Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vosi hnízda, kam do kakaové hmoty nastrouhas trochu badyanu. Ale od té doby, co jsem je začala dělat takhle, už mi ta bez nej prijdou strasne planá a nechutnaji mi ![]()
Je zrovna včera jsem nějaké cukroví projížděla
asi zkusím tartaletky se slabým karamelem, ještě jsme nedělala, tak uvidíme.
Loni jsem dělala tenhle a měl úspěch
https://vikendovepeceni.cz/…e-stromecky/
@Semtex píše:
Vosi hnízda, kam do kakaové hmoty nastrouhas trochu badyanu. Ale od té doby, co jsem je začala dělat takhle, už mi ta bez nej prijdou strasne planá a nechutnaji mi
Badyán? Ten já dávám i do vánočky. Zkusím ho dát tedy do hnízd. Ty u nás frčí.
@np10021 to vypadá fakt mooc krásně
ale na mne už vyšší dívčí a piplačka
škoda, že jeden nejde z monitoru ochutnat
![]()
Vosí hnízda s badyanem zní zajímavě asi vyzkouším..nejspíš to bude jediné cukroví které budu letos dělat..to jediné nám loni nezbylo…manžel je miluje… Jinak cukroví dělat nebudu…dostanu určitě od mamky i od tchýně a ten ždibec nám bude stačit…já stejně nebudu smět (dneska mi vyšla na testu cukrovka 🙈)
@smile_xxx píše:
@Semtex a @Russet - dejte sem recept, prosím. Schválně, ať porovnáme, kdo má „lepší“
Večer, teď pádím pryč. A vánočky nebo vosáků?
U nás nejvíc frčí „snickersky“, nepecene a moc dobré, celkem rychlovka. A suché to není, ale krémové teda taky ne.
@debra.morgan píše:
U nás nejvíc frčí „snickersky“, nepecene a moc dobré, celkem rychlovka. A suché to není, ale krémové teda taky ne.
A recept?
Na nepečené bych si troufla ![]()
@debra.morgan A přihodit recept?
Letos by mě lákalo zkusit i něco jiného než klasiku.
Kdo chce obmenu, delam vsechno ze spaldove celozrnne jemne mlete a trtinoveho cukru, chut je zajimavejsi.
Já se letos chystám na tohle, ale bez marmelády uvnitř- naplním pouze kremem. Nikdy jsem to zatím nezkoušela péct, jen jsem ochutnala u kolegyně a moc dobré. Nelevná záležitost ovšem ![]()
https://cz.pinterest.com/…22692296775/
Jinak vždy peču jen vanilkové rohlíčky z lískových ořechů a koulím nepečené rafaelo z bílých delisa oplatků.
Každoročně dostáváme od manželovy maminky krabičku cukroví a perníčků, peče skvěle.
Proto víc ani nepeču.