Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s kočárkem Valco Snap 3 nebo Valco Snap 4 a proč jste vybrali právě ten či onen typ. V Brně na žádné prodejně nemají Valco Snap 3, tak si nemohu ověřit rozdíl v praxi.
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@zemanek Já mám Snap 4,nad 3 jsem ani nepřemýšlela, jelikož jsem měla trojkolku kočár před, tak jsem chtěla zaprvé změnu, za druhé se mi víc líbí a za třetí když najíždim na chodník nebo nějaký obrubník tak s tím jedním kolečkem vpředu se mi to občas zváhlo, ale nic hroznýho..Takže v závěru myslím, že je to jedno, šla bych do toho který se ti líbí víc.. ![]()
Ahoj holky, který z kočárků byste zvolily? Líbi se mi spíš ta trojkolka, ale bojím se stability. Co myslíte?
Díky za radu;-)
Taky jsem to tady řešila a dlouho přemítala, zkoušela snap 4 u kamarádky a nakonec jsem zvolila přece jen snap 3. Jsem straaašně moc spokojená a lituju, že jsem si ho nepořídila mnohem dřív. Podle mě je sice snap 3 o něco málo stabilní, ale větší dítě se může převrátit z kteréhokoli golfáčku, takže je samotné stejně moc nenechávám. Snap 3 podle mě výborně jezdí, snap 4, zdá se mi, o něco hůř. Nejlepší je oba vyzkoušet, problém je, že na prodejnách mívají jen snap 4. Můžete zkusit snap 4 v obchodě, a pak si snap 3 nechat poslat domů, třeba z http://www.kasparek-baby.cz/…a-cerny-most a pokud chcete vyměnit, do 14 dnů je to možné.