Vánoční pohlednice a dárečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vánoční pohlednice a dárečky
Ahoj zas budu zasílat pohlednice mezi maminkámi a dětmi před Vánocemi chci začít posílat od 20.listopadu vždy posíláme pohlednici a nějaký malý dáreček podle pohlaví dítěte a nějakou maličkost pro maminku aby se to vešlo do obálky pokud máte někdo zájem napište mi adresu a ráda vám zašlu už to dělám 4rok a hrozně mě to baví děti se tak více těší na vánoce a mají s toho radost když si můžou otevřít obálku která je pro ně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kacenka97 píše:
Ahoj zas budu zasílat pohlednice mezi maminkámi a dětmi před Vánocemi chci začít posílat od 20.listopadu vždy posíláme pohlednici a nějaký malý dáreček podle pohlaví dítěte a nějakou maličkost pro maminku aby se to vešlo do obálky pokud máte někdo zájem napište mi adresu a ráda vám zašlu už to dělám 4rok a hrozně mě to baví děti se tak více těší na vánoce a mají s toho radost když si můžou otevřít obálku která je pro ně
Zapoj se do Vánočního kolotoče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka97 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka97 ahoj, to je super nápad.. Jestli můžu ráda se připojím a udělám radost někomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!