Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky zajimal by mne vas nazor. Nejprv vysvetlim situaci - s malou jsem sama, na Stedry den budeme u meho tatky, odjizdime zitra odpoledne. Abychom nebyly samy. Mame velmi sirokou rodinu (nasi rozvedeni plus tatinek male nefunguje takze s ni objizdim i rodinu z jeho strany),takze mame do Silvestra kazdy den bud jeziska nebo jsem v praci.. Proste nemam jediny den, kdy ji udelat Vanoce doma. Ale moc chci, strasne se tesim az je bude rozbalovat a vozit k tatkovi je nechci, tam by uplne zanikly v te spouste darku co pro ni ma tatka s rodinou. Jsou na tom financne mnohem lepe nez ja, takze tam bych s temi ode mne asi ostrouhala
.
No a dnes me osvitilo
- co kdyz by k nam Jezisek prisel dnes v noci? Rano otevre ocka a uvidi stromecek, darecky… Takze ten prvni vanocni zatitek by mela doma, co myslite?
Ja se bojim, aby tatka nebyl nastvany, ze jsem je predbehla a uz to pro malou treba nebude takove terno jako kdyby to videla poprve tam. Na druhou stranu tam to bude uplne jine, spousta lidi, mnohem vetsi darky, vecer.. Dalsi vec, neni blbe delat to o dva dny driv a jeste rano?
Me to prislo genialni, teda alespon v ramci mych moznosti, ale ted se bojim hlavne co na to ostatni, aby mi pak nerekli ze jsem se pomatla
.
Dekuji za Vase nazory a preji vsem hezke Vanoce!.
Jestli ti to příjde geniální tak to udělej a vykašli se na to, co si o tom myslí ostatní. Může ti to být fuk. ![]()
Mě osobně to přijde jako fajn nápad a důvody taky chápu. Malá bude určitě nadšená a o to přece jde ne? ![]()
Neřeš dny ani co na to taťka a udělejte si s maličkou krásné Vánoce… ![]()
Jsi máma a bojíš se, aby se tvůj táta neurazil? Snad jsi dospělá a můžeš si to udělat jak chceš, ne? Být tebou, tak jí dárky dám ráno, udělám si pár fotek…a vašim prostě řeknu, že by toho pak na ni bylo moc těch dárků.
Nejako jsem nepochopila proc neslavite Vanoce sami doma kdyz je chces oslavit jen s malou? ![]()
A proc by na Tebe meli byt nastvany? Vzdyt to je jen a jen Tvoje vec a Tvoje ditko ![]()
Udělala bych to tak jak si napsala, at si o tom říká kdo chce co chce, je to tvoje dcerka.
@renyx Já nevím, proč je tady tolik diskuzí jen proto „co by řekli "ostatní“ ![]()
Ano je to dobrý nápád. Malá si užije dárečky několikrát. Co víc si může přát. A ty se vyprdni na ostatní dělej si to podle sebe… ![]()
Pokud si chceš užít klidné rozbalování jen s dcerkou, tak klidně zítra ráno
A nebála bych se, že by u tvého táty neměla radost z dárků. Vžyď budou jiné, ne?
Nevím, kolik dcerce je, ale myslím, že do určitého věku nebude vnímat správný čas a den pro Ježíška. A potom jí to můžeše jako máma vysvětlit…a třeba už budete mít nového tatínka, se kterým budete dělat českou klasiku ![]()
Já taky myslím, že v pohodě. Malé děcko nemá pojem o čase, natož o tom jestli je nebo není 24.12.
Taky bych si to chtěla užít nejdřív doma, jdi do toho ![]()
@renyx Podle mě je to dobrý nápad my měli první vánoce 21 prosince
Hele, my sme si darky uz dnes rozbalili a urobili sme si stedry vecer uz dnes. Zajtra totiz odchadzame na cele sviatky na hory a nechcelo sa nam trepat darky tam. No a co ![]()