Vánoce (speciální přání?)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
30.11.22 20:10

Vánoce (speciální přání?)

Tak co. Už máte nějaké speciální přání na Vánoce? Jsem jste si přáli jaký dárky co budete dávat manželovi nebo dětem, kamarádkám?

Přejete si tento rok něco opravdu speciálního a zvláštního, co už si přejete dlouho? :*??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dlouhá punčoška
30.11.22 20:15

Ano, mám speciální zvláštní přání - chtěla bych, aby si Ježíšek odnesl mých 20 kg nadváhy. Nejlépe mávnutím kouzelného proutku😉

• Citovat
  • Upravit
1735
30.11.22 20:18

@Dlouhá punčoška jé, ode mě by si mohl odnést aspoň 10kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.11.22 20:19

@Dlouhá punčoška přání které si budu na Vánoce plnit je že jsi ty moje zrzavé vlasy odbarvím a nabarvim na hnědo. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
30.11.22 20:21

Ja letos žádné přání nemám, nějak sem za celý rok nenašla nic, po čem bych toužila :D dětem sem vybrala nějaké drobnosti, akorát prostřední syn dostane auto co si už hrozně dlouho přeje, skoro každý den chodíme kolem hračkářství a každý den na něj kouká ve výloze:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 20:27

Chtěla jsem být zdravá a zdraví jsem dostala :srdce: (po deseti letech léčby), takže jsem investovala do zdraví a na vánoce holt budou už jenom drobnosti, i pro manžela, děti a rodinu. Letos budeme skromnější než v minulých letech.

• Citovat
  • Upravit
1615
30.11.22 20:42

Aby se věci kolem nás dostávali do normálu…
Především, aby už přestali zdražovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
30.11.22 21:00

Já si napsala o “něco, co mi budou ženské v práci závidět”… :mrgreen: A muž tu z toho má těžké spaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148151
30.11.22 21:01
@Anonymní píše:
Chtěla jsem být zdravá a zdraví jsem dostala :srdce: (po deseti letech léčby), takže jsem investovala do zdraví a na vánoce holt budou už jenom drobnosti, i pro manžela, děti a rodinu. Letos budeme skromnější než v minulých letech.

Zdraví je nejdůležitější. Přeju krásné Vánoce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
30.11.22 21:30

Aby se muži zlepšil zdravotní stav a mohl s námi být na Vánoce 🙂 ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.11.22 21:31

@MeloryNox to je hezké. A doufám že se to splní:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
30.11.22 22:25

...

Přestěhovat se do domečku, mít klid, zdraví - pro sebe, matku morčáky, kamarádku…
Zlepšit vztahy s lidmi, kteří odešli z mého života, aby skončila válka…

Nejlépe vrátit čas a dostat druhou šanci v životě.
Nebo už úplný klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 22:38
@Harley 1 píše:
Tak co. Už máte nějaké speciální přání na Vánoce? Jsem jste si přáli jaký dárky co budete dávat manželovi nebo dětem, kamarádkám?Přejete si tento rok něco opravdu speciálního a zvláštního, co už si přejete dlouho? :*??

Jsou mi u p.le vanoce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!