Vánoce a svátky před rozvodem

103
4.12.21 20:33

Vánoce a svátky před rozvodem

Ahoj všem, prosím o zkušenosti, radu… Už se rok rozvádíme, manžel je strašný despota, manipulátor… A hlavním důvodem mého odchodu byly jeho nevěry. No ale… Začala peklo, výhrůžky atd… Ale k věci, líní byly holky 9 a 12 let u mne na Štědrý den a druhý den jely k tátovi 26.12.ke mne a pak 29.12. K tatovi až do nového roku.
Letos chtějí být u mne až do 29.12. A pak do nového roku u táty… Manžel se staví na zadní, že on to takhle nechce, že když já je měla loni, tak on má právo je mít letos. Ale Jolk to takhle nechtějí oni vyhrožuje úřady… Vůbec nevím co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12243
4.12.21 20:39

Tak určitě by je měl mít nejak okolo Štědrého dne. Zkuste vymyslet kompromis, jinak uspěje. Soudně nic nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13257
4.12.21 20:42

To bych dětem teda nedovolila, jak je vůbec napadlo, že to požadují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.12.21 20:45

@Sany80s protože loni byly každý dva dny u mne a a další pak manžela… Teď by chtěly být tDen v kuse u mne a tDen v kuse u manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81526
4.12.21 20:46

Přijde mi správné střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
4.12.21 20:48

Taky mi prijde spravne stridat, ale zase na druhou stranu si to preji deti a jako postavit je pred hotovou vec, kdyz jsou ocividne z tak casteho stridani nestastne? Ja nevim, promluvte si vsichni ctyri. At tedy to manzel slysi od deti. Na neco urcite prijdete.
Rozhodne bych nezahazovala pocity deti, aby se manzel necitil ukrivdene. Je snad dospely ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.12.21 20:49

@Lama Lama no, ale na Štědrý den Chtě být holky u mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
4.12.21 20:56

@smajlicek2019 a bydlíte blízko sebe? že by u táty byly i 24 od rána třeba do 18h a pak doma? Jinak se budete muset fakt domluvit aby byla spokojenost u všech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.12.21 20:59

@Markétka111 no, on mi pořád něčím vyhrožuje, děti zastrasuje… Na moji mamku stále řve… Prostě, nevím, co od něj čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13257
4.12.21 21:19
@smajlicek2019 píše:
@Sany80s protože loni byly každý dva dny u mne a a další pak manžela… Teď by chtěly být tDen v kuse u mne a tDen v kuse u manžela

To je ale na svátky naprostá pitomost a hodně jasně bych jim to osvětlila. Nechápu, že se na to vůbec ptáš a uvažuješ, že by to tak mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81526
4.12.21 21:20
@smajlicek2019 píše:
@Lama Lama no, ale na Štědrý den Chtě být holky u mne…

No a? Kdyby chtěli být u babicky nebo sousedů, tak je necháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
4.12.21 21:21

Existuje nejake predbezne opatreni, rozsudek o forme vasi pece, ktere zahrnuje i vanocni prazdniny? Pokud ne, vyhovela bych detem. Ex at si vyhrozuje cim chce. Nez to dostane nekdo na stul, budou deti velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
4.12.21 21:37

@Lama Lama ale notak.. deti maji asi ocividne duvod, proc chteji byt u mamy o svatky klidu, na jtere se deti vzdycky tesi, ne? Kdyby byla u taty takova pohoda, tak se tomu nebudou chtit vyhnout. Jsou to deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81526
4.12.21 21:40
@Markétka111 píše:
@Lama Lama ale notak.. deti maji asi ocividne duvod, proc chteji byt u mamy o svatky klidu, na jtere se deti vzdycky tesi, ne? Kdyby byla u taty takova pohoda, tak se tomu nebudou chtit vyhnout. Jsou to deti.

Můžou a nemusí
Nevím, neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
4.12.21 21:46
@Lama Lama píše:
No a? Kdyby chtěli být u babicky nebo sousedů, tak je necháš?

Holky, jste taky mamy, to se nemuzete vcitit, aspon trochu, do tech děti? Proc je porad bereme, jako bezmozky, bez citu? Vzdyt, co chteji, tak spatneho? Dospelym to vyhovuje, tak sup, musi to vyhovovat i detem. A nepiste prosim, to obvykle prirovnani, ze do skoly musi taky chodit. Nechapu, jakou to ma souvislost. Jsou deti, kterym napr. stridavka vyhovuje, ale, jsou deti, kterym ne, ale, proste tak rozhodli rodiče, tak tecka. Zkuste svym detem trochu naslouchat. Holky jsou uz dost velke, nejsou to spunti, které muzete oblbnout. Lamo, ty mas deti, kterym treba, zatim, spolecna pece vyhovuje, ale, jsou ruzne povshy deti a treba, jako starsim, je nebude bavit pendlovat, mezi 2 domovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna