Valco snap 4 r.2016 vs. 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.5.17 13:42

Valco snap 4 r.2016 vs. 2017

Ahoj,
nevite prosim nekdo, jak se lisi edice 2017 od 2016? Asi jsem zapomnela pouzivat google, ale nic nemuzu najit. Snad jen nekde v popiscich psali vetsi vahu 2017 o par deka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.5.17 13:48

V KOLEKCI 2017 navíc potah rukojeti v barvě stříšky kočárku

Nic jiného jsem taky nenašla :mrgreen: nakonec jsme pořídili 2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
9.5.17 14:25

Přesně tak, liší se jen v barvě boudiček a madel. :mavam: Já mám také verzi 2016 a nechala jsem si do ní ušít podložku, k tomu ladící potah na madlo a ještě deku. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
9.5.17 14:35

Jestli je verze 2017 „Tailor Made“, tak propadla v testu kočárků v aktuálním dTestu, kvůli bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
9.5.17 14:43
@barbuchablond píše:
Jestli je verze 2017 „Tailor Made“, tak propadla v testu kočárků v aktuálním dTestu, kvůli bezpečnosti.

Tak to by mě docela zajímalo proč? Měla jsem ho už pro staršího syna, vyzkoušeli jsme ho ve všech terénech a za všech podmínek a žádný problém s bezpečností jsem nenašla?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
10.5.17 07:52

Jednalo se o takzvanou kousací zkoušku podle příslušné bezpečnostní normy, kdy speciální kleště simulující velikostí i silou stisk dětských zoubků „ukously“ z bezpečnostního madla malé části výplňového materiálu. Podle normy by přitom části kočárku, které jsou přístupné kontaktu s dítětem, neměly mít snadno oddělitelné prvky, u kterých by hrozila teoretická možnost, že by je dítě mohlo vdechnout či spolknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.5.17 08:18

Saffiraa prosim take uvazuju, ze si necham usit podlozku a deku. Prosim kde jsi to nechala zhotovit a jak jsi spokojena? A prosim jak si poradi ta podlozka v lete s tim, ze se dite poti. Jinak mam Valco Snap 4 Blue Opal. Kupovala jsem ho pred tydnem. Nevim, jestli je to uz 2017 nebo 2016, ale jsem moc spokojena. Co se tyka okusovani madla, az necham usit podlozku, necham usit i potah na madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
10.5.17 09:14
@Tapa píše:
Jednalo se o takzvanou kousací zkoušku podle příslušné bezpečnostní normy, kdy speciální kleště simulující velikostí i silou stisk dětských zoubků „ukously“ z bezpečnostního madla malé části výplňového materiálu. Podle normy by přitom části kočárku, které jsou přístupné kontaktu s dítětem, neměly mít snadno oddělitelné prvky, u kterých by hrozila teoretická možnost, že by je dítě mohlo vdechnout či spolknout.

Aha, tak to je možné, to madlo je hodně měkké. Ale já na něj mám potah, takže pohoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
10.5.17 09:14
@Ssluk píše:
Saffiraa prosim take uvazuju, ze si necham usit podlozku a deku. Prosim kde jsi to nechala zhotovit a jak jsi spokojena? A prosim jak si poradi ta podlozka v lete s tim, ze se dite poti. Jinak mam Valco Snap 4 Blue Opal. Kupovala jsem ho pred tydnem. Nevim, jestli je to uz 2017 nebo 2016, ale jsem moc spokojena. Co se tyka okusovani madla, az necham usit podlozku, necham usit i potah na madlo.

Poslala jsem SZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 15:19

Moc diky vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie