Valco snap 4 výbava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
17.10.15 15:02

valco snap 4 výbava

Mamči,, co máte Valco snap 4, mohly byste mi poradit kde si nechat ušít vybavu ke kočarku snap 4? uz jsem zkoušela Mončičak, ale neodpovidaji, a uz je to docela akutni kočrek mam ale nemuzu jezdit kdyz nemam boudičku a tašku atd, poradte nejakou šikovnou pani co šije na tyto kočarky, děkuji moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27261
17.10.15 15:33

@Pliaa
Na mimibazaru najdeš spoustu… jinak pohledej tady na emiminu… jsou tu skupiny vyloženě pro Valcařky… tam najdeš desítky typů i odkazů na výbavu a švadleny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
17.10.15 15:56

@Pliaa
Ahoj, zkus na fb skupinku My máme Valco. Tam poradí. Mě tam teď taky s něčím poradily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.10.15 16:21

@Pliaa Prosímtě jak jako tašku? Koupila jsem za pár korun super tašku i v DM… na co potřebuješ „ušitou výbavu“? Jinak pokud jde o boudičku (asi prodloužení, že?), bez ní je to asi nepohodlnější, ale jezdit přece taky můžeš, ne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.15 20:04

No moje taška se rozpadla ze stareho kočaru a mela jsem obyč, no a jelikož je to moje posledni moznost si vymazli tkočarek tak bych ho chtela mit sladěny :-) boudičku nechci prodlouzit ale vymenit, protoze to co jsem koupila tak je ruzova a ja mam kluka, u tohoto kočarku maji vymenitelny boudičky, stačilo by mi klido z bazaru ale zatim jsem neměla stesti na hnědou. a taška z DM my nevyhovovala. chtela bych si usit presne na miru kdyz uz jsem ušetřila za kočar :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.15 20:05

Oki mrknu na to, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
17.10.15 20:47

@Pliaa A koukala jsi treba na Pinkie.cz ? Tam maji krasne tasky, nanozniky, podlozky. Taky mam od nich a za dva dny po objednavce jsem to mela doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.15 23:30

Jj koukala, chtela jsem jeste i neco jineho abych mohla vybírat, tak snad nepřeberu, dekuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
18.10.15 21:10

Posílám ti do zpráv odkaz na paní z MMB u které jsem si teď nechávala šít na zakázku podle sebe podložku aj. Je moc vstřícná a šikovná, výsledek mě nadchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.10.15 22:00

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie