Vánoční pohlednice a dárečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
1.11.23 21:07

Vánoční pohlednice a dárečky

Ahoj zas budu zasílat pohlednice mezi maminkámi a dětmi před Vánocemi chci začít posílat od 20.listopadu vždy posíláme pohlednici a nějaký malý dáreček podle pohlaví dítěte a nějakou maličkost pro maminku aby se to vešlo do obálky pokud máte někdo zájem napište mi adresu a ráda vám zašlu už to dělám 4rok a hrozně mě to baví děti se tak více těší na vánoce a mají s toho radost když si můžou otevřít obálku která je pro ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44170
1.11.23 21:44
@Kacenka97 píše:
Ahoj zas budu zasílat pohlednice mezi maminkámi a dětmi před Vánocemi chci začít posílat od 20.listopadu vždy posíláme pohlednici a nějaký malý dáreček podle pohlaví dítěte a nějakou maličkost pro maminku aby se to vešlo do obálky pokud máte někdo zájem napište mi adresu a ráda vám zašlu už to dělám 4rok a hrozně mě to baví děti se tak více těší na vánoce a mají s toho radost když si můžou otevřít obálku která je pro ně

Zapoj se do Vánočního kolotoče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
1.11.23 21:46
@Kacenka97 píše:
Ahoj zas budu zasílat pohlednice mezi maminkámi a dětmi před Vánocemi chci začít posílat od 20.listopadu vždy posíláme pohlednici a nějaký malý dáreček podle pohlaví dítěte a nějakou maličkost pro maminku aby se to vešlo do obálky pokud máte někdo zájem napište mi adresu a ráda vám zašlu už to dělám 4rok a hrozně mě to baví děti se tak více těší na vánoce a mají s toho radost když si můžou otevřít obálku která je pro ně

https://www.emimino.cz/…tady-510619/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 13:53

@Kacenka97 ahoj, to je super nápad.. Jestli můžu ráda se připojím a udělám radost někomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!