Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Stále se rozhodujeme. Valentýnka nebo Laurinka? Hodně lidí nám Laurinku vymlouvá. Děkuji za názory.
Laura je hezké.
Laura se mi mozna libi vic, ale na nasi maly vesnici uz jsou 3, valentynu neznám zadnou a ani jsem asi nikde nikoho neslysela tak na dite volat
Zdravím 😊 My máme 8 týdenní Laurinku.. Moc se nám to jméno líbí, protože je krátké, výrazné a ani není zatim tak časté.. ![]()
@Konys tak to bych tedy neřekla, že není časté. V mém okolí už je dost přelaurováno ![]()
@kavenka píše:
@Konys tak to bych tedy neřekla, že není časté. V mém okolí už je dost přelaurováno
Ja si teda nevsimla.. Tady je to sama Natalka, Rozarka, Amalka, Sofie..
Asi zalezi kde..
@Konys píše:
Ja si teda nevsimla.. Tady je to sama Natalka, Rozarka, Amalka, Sofie..
Asi zalezi kde..
Pockej, ted kdyz ji mate tak ji budes potkavat na kazdym rohu ![]()
Chtela jsem Lauru, ale ma ji manzela byvalka, tak neprosla. Mame Valentynu ![]()
Valentýna. Laurinek už je docela dost a připadá mi to jak jméno od kolotočů.
Jen vstoupim s odkazem, ktery mam moc rada a ohromne me bavi si tam ta jmena hledat-kdo neznate, tak na strankach „nasejmena“ cz si zadate jmeno a vyjede vam, kolik jich v CR je, vekovy prumer, puvod jmena, svatek, pocty v jednotlivych krajich, kde se vyskytuji v jakem poctu na mape republiky a kolik se jich historicky rocne rodi
.
Jinak zda Laura nebo Valentyna-pokud se vam libi obe a u obou si umite predstavit, ze je to proste vase miminko (mne se spousta jmen ohromne libi, ale prodte mi nejak nesedi k tomu, ze by jakoze vylezla ze me
), tak bych sla racionalne podle toho, jak se hodi k prijmeni (i kdyz u holky je dost pravdepodobne, ze se vda a prijmeni stejne zmeni), jak se vam libi jejich zdrobneliny… ![]()
My jsme chtěli Valentýnku, znám jednu malou
jenže máme kluka
první je Verunka, tak jsme chtěli Verču a Valču ![]()
Stále se rozhodujeme. Valentýnka nebo Laurinka? Hodně lidí nám Laurinku vymlouvá. Děkuji za názory.