme skoro nepoužívali, protože mám drobnější dite a proste v tom litalo a na spani nebylo úplně komfortní. Ten Cybex má fakt výhodu v tom složení. Ale vadí mi ta striska i menší kos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.1.23 17:06
@Klarys007 píše:
@Pinotek No jen na cestovní úplně ne, i na běžné užívání do města. Ale nechce se mi do kufru tahat s těžkým sportakem. Což proste Oyster i Valco trochu jsou. Oyster jsme skoro nepoužívali, protože mám drobnější dite a proste v tom litalo a na spani nebylo úplně komfortní. Ten Cybex má fakt výhodu v tom složení. Ale vadí mi ta striska i menší kos..

Hm, chápu. :think: To je těžký, jiný mě už nenapadá. Tak asi leda fakt zkusit ten Cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
11.1.23 17:21

Ahoj, já mám 3 děti a pro každé jsem pořizovala Valco Baby Snap 4 - pěnová kola. A za mě naprostá spokojenost. Beru ho na brusle, na výlety, zvednu ho i do tramvaje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.1.23 18:17

Máme Valco s nafukovacími koly a v pohodě ho nosím do schodů i s dítětem ( 22 měs). Jezdíme s ním jak po městě tak zcela ok zvládá polní cesty, lesní stezky, vůbec ho nešetříme. Auto tedy máme veliký, takže s místem neporadím. Ale sama ho jednou rukou zcela v pohodě vyndám. Měli jsme nějaký obyc golfky do auta a šly do světa. V porovnaním s Valckem to byla krasořitka.

• Citovat
  • Upravit
1339
11.1.23 19:19

Se Cybex nemám zkušenosti, ale Valco jsem absolutně milovala :D
Měla jsem ho na mladšího a hrozně jsem litovala, ze jsem neměla už na starší … za mě top kočárek, lehounky, skladny je taky, jezdil perfektně a to jsem měla z druhé ruky ;)

A musim říct, ze co jsem vždycky tak koukala okolo, snad třičtvrtiny všech kočáru (mimo korbiček) jsem vídala Valco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí